hesabın var mı? giriş yap

  • kulübün klimalı odalarından bir tanesinde miloş krasiç 'e bir 5-10 pc tahsis edilip, akşama kadar yandex'te arama yaptırması gereken kulüp. günde 1000 arama yapsa, yılda deli para yapar.

    işe yarasın bari amk.

  • kötü bir yöneticidir ama yazma sebebim bu değil. bu arkadaşı savunan sözlükte bir tane yazar var baktım bu başlıkta elliden fazla entrysi var adamın. sürekli savunmuş sürekli savunmuş hep de dikkatimi çekiyor. lan diyorum bu nasıl galatasaraylı. bugün öğrendim ki adam fenerliymiş. o an aydınlandım amk.

  • burada gözükmekte olan anıttır.

    tarihin gördüğü en büyük sistemli seri cinayetler dizisine imza atan terör örgütü asala, türkiye'nin 300'den fazla sivil vatandaşını yaralamış ve 46 diplomatını acımasızca katletmiştir.
    kendi varoluş bildirgesinde dahi, yöntemini terör yaymak olarak açıklayan bu örgüt, vahşice masum sivilleri katletmiştir.

    işte bu teröristlerin anısına, ermenistan hükümeti alenen hiç utanıp sıkılmadan, bir anıt dikmiştir.
    ne içerdeki hainlerden, ne de dışarıdaki düşmanlarımızdan bir allah'ın kulu da çıkıp yahu kardaş, bu yaptığın ayıp değil midir, diye sormak zahmetine bile girmemiştir.

    bugün sarkisyan'da benzer şeyleri söylüyor, bizim acılarımız çok büyük derken, anadolu'da ermeni çetelerince camilere toplanıp yakılan masum türk köylerinden bahis açılınca, "bir kaç köyde sıkıntı olmuş olabilir" diyerek vahşice öldürülen 500bin türk köylüsü için dalga geçer gibi konuşabiliyor.

    yahu adam senin diplomatlarını tek tek biçen teröristler için anıt dikmiş, sen hala yüz sene önce ortak yaşanmış acıların türk tarafını silip, ermeni tarafını sahiplenme derdindesin.. sahi bu nasıl vicdandır?

  • bu yılan kadının mahkeme süreçlerini izleyip, her şeyi görüp hala savunmak açık açık ahlaksız olmaktır, kötü insan olmaktır. makyajyapıp darp etti iftirası atmak, defalarca kez aldatmak, adama hayatı zindan etmek, merdivenden itti diye iftiralar atmak, adamın tüm kariyerini yok etmeye çalışmak ne zamandır desteklenir şeyler oldu lan itler?

  • mustafa kemal'in pera palas'da kaldığı günlerdir. istanbul işgal altındadır. işgal kuvvetleri komutanları da pera palas'ın salonundadırlar. o sırada mustafa kemal salona iner. ingilizlerin dikkatini çekmiştir. ingilizler şef garsona bu türk subayının kim olduğunu sorarlar. garson "mustafa kemal." cevabını verir. ingilizler mustafa kemal'in çanakkale'deki ününü duymuşlardır, kendisiyle tanışmak üzere onu masalarına kahve içmeye davet etmek isterler ve bunu şef garsonun aracılığıyla ona iletirler. atatürk'ün garsona cevabı şu olur. "bizim geleneklerimize göre daveti ev sahibi yapar. onlar her ne kadar işgal kuvveti komutanları iseler de, ne de olsa misafirdirler. günün birinde gideceklerdir. bu nedenle benimle kahve içmek istiyorlarsa benim masama gelsinler..."

    şartları tekrar gözden geçirelim. istanbul işgal altındadır ve ingilizlerin o anda başkentini işgal ettikleri bir ülkenin subayına istedikleri şeyi yapabilme hakları vardır. o zamanlar henüz kurtuluş savaşı diye birşey başlamamıştır, mustafa kemal'in hayallerinden başka hiçbirşeyi yoktur. bu şartlar altında ve şartların farkında olduğu halde böylesi bir ayarı ihsan etmiştir işgal kuvvetleri subaylarına. pekçok devlet üst düzey devlet yetkilisine, diplomata, askere vs. pekçok güzel ayar verdiği olmuştur atatürk'ün ama bu anlattığım kanımca en güzel, en sade aynı zamanda en iddialı olanıdır.

  • bildiğin limonlu maden suyu + tuz.
    ama adı neden churchill?
    rivayet olunur ki karşıyaka-bostanlı'da balıkçı barınağında ahmet'in yeri nâmlı bir mekan varmış.
    mekanın sahibi rahmetli ahmet bey churchill ahmet diye bilinirmiş.
    churchill ahmet'in kendi baş ağrısına iyi gelsin diye yaptığı tarif evvela müşterileri daha sonra tüm türkiye tarafından bilinir, sevilir ve churchill diye anılır olmuş.
    churchill ahmet'e allah'tan rahmet diliyor, churchill'imizden bir yudum alıyor ve entry'mizi sonlandırıyoruz.

  • sayalım efendim:

    1 - yakın zamanda sakın bir ilişkiye başlamayın. mevcut ruh halinizle karşınızdaki bireyi de çileden çıkartırsınız... ekosistem bu yüzden sürekli kötüye gidiyor. çivi çiviyi sökmez... yapmayın...

    2 - bitti artık bunu kabullenin. onu sosyal medyadan veya ortak arkadaşlar vasıtası ile takip etmeyi bırakın. kendinizi ruh hastası etmeyin. çünkü zaten kişiden nefret ettiğiniz için üstüne onu mutlu görürseniz kendi psikolojinizi tarumar etmesini bir yana bırakıyorum. gider bir manyaklıkta yaparsınız.

    3 - eğer sosyal bir bireyseniz arkadaş grubunuzla vakit geçirin. ancak arkadaş grubu ile bu kız veya herif ne yavşakmış tadında sohbetleri bırakın. bitti geçti artık. onun layık olan yeri bulması için hafızanızdan mümkün mertebe çıkartın.

    4 - arkadaş grubunuz veya yakın çevreniz size birini ayarlamaya çalışabilir. nazik bir dille reddedin sebep 1. maddeye bakın...

    5 - özellikle uzun süreli ilişkilerden çıkmak hayata farklı bir düzen katmak için birebirdir. başlanacak bir kurs, yeni dahil olunan seyahat kulüpleri veya dernekler gibi hayatınızı zenginleştirecek ve size anlamlar katabilecek organizasyonlara zıplamanızın tam zamanı...

    6 - sakın eski türk filmleri gibi slow şarkılar açıp kendinizi hırpalamayın... unutmayın, sadece siz üzülüyorsunuz ve bu hayatta sizin hayatınızdan çıkıp gitmiş biri için kendinizi üzmeye değmez... mümkün mertebe farklı aktiviteler, eğlence içeren, keyif veren ve sizi rahatlatacak şeyleri tercih edin.

    7 - uzun ilişkiden çıkanlar için sakın geçmiş yaşınızı veya harcanan zamanı kafaya takmayın... unutmayın güzel geçen zamanlar sahte bile olsa güzeldi. o güzel günler hatırına saygısızlık etmeyin. bırakın geçmiş aldığınız derslerle beraber orada kalsın.

    8 - sakın ha sakın, bitmiş bir ilişkiyi kısa süre sonra canlandırma adı altında eski sevgiliniz ile temasa geçmeyin. daha da kötüye gidecek sonuçlar birbirinize daha çok zarar verirsiniz. bırakın olan olduğu gibi kalsın.

    9 - size zarar vererek hayatınızdan çıkan birey için yapılacak en güzel şey onu hafızanızdan tamamen yok etmektir. kendi hayatınıza bakın. inanın doğal seleksiyon onun defterini dürecektir.

    10 - size yapılmasından hoşlanmadığınız ne varsa bunu intikam adı altında karşı tarafa yapmayın. belli bir süre sonra kendinize olan saygınızı yitirir ve o kötü bireyden bir farkınız olmadığınızı görürsünüz.

    11 - dünyayı bizler güzelleştireceğiz. bırakın kötüler kötülükleri ile hafızanızdan hiç var olmamış gibi silinsin. güzel günler hep sizlerin olsun.