hesabın var mı? giriş yap

  • başlık: andorid telefonuma apk dosyası yerine
    yanlışlıkla .akp dosyası indirip kurmuşum lan. arkadaş aradığında dombra çalınca fark ettim mk birde rehberdeki herkesin önüne ak yazısı gelmiş, sakallarından dolayı gandalf diye kaydettiğim biri vardı piç daha balrog kesmeden ak gandalf oldu. sadece rabia adlı lise arkadaşımın ismi değişmemiş ama 4 tuşuna basılı tutuncada bunu arıyor. şimdide telefonda 400gb boş yer istiyor mk. ben buna 400gb hafıza kartı falan takarsam bu piç android sistemi silip yerine başkanlık sistemini kurmaz dimi. çok korkuyorum lan yardım edin.

    @1-adamı mikerler bile hacı ne indirdiğine iyi bakaydın

    @2-panpa flaş lightı da bi kontrol etseydin. yerinde ampul falan olabilir.

    link

  • bizim kizlarda algi "beni ezmesi beni sevdiginin ve ilgilendiginin gostergesi boylece kendimi onemli hissedebiliyorum ayrica beni ezebilen erkek beni koruyabilir de".. bakmayin burda "biz pijjleri diil giriskinliri siviyiriz" diyen cakallara.. siz ezilmeyi seviyosunuz kizim ezilmeyi.. ezilmediginiz zaman bu kil kuyruk beni koruyamaz, bana sahiplenmiyor seklinde olusmus zavalli bir ozguvensizligin esirisiniz

  • italya'yi yenebilir miyiz? nasil?

    bir suredir tam takim bir italya ile karsilasmadik. italya'nin yari finale giden yolu da cok kolaydi, pek onlari zorlayabilecek bir rakiple karsilasmadilar.

    isler iyi gittiginde cok kendine guvenli oyun oynayan bir takim, ama bence isler iyi gitmediginde sahada biraz bolunmus ve iletisimi daha az gorunuyorlar. bu bize iyi servis turlarimizda seri bulma sansi verebilir. iyi servis attigimizda, egonu'nun karsisina blokta iyi ve konsantre yerlesebiliriz. hic hata yapmayan bir oyuncu degil egonu, ozellikle blok tehdidi artmaya basladiginda disari cok top vuruyor bazen, bunu kritik zamanlarda ust uste yaptigi maclar da cok oldu.

    antrapova buyuk bir tehdit mi?

    tabii artik antropova gibi bir alternatifleri var aslinda, muhtemelen egonu degil de antropova baslayacak ama ben antropova'nin bizim blok karsisinda varlik gosterme ihtimalini dusuk goruyorum, hem cok atletik olmamasi hem de boyundan oturu yuksek top gerekmesi sebebiyle, biraz daha yavaş hucum ediyor, bizim blogumuz onu etkisiz hale getirir. eger olmazsa da, onune plase atip defans yapmaya zorlarsak yerden kalkmasi ve hucuma gitmesi zaman alacak bir oyuncu, oyundan dusurebiliriz.

    smacorleri nasil?

    smacorler tarafinda sanirim sylla ve pietrini oynayacaktir, sylla tecrübeli bir oyuncu, ama duygusal bir oyuncu. macta momentum yakalandiginda performansini cok yukseltiyor, ama birkac hata yapinca da hatalarindan biraz etkileniyor. cok hata yapmadan servis atmamiz bu noktada da onemli. arka alanda eskiden de gennaro oynarken cok top cikabiliyordu ama bence artik defansta ayni direnci gosteremeyeceklerdir.

    kisacasi, italya servisleri bir one bir arkaya derinlik degistirerek atiyor, polonya maci gibi iyi servis karsilamamiz lazim. acikcasi ben eger serviste cok fazla hata yapmazsak polonya'dan daha kolay bir mac olacagini dusunuyorum.

    basarilar milli takim!

    finale giden yolu, olasi sirbistan macini podcastte anlattim, yeni bilgiler icin bu hesabi takibe alabilirsiniz!

    bonus:
    santarelli ne degistirdi?
    guidetti doneminde vargas olsa ayni basari gelir miydi?
    vnl'de gordugumuz cansu ozbay-elif sahin degisikligi/rotasyonu ne kadar dogru?
    gizem orge'nin gelisi nasil katki verdi? hepsi 5 dakikada burada ozetlendi:)

  • bir kız babası olarak korkarak okuduğum entry'ye konu olan şofördür. soğukkanlı kalabildiği için kızınızı, kendini ifade etmekten korkmayan bir kız çocuğu yetiştirdiğiniz için sizi tebrik ederim. umarım bu şoför bozuntusu gereken cezayı olur. allah ya da inandığınız her ne varsa tüm çocuklarımızı korusun

  • türkünün tanımı ile başlamak gerek ama ciddiye almaya bile gerek yok. üstad'ın tek cümlesi yeterli olacaktır.

    "nerde bir türkü söyleyen görürsen korkma yanına otur.
    çünkü kötü insanların türküleri yoktur..."
    neşet ertaş

  • halil bey o gun cayina kazayla iki $eker fazla atar.. aldigi ilk yudumda tum fabrikanin dekorasyonunu dahi du$unmu$tur bile.. (bkz: kristal cola)

  • yerçekimi 2 kat artarsa 3 katına çıkmış olacağından sözlükte yapılan tanımların da değişmesine neden olacak durumdur.

    kütlemiz değişmez, ağırlığımız 3 katına çıkardı.

    belki de tek faydası ayaklarımız yere sağlam basardı, aklımız bir karış havada olmazdı.

  • metroda kulak misafiri olduğum iki yaşlı amcanın arasındaki şu konuşma;
    -benim bir arkadaşım var gazeteyi gözlüksüz okuyor.
    -gözlüksüz müü?
    -eveet.
    -vay bee...

    gülümseyerek dinledim çünkü gerçeklik budur, çok içten geldi bu muhabbet. bizim de böyle diyeceğimiz günler gelecek...

  • otogara gidip, kalkış saati gelen otobüste uğurlayanı olmayan kişiyi aşağıdan belirlemek. herkes yakınına el sallarken o kimsesi olmayan kişinin gözünün içine baka baka ona el sallamak. çoğu kişi acaba bana mı el sallıyor diye önce kararsız kalıyor tepki vermekte, genelde mutlu olup karşılık veriyorlar. yalnız geçende bir dayı vardı aga, otobüsün camı olmasa o çektiği okkalı nah hareketiyle headshot yapıcaktı bana. amın feryadı niye kızdı bu kadar anlamadım. dostça bir uğurlamaydı sadece.