hesabın var mı? giriş yap

  • yer: bilkent merkez kampüs, ihsan doğramacı heykelinin önü
    şahıs : tikican

    - ok, gözlüklü atatürk heykelinin orada bekliyorum, öptüm, bye.

  • olayları geriden takip eden akp'li. birisi şuna israil ile akp'nin artık dost olduklarını hatırlatsın. reisin görürse çok kızar bu yazdıklarına, abla.

  • ülkedeki illegalitenin geldiği son nokta. yalnız berberin maske takarak hijyen kurallarına uyması da 10 puanlık hareket*

  • geldi yine fıtratını yediğim. 13 yıllık akp iktidarında en nefret edilen kelimeler sırlamasında ilk üçe girer sanırım bu iğrenç kelime.

    "cumhurbaşkanı tayyip erdoğan’ın ‘kadın erkek eşitliği fıtrata ters’ sözlerinin ardından bir türkçe öğretmeni kadınlara hakaret içeren şiirini okul dergisinde yayımladı."

    hay fıtratınızı önden arkadan.

    şiiri okurken kusabilirsiniz dikkat edin:

    haber

  • "elden çıkarılabilir, verilebilir gelir" anlamına gelir ve aynı zamanda ekonomi kitaplarında gelirden vergiyi çıkardığımız da elde ettiğimiz sonuçtur.

  • turizmi ilgilendiren bütün bölümler. her şeye sazan gibi atlayan, enerjisi yüksek dışadönük bir yavşak olmanız yeterli.

    edit: yahu arkadaşlar; anladık, hepiniz öyle değilsiniz. ama hepinizi toplayınca o çıkıyor işte.* özellikle turizm sektöründe terfi basamaklarını hızla tırmananlara dikkat etmenizi rica ederim. turizm sektörü böyle insan seviyor demek ki, n'apalım?

  • 14 bolumden olusan insani kendisine hayran birakan muazzam yapim. bu diziyi izlemeyenler lutfen saga sola dizi izliyorum demesinler. su aralar oynayan butun dizilere fark atacak bir kalitede olan bir dizidir firefly. her bolum tek tek izlenip incelenmelidir. hic bir dizide insan denen varligin bu kadar iyi irdelendigini gormemistim. keza bu isi yonetmen 2500 yillarinda gecen bir dizide yapmistir. o kadar yeni teknolojinin arasinda insan ancak bu kadar etkili bir bicimde anlatilabilir. kisi bu diziyi izlerken, odak noktasi o sasali bilimkurgu efektlerinden cok insanlar arasindaki iliskilere kayacaktir. muazzam bir dizi izlemek isteyen sahislara siddetle tavsiye edilir.

  • videonun kurgu olduğunu düşünenler ya tipik türk ailesinde yetişmemiş ya da zamanında fazladan izlediği teletabi programları beyinlerini yakmıştır. ortalama bir türk ailesinde yetişen herkesin buna benzer anıları vardır. zamanında kameramız yoktu ki çekelim.

    not :aramızda kim bilir kaç kişi pamuk içindeki çimlendirdiği mercimek, fasulye için bir gün annenin "attım o pis şeyi" lafına kaldı...

  • yoktur. insanlara yaya geçidinin ne işe yaradığını anlatmaya gerek de yoktur. çünkü üniversite mezunundan tut da sperm terke kadar bütün türkler yaya geçidini yola dikine çizilen beyaz kalın çizgiler olarak görmekten öteye gidememektedirler.