hesabın var mı? giriş yap

  • “akşam namazımı kılmadan önce melissa’mın odasında yanına yatıp resim çektim ve sizinle paylaşmak istedim, bu kadar. yaşadığım dini gösterip biraz da olsun buna özendiriyorsam ne mutlu bana” yazmış.

    valla yavrucum zengin ve evli biriyle yasak aşk yaşayıp gününü gün ederek, kolay yoldan paraya kavuşarak zaten kızlarımıza yeterli özendirmeyi gerçekleştirdin.

  • arkadaşlar fuhuş yaparken yakalanmadınız ne bu tedirginlik . polis kardeşlerimiz de çok heyecanlı sanırsın uyuşturucu ticareti yapanları basıyor :)

  • ancak ve ancak üretimi sırasında yıllandırılacağı düşünülerek imal edilmiş şaraplar için gerçekleşen olay. sofra şarabını istediğiniz gibi saklarsanız elde edemeyeceğiniz, bir değeri olmayacak durumu teşkil etmektedir. yıllanmak için hazırlanmış şarap varilden şişeye alındığında biraz tatlıdır. 6 ay beklenirse mayhoş olmaya başlayabilir. tekrar yumuşak ve hoş olması için 5 yıl geçmesi gerekir. yıllandıkça oluşan bu gelişmenin sebebi tanindir. ayrıca etil alkol ile tartarik asitin dengeye gelmesi de 13 yıl alır. kafadan 20 yıl bekletilmesi gereken olay. bunların yanında şarap, karanlık bir yerde serin bir ortamda (tercihen 12 derece) ve yatık olarak saklanmalıdır. şişenin mantarının kurumaması ve şarabın hava almaması için ortam biraz da nemli olmalıdır.

  • şimdi şöyle bi durum da var mı acaba arkadaşımın arkadaşı...

    adam gidişi değil de dönüşü kaçırsa...
    gidiş-dönüş aldığı için indirimli ödediği gidiş biletinin, indirim oranını geri mi isteyecekti firma?

    buyrun...
    süreniz 45 saniye.

  • soğutur. ısı ile sıcaklık farklı şeyler.

    reaktörden atmanız gereken 100 joule enerji var diyelim. bunu sıcaklığı 25 derece 1 metreküp suyla da atabilirsiniz, 35 derece 1 metreküpten daha çok suyla da. sadece sistemden daha fazla su geçirmeniz gerekir.

    mühendisler daha iyi açıklar tabi. köpekbalığı uzmanı bile olan sözlükte bunun da uzmanı çıkar.

  • bol alkol tuketilen gecenin sonunda sizmi$ erkek kankanin kicinda yumurta kirip ertesi gun kanka kuruyan yumurtayi farkedip anlam vemeye cali$irken :abi ya kusura bakma dun gece seninle fazla ileri gitmi$iz, oldu bi kere, bi sigara ister misin?...demek.

  • bana 1 tl daha kazandıran açıklama. her bir yalanı için kenara 1 tl atıyorum. şimdiden site içinde güvenlikli bir ev aldım. teşekkürler badem bıyık.