hesabın var mı? giriş yap

  • adam en ünlü olduğu zaman 18 ay askerlik yapmış daha ne yapsın lan?

    edit:
    bolca miktarda mesaj alıyorum genelde yaşı yetmeyen yazar yahut çaylaklardan;
    askere 2000- 2001 yılında gitmiştir. o yıla kadar 1200'ün üzerinde gösteriye türkiye, avrupa ve amerika'da çıkmıştır.
    senaryosunu da yazdığı her şey çok güzel olacak filminde 1998 yılında başrol oynamış ve film o zaman 1.8 milyon izlenmiştir.(yurtiçi ve yurtdışı) reklamlar, star tv'de yayınlanan gösterileri vs. vs. yani en aktif döneminde 18 ay, er olarak yapmıştır askerliği.

    aynı dönemde askerlik yapması beklenen ve ünlü olan tarkan ise çeşitli yollardan askerlikten kaçmış ve bedelli açıklanınca da o şekilde yırtmıştır.

    bu entry bedelli yapanları kötülemek için yazılmamıştır, cem yılmaz'ın kendisi de gösterilerinde bedelli olsaydı yapacağını söylemiştir.

    edit 2:
    cemcim gösteri için vip bilet 2 kişilik olsun cnm, optm by!

    edit 3: cem çok cimrisin olm lan

  • öğrenciler içsin diye gönderilen sütlerden, yıl sonunda artmış olanlar kullanılarak yapılmış yoğurttur. aynı olay çalıştığım okulda da başımıza geldi. son haftalarda devamsızlık yapan öğrencilerin çokluğundan dolayı, gönderilen sütler kalıyor. bu sütleri milli eğitim'e gönderme durumunuz yok; sütleri bitirin, diyorlar. taşımalı öğretim yapılan bir okul olduğumuz için, okul çevresinde dağıtacağımız çocuk ya da ev de fazla yok. zaten son gün okula gelen öğrencilerden, isteyenlere sütler dağıtıldı ama yine de kolilerce süt kaldı. bizim idare de, öğretmenlere "istediğiniz kadar alıp, evde çocuklarınıza verebilir ya da etrafınıza dağıtabilirsiniz." dedi. aksi takdirde, sütler depoda bozulacaktı. adana'daki olay da, büyük ihtimalle bundan ibaret. ama siz yine de bu olay üzerinden öğretmenlere saydırma niyetindeyseniz, canınız sağ olsun.

  • avrupa, terkedilen hayvanlara barınaklar vasıtasıyla sahip çıkmaktadırlar, her bir hayvan için deri altına uygulanan numaralı çipler yerleştirilmekte olup sokağa bırakılan hayvanlar için ağır cezai işlemler uygulanmakta. hatta bu cezalar; ha hayvanı sokağa bırakmışsınız ha hayvana işkence etmişsiniz aynı şekilde cezalandırılıyor. ayrıca bu barınaklardan evcil hayvanlarda sahiplenilebiliyor, fakat yetkililer bu dostlara güzel bir hayat verip veremeyeceğinizi evinize gelip araştırdıktan sonra karar veriyor.

    ayrıca avrupa’da hayvanlar için “hayvanlara karşı işlenen suçlarla mücadele ekipleri de bulunmakta”
    avrupa’da hayvanlara karşı uygulanan şiddet ve kötü muamelenin cezası;
    belçika’da: 300 bin euroya kadar para cezası
    almanya’da: 3 yıla kadar hapis cezası
    ingiltere’de: 6 aya kadar hapis cezası
    isveç’te: evcil hayvanların ellerinden alınması
    türkiye’de: hayvana şiddet ve tecavüz fiilinin ‘kabahat’lerden tck kapsamına alınacağı yasayı bekliyor..

    dünya yüzeyinde yaşayan tek canlı insan değildir, bunun bilince varabilmek umuduyla..

  • o sıralar leman'da işlenmiş bir konuydu hatırladığım kadarı ile. kozalak tipli bir adam gazeteyi yaymış ve üzerinde pringles yiyordu. yerken de "ulan ne iyi akıl etmişler firingısın yanında gazete vermeyi. yerken yere neyin dökülmüyo" diyordu. bir mehmet çağçağ prodüksiyonu idi evet.