hesabın var mı? giriş yap

  • hayır yunanlılar bunu bize yapamazlar. o beşiktaş'ın en değerli oyuncusu. umarım hakkında çıkan olympiakos'a gidiyor haberleri doğru değildir. nobre kalitesinde bir santrafor bulmamız için en az 10 milyon euro harcamamız lazım.

    şmdi braya byle yzdım ki gogle trnslte'ten çevri yaprkn.... anladnz sz onu.

    not: türkçe'yi katlettiğim için özür diliyorum. fakat bunu yapmak zorundayım.

  • bir garip sistem. idoller sanat(!) yaptıklarını iddia ediyorlar ama yaptıkları işi patronlarına beğendirmek ve yayınlamak için onay almak zorundalar. her istedikleri zaman albüm çıkaramıyorlar. sevgili yapmaları neredeyse yasak. güzel ve fit olmak zorundalar. iyi dans etmek ve fanları ile iyi iletişimde olmak zorundalar. çok fazla zeki ya da kültürlü olmalarına da gerek yok. aynı zamanda sadece gençken yapabilirler 30'lu yaşlarına gelince işiniz bitiyor ya dramalara geçiş yapıyorsunuz ya da silinip gidiyorsunuz.
    bu benim için bir sanatçı tanımı değildir. gerçi yaptıkları da sanat değil. bir sanatçı bu kadar kısıtlanırsa ürettiği şey sadece ticari bir ürün olur sanat olamaz. he güzel işler ortaya koyan yok mu tabi ki var. ama az, çok az.

  • uykuya dalmadan hemen önce kafa içinde ve kulaklarda hissedilen yüksek frekansta ve şiddetli cızırtı, vınlama vs. gibi durumların genel adıdır. ilk yaşadığım zamandan beri çok uzun bir dönemdir kafamda deli sorulara neden olmuştu. elektriksel bir nedenden mi, beyin damarlarıyla ilgili bir durumdan mı gibi deli sorularla yaşayıp durdum yaklaşık 10 yıl boyunca. üstelik başka nedenlerle yapılan nörolojik muayene ve mr vs. gibi tetkiklerde de hiçbir sorun yoktu. tam uykuya dalacakken trebleı fazla kaçmış distortion gibi bir cızırtı oluyor bende ve bir anda irkilmeyle uyku halinden çıkmama neden oluyor. ilk zamanlarda fazla tırstırıyordu ama birkaç yıldır buna alıştım. zaten yılda maksimum 3-5 kez, genelde de stresli ya da aşırı yorgun olduğum dönemlerde ortaya çıkıyor. üstelik artık tamamen zararsız bir durum olduğunu öğrendiğimden, uykuya kaldığım yerden devam etmek zor olmuyor.

  • lan biz daha 1 dolar verip appstoredan angry birds almaya kıyamıyoruz. herifçi oğlunun mark zuckerbergi bir tane uygulama almak için 1 milyar dolar veriyor ananas sıkayım ya.

    olaya aslında şu gözle de bakıp teselli olabiliriz, benim appstoredan bedavaya indirdiğim bu instagrama 1 milyar dolar vermiş enayiler.

  • şu sıralar yaşanan sıcak şöyle tarif edilebilir: klozet kapakları bile daha 2 dakika önce bir başkası oturuyormuşçasına ısınmış oluyor.
    ya da ben birinin kucağına oturup işedim bu sabah.
    hayırlısı.

  • masa başında bir olayla ilgili bilgiler ruza babaya anlatılırken, bir cümleyi bütün polislerin parça parça söyleyerek tamamlaması.
    "annesi bir lokantada çalışıyor"
    "liseye giden de bir kardeşi var"
    "babası ile annesi 3 yıl önce ayrılmış"
    "babası ayrılmak istememiş ama" gibi.

  • gençliğinde bir kaç yıl karanlık bir odada tutup dövmüşler, çiğ etle beslemişler. sorumlusu futbol topu demişler, anasını sikicem demiş, yemin etmiş.

    başka bir açıklaması olamaz.