hesabın var mı? giriş yap

  • leonardo dicaprio'nun ödülü aldıktan sonra debe editini basıp araya küresel ısınma ve çevresel duyarlılık konularını da sıkıştırdığı tören.

  • bir varil lagım suyunun icerisine bir kaşık şarap koyarsanız, lagım suyu elde edersiniz. bir varil şarap içine, bir kaşık lagım suyu koyarsanız, yine lagım suyu elde edersiniz.

  • osmanlı sultanından , halifeden miras kalmıştır . eroin o yıllarda son derece yasal olduğu için son derece normaldir . eroinden geçinen de mustafa kemal atatürk değil , türk milletinin ta kendisidir . osmanlının açtığı eroin fabrikası da yasal olarak hala çalışmaktadır .
    mustafa kemal atatürkün başarılarını satarak siyasi hayatını sürdüren sülüklerin yaptığının yanında hiçtir .
    200 milyar dolarlık özelleştirme,
    yastık altındaki 4000 ton altının değerinin dolar bazında 10 katına çıkmasıyla piyasaya çıkması ,
    bankaların yabancılara satışı,
    yabancı bankaların türklere verdiği 150 milyar dolar kredi ,
    özel sektörün 500 milyar dolarlık borcu .
    saray soytarılarının türk halkına hizmetidir .
    soytarıların icraatı bu kadar değil tabi. mustafa kemal atatürk 'ün tuvaletçi başı olamayacak soytarılar sadece bunlarla geçinmedi.
    içeriye giren 1 trilyon doların üzerindeki sıcak paranın karşılığı basıldı ayrıca. 2 trilyon tl minimum
    bir başka icraat de devletin topladığı vergilerdi . enflasyon gelen parayla düşmüş ancak vergi oranları hiç değişmiyor . bir araba kendine , 3 araba avarele . 1 litre benzin kendine , 3 litre avarele.
    yargılanacaksınız . vatana ihanetten yargılanacaksınız . vatansın ölüp , sarılacak çaput bulamayacaksınız

  • yıllar evvel kaan tangöze'nin, batuhan mutlugil'e verdiği parayla tekel bayiine gidip, gruba 2 torba dolusu içki almıştık.
    az gelmiş olacak ki 20 lira daha verip "yettiği kadar" da bira aldırmışlardı bana.
    tabi canının çektiği bi şey varsa al dememişlerdi. içimde kalmıştı o. :/

    bu üçlü ile eve çıksam, evin en küçüğü olarak sürekli tekel'e yollar bunlar beni. "canın ne çekiyorsa al" demezler amk. sürekli yeni uyanmış feridun düzağaç gibi kanepede oturup sigara içerler. sabah tuvalete kalktığımda odalarından çıkan genç kızlarla göz göze gelir ve kıl, tüy içinde kalmış lavaboya bakarak "allah belanızı versin be!.." diyerek ağlarım.
    sonra sinir krizi geçirip önce kolay hedef olan kaan tangöze'ye dalarım. araya giren teoman'a bir yumruk, sabah bodrum uçağıyla gelmiş nejat'a da bir tekme atarak evden kaçarım.
    numaralarını engelleyip bir daha da görmem yüzlerini.
    anksiyete krizlerine girmek istemiyorsanız bunlarla eve çıkmazsınız kardeşlerim.