hesabın var mı? giriş yap

  • ali türkşen: hulusi akar istifa etmeliydi
    didem arslan: ama darbecilere bağırdığını söylüyor
    ali türkşen: demek ki iyi bağıramamış

  • kendisi trajedilerle geçen bir kariyere sahiptir.

    77'deki ilk star wars filminde darth vader'ın seslendirmesini de yapmıştır. ancak kendi sesinin kullanılmadığını filmin galası sırasında öğrenmiştir.

    return of the jedi filminde ünlü maske çıkarma sahnesinde yine kendisiyle çekim yapılmıştır. prowse'un sette olmadığı zaman aynı sahne sebastian shaw ile de çekilmiştir. gala zamanı bir bakmıştır yine kendi yüzü filmde yok.

    george lucas'ın dediğine göre dave prowse çok sinir bozucu olduğu için tüm star wars etkinliklerine girişi ömür boyu yasaklandı.

    serinin en ünlü karakterine can veren kişi hayranlarla buluşup röportaj veremiyordu. star wars'un ortalama olarak her sene yapılan celebretion adlı özel fuarları bulunur. işte darth vader buraya giremiyordu.

    tüm bu haksızlıklara rağmen ekipteki en sadık star wars fanatiği david prowse'tur. hiç bir hayranını geri çevirmez imza verirdi. sağlık sorunları yüzünden son 15 yıldır, değnek ile geziyor olsa bile yine de hayranlarla buluşmaya devam etti.

    geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda uğradığı haksızlıklarla ilgili şunları söylemişti "fikir ayrılıkları yüzünden star wars etkinliklerine alınmıyorum, george'a kırgın değilim. bu oturduğum evi star wars sayesinde aldım. hayranlara sattığım imzalı resimler sayesinde ailemi geçindirdim ve sağlık masraflarımı karşıladım".

    star wars'tan ölesiye nefret edip milyon dolarlar alan harrison ford'un aksine, david prowse bu evreni hep yürekten sevdi. şimdi güçle bir olan emektar star wars oyuncularıyla birlikte huzur buldu.

  • normal bir durum.

    herkes müslüman değil ya da dinini yaşamıyor. rahatsız olan arkadaş listesinden çıkartır ya da profiline bakmaz.

    bu yapılan benim ya da bir başkasının 'bu sıcakta aç susuz kalınır mı sağlığını düşünmüyor musun?' demem kadar ahlaksızcadır. herkes kendi tercihlerinden mesuldür.

  • kendisi türkçe bilmiyormuş. sanırım fatih terim ve abilerinin dediğini anlamadığı için bu kadar iyi oynuyor.

  • mülteciliğin, sürgünün ne demek olduğunu bilmeyen ahlak yoksunları gelip ukraynalı kız şakası yaparlar şimdi. lokasyon vermek istemiyorum ama gördüğüm mültecinin dudaklarından kan gelerek param parça olmuş elleri, kıyafetleri ile 20 metreden gelen yoğun kokusunu hissederken hüngür hüngür ağlamasını gördüm.

  • oldu olacak kuzey yarımküre bizim olsun, güneyde kadınlar kalsın. senede bir kez ekvatorda buluşalım, çiftleşelim. çocuklara da ronaldinho baksın.