hesabın var mı? giriş yap

  • futbol sahalarında ender görülen kalecilerden biriydi. hatırlar mısınız bilmem, millî maç haftalarında galatasaray bir zamanlar on küsur futbolcusundan mahrum çıkardı antrenmanlara. mecburiyetten forvet oynayan taffarel, sıralardı bu cacığna maçlarda golleri. dikkat cacığına maçlarda. işte campos, bu bakımdan ayrılır. aynı maçta bile mevkisini değiştirmişliği vardır kendisinin. kalede başlayıp ileri sürüldüğü görülmüştür anlayacağınız. msl'de şov yapmış, iki dünya kupasında sahne almış bir isimdir. meksika millî takımının formasını 129 kez giyen ismin, ülkesinin neredeyse sahadaki en kısa ismi olduğunu yeniden anımsatalım. mübarek cici bebe gibiydi, doksanlar futbolunun bence kült figürlerinden biridir.

  • milli formayla son kez çıktğı 22 mart 2017 almanya ingiltere maçında ayı gibi bir gol atmıştır.

    poldi ilginç bir oyuncu, aktif futbolcular arasında böylesi pek kalmadı. hem bütün maç takımını 10 kişi oynatıyor, topsuz oyunda hayalet gibi, haliyle kendini unutturuyor ama top iyi bir açıdan sol ayağına geldi mi şapkadan tavşan çıkartabiliyor.

    ne olursa olsun, iyisiyle kötüsüyle kendini dünya futboluna kabul ettirmiş bir isim poldi.

    galatasaray'a rüzgar gibi geldi, esebildiği kadar esip yakında da japonya'ya gidecek. henüz daha vakit varken gereken saygı ve sevgiyi umarım biz galatasaray'lılar bu adama gösterebiliriz.

    danke poldi!