hesabın var mı? giriş yap

  • 15 dk sonra görülmesi gereken adamdır.

    not: ben daha önce nasıl düşünemedim dediğim pipet hamlesini yapan admaın videosudur.

    mesajlar sonrası açıklama: cam şişeyi kafanıza dikince hava almazsa dudaklarınızı içeri doğru çekmeye başlar. pet şişe büzüşerek bu olayı absorbe edebiliyor ama cam şişe de büzüşme olmayacağı için bir noktadan sonra içmekte zorlanırsınız ya da içmeye ara vermeniz gerekir. işte bu noktada kıvrılabilen pipetin bir ucunu dışarıda, diğerini içerde bırakırsanız şişenin içine hava girebilir ve hacim kaybıyla oluşan vakum etkisi giderilir, rahat ve hızlı içim sağlanır.

  • durakta iki mavi önlüklü çocuk otobüs beklemektedir
    ç1: geşdimisgün bi baktım otobüsün kalkmasına 5dakka kalmış hemen koştum tam duraktayken yetişdim ama çok bis koşmuşum
    ç2: olum ben geçengün 3dakka kala evden çıktım durağa geldiimde 5dakka vardı

  • 2000'li yılların ortalarında, tam da kariyerinin zirvesindeyken, hollywood piyasasından silinmesinin sebebi 2018 yılında yapmış olduğu açıklamadır.

    amerikan film piyasasını, verdiği altın küre ödülleriyle domine eden hollywood yabancı basın birliği başkanı philipe berk'in, 2003 yılında brendan fraser'a bir otel odasında saldırdığını korkusuzca açıklamış ve böylece piyasadan aforoz edilmiştir. başka bir deyişle, fraser'ın depresyona girmesinin sebebi ne nafakaya boğduğu eski karısı ne de annesinin ölmesidir.

    "sol eli kıçımın yanağını tutarken, parmaklarından biri bana dokundu ve hareket ettirmeye başladı. hasta ve küçük bir çocuk gibi hissettim. boğazımda bir düğüm hissettim ve ağlayacağımı düşünmüştüm." açıklamasından sonra altın küre ödüllerine nadiren davet edilmiş aktör ve "bu açıklamayı yapmasam, sessizlik sağır ediciydi." demiş.

  • bir 17. yüzyıl şairi olan firdevsi'nin olgunluk dönemi eserlerinden biri. tamamı şöyle;

    tanım tanım devamı
    örnek alıntı ya da bkz değil
    şimdi sorsam yarim nasıl
    kelamların çare değil

    gel göç eyleyelim nazlı güzel
    o çorak toprak senin değil
    ne güzel söylemiş zülfü
    eğil salkım söğüt eğil*

  • "-gelirken winston light alır mısınız?" notu üzerine almayı unutan kurye, yemekten sonra içersin deyip kendi sigarasından vermeyi teklif eder. yok önemli değil deyip geri çevrilir. 5 dakika sonra kapı çalar, yemekten sonra içilir der gene ve paketi uzatır. kıyamam be.

  • oruç tutana saygısızlık, ona zorla bir şeyler yedirip icirmeye çalışmakla olur.

    bunlar başkasının hayatına, inancına, inancsizligina saygı gostermeyip kendilerine mağduriyet yaratıyor.

    oruç tutarak benim inancsizligima baskı yapıyorsunuz, dese ne yapacaksınız? senin inanma hakkın var da onun inanmama hakkı yok mu?

    bu memlekette ne kadar çok kara cahil, yobaz var yahu!