hesabın var mı? giriş yap

  • son zamanlarda çok sık karşılaştığım bir durum. türkler'den sonra ruslar, polonyalılar, almanlar ve ukraynalılar gelir. bunun sebebi de bu ülkedeki oyuncuların zerre ingilizce bilmeden oyuna girip, toxic davranışlarda bulunmaları ve hilenin dibine vurmalarıdır. almanlar ingilizce biliyor ama onlar da çok fazla hileye başvuruyor.

    bu online oyunların en önemlisi olan (bence) ve takımın (dolayısıyla topluluğun) en çok önem arz ettiği oyun csgo, son zamanlarda iyice sapıttı. eskiden de bir hile sorunu vardı ama oyun ücretsiz erişilebilir olduktan sonra delilik seviyesine ulaştı bu sorun. maçıma gelen hilecilerin çok büyük bir kısmı türk. karşıya bir takım geliyor, 5 kişi türk hepsi de hile. rankım da düşük değil lem seviyesinde 5 kişi prime olarak giriyoruz. demoyu izliyorum adam yere baka baka gidiyor. lem seviyesinde adam yere bakar mı? bunlar bir de legit olanları. legit olmayanlar direkt spinbot açıyor döne döne vuruyor. legit oynamaya çalışanlar da chat'ten bizim takımın sinirini bozmaya çalışıyor. hayır, ulan hile olduğunu anlamasak neyse de karşısındaki adamı da kendi gibi silver sanıyor salaklar. (silver'lara bir şey demiyorum, tecrübeyi kastediyorum.)

    hile kısmı dışında çok uyumsuz bir milletiz. bazen yan lobilerden türkler'le giriyorum. adam kendi takım arkadaşına demediğini bırakmıyor, karşı takıma da demediğini bırakmıyor, oyunun içine edip gidiyor. sırf oyun bozmak için oyuna giriyorlar sanki.

    velhasıl kelam online oyunlarda durum böyle. bu aptallar bizim adımızı kirletiyorlar, bu sebeple oyunda türk'üm dediğin an "muted" diyor adam. yapacak bir şey yok. ülkenin çoğunluğu seviyeyi gösteriyor zaten. bu yüzden steam hesabımda hem ülke görünmüyor hem de "nerelisin?" diye sorarlarsa troll cevaplarla geçiştiriyorum. üzücü bir durum.

  • özellikle son iki aydır gözlemlediğim ve mobil veriyi açıp 2 video izlemekten korkar hale geldiğim sıkıntıdır.

    bu durumu yalnızca ben farketmiş olamam.

    10 gb internet paketi olan arkadaşlarım da teyid ettiler. ayın ortasına gelmeden paketin üçte ikisinin bittiğini söylüyorlar.

    eskiden bu tip bir sıkıntı olmadığını da belirttiler.

    iss’ler kasalarını dolduracak yeni bir yöntem bulmuşlar galiba, btk’ya şikayet etsek bir çözüm olur mu bilemedim.

    not: neden mobil internet sınırsız değil onu da anlamadım, hani türkiye’de internet kotasız, sınırsız falan olmuştu, mobil internetin de sınırsız olması gerekmiyor mu yani ?

    edit: arkadaşlar spotify, youtube, instagram yeni icat edilmedi, ben diyorum ki son 2 aydır bu pislik sözkonusu. hala daha bu ugulamaların interneti çok tükettiğinden bahseden suçu kullanıcıya atmaya çalışan suserler görüp şaşırıyorum. ya şirket temsilcisi bunlar ya da sıyırmışlar.

  • "deşifre miydi yoksa arena mıydı hangi programdı hatırlayamıyorum ama bu programlardan birinde bu satanistlerin ayin yaptıkları evleri gösteriyolardı. duvarlarda da bir takım yazılar var tabii haliyle. bir de telefon numarası yazmışlar bunlar. abim salağı da numarayı aklında tutmuş ertesi gün meraktan aramış hemen.

    sonra babam bunu yakalamış nasıl olduysa artık, bunu bi dövmüştü bi dövmüştü. lan ne kadar güzeldi ya; altımıza sıçmıştık ablamla gülmekten. "

    velhasıl kelam, bende güzel anıları olan furyadır.

  • tek kelime ile yine "hayranlıkla" okuduğum yazar. çünkü demiş ki:

    bir önyargı biçimidir aşk. ihtiyaç duyduğun şeyi seversin, sana iyi bir duygu veren şeyi, işine geleni. dünyada tanıyabilsen daha çok seveceğin on kişi varken birine aşık olduğunu nasıl söyleyebilirsin? ama asla tanımayacaksın o insanları..

  • affedersiniz ama açacağınız başlığa, edeceğiniz muhabbete sokayım.

    kadının ayrıldığı kocasının bir iddiasidir. videoyu izlerseniz "benim üzerime olsan bir gsm hattıyla rastgele 84 numara aranmış" diyor kocası.
    bu sebepten de beni 84 kişi ile aldattı diyor.

    yüzbinlerce kişinin girip baktığı ekşi sözlüğe kadının fotoğrafını koyup, eşini 84 kişi ile aldatan kadın demek, sonra bununla ilgili şakalar yapmak nereden baksan alçaklıktır.

    sonra ortamlarda " ya abi türkiye'de kadına baskı var" dersin ne olacak.

    edit: (#128060332) 0 rh+ trombosit lazım hematolojide yatan hastaya. yakın zamanda ilaç kullanmamış kimse varsa yapsın bir iyilik.

  • bbc reklamsız olarak yayın yaptığı için kesilen vergidir. türkiye'de trt hem reklam alır hem de vergi alır. yine de maçlarda bir senkronu bile tutturamazlar. zaten maç dışında da izlenmez.

  • araplarin dunyanin her ulkesinde kafasina gore giris yapamayacaklarini anlamalari gerek. ayni sey bizim ulkemizdeki arap gotu yalayanlar icin de gecerli.

    onlarin vatandasligi 250.000 dolarlik ucuz birsey degil. almiyor lan adam kendi vatanina iste. var mi itirazin? ben tebrik ediyorum.

    yollayin turkiyeye bizin dangalaklar beslesin.

    edit: beyler, 10 yildan biraz daha fazla bir suredir zaten turkiyede yasamiyorum. avrupada oturum isleri nasil oluyor kendi tecrubelerimden biraz bilgim var.

    belli bir ucret karsiligi verilen oturum izni farkli. 250 bine vatandaslik verip gel agzima da sic denmesi farkli. turkiyede 250.000 vermese de 3 yilda belirli sartlari saglayinca yine vatandaslik aliyor yabancilar.