hesabın var mı? giriş yap

  • ilk buluşma, ikinci, bilmem kaçıncı fark etmez arkadaşlar. kalabalık bir grup yoksa, kim planı yapıp davet ettiyse hesabı öder. yemeğe çağırdın, sen ödersin. karşı taraf seni sinemaya davet etti. biletleri o alır. sen de mısır-kola alıver, bir şey olmaz. mutluluklar.

  • yapılan iş e-mail şifresi kırmak değildir, son derece organize bir şekilde kredi kartı bilgilerini çalıp, suç örgütlerine satmak çok ciddi bir suçtur. üç aşağı beş yukarı, hak ettiği cezayı almış dolandırıcıdır.

  • heyecanlandıran kampanya.

    adamlar baktı: "bunlar 5.60'a benzin alıyorlar ses etmiyorlar az da biz silkeleyelim" dediler ve böyle bir kampanya yaptılar.

  • 2011 yılında kurulan brewmeister brewery tarafından üretilen bira, geçmişte yine aynı şirketin üretimi olan brewmeister armageddon'dan %2,5 fazla olan alkol oranıyla 2013 ekim ayından beri dünyanın en yüksek alkol oranına sahip birası unvanının sahibidir.
    iskoçya'da üretilmektedir ve birleşik krallık dışında rastlanması olası bir içki değildir. üretilirken su kristallerini engellemek için eishock tekniği kullanılarak dondurulan bira, dondurma işleminin ardından %67,5 alkol oranına ulaşana kadar saf etanol eklenerek hazırlanmaktadır.
    şirketin resmî sitesinde sadece birleşik krallık'a satış yapılmaktadır ve bir adet 33 ml şişesinin internet satış fiyatı 59.99 sterlindir.

  • meslek: yazılımcılık
    - çok para var diyolar, benim yeğen de kursuna gitmeyi düşünüyo, napalım gönderelim mi ?
    - gönder aq, herkes yazılımcı olsun memlekette. arz-talebin mına koydunuz.

  • valeye yani 3.cü bir kişiye anahtarı verdiğiniz için kaskoda da sorun çıkacaktır, yiyeceğiniz en pahalı yemeği yemiş olabilirsiniz, geçmiş olsun...

  • şu an en ihtiyaç duyduğum şey çocuğumun sağlığına kavuşması... kalp damarının normal bir insan gibi çalışması mesela... gelecek günler içinde ameliyata ihtiyacı olup olmayacağını bilebilmek... daha huzurlu bir anne olabilmek falan... ama olmuyor.

  • yanılmıyorsam bir ara sabri sarıoğlu * ile adı anılmıştır. bir maç sonrası sabri'ye mikrofonu uzatan muhabir, mikrofonu uzatmadan önce " sinem kobal ile birlikteliğiniz varmış ne diyorsunuz?" tarzında bir soru sormuş ve de karşılığında sabri'den şu cevabı almıştır;

    - ben o bacıyı tanımıyorum.

    tanıma zaten allah'ın sabri'si...