hesabın var mı? giriş yap

  • kılıçdaroğlu chp grup konuşmasında dünkü ses kayıtlarını dinletirken bir anda canlı yayını kesen habertürk' ün spikerinin söylediği söz.

    afedersiniz ilkenizi silkeyim.

    not: gg olarak ispiyonlamayın girerse bana girer

    edit: gelen mesajlar üzerine küfrü düzelttim. klavye sürçmüş.. sinirden kendimi..

  • şirket içinde kovulma eşiği akşam çıkarken sandalyesini yamuk veya masasını dağınık bırakması olan (abartmıyorum) çalışanların yaptığı videodur.üç sene önce toplu olarak tazminatsız kovulan arkadaşlarınızdan utanın bari diyeceğim de sizin de işgüzar yöneticilerin kurbanı olduğunuz videodaki yapmacık hareketlerden belli zaten.

  • şu adamın etrafına birini koyun işte, belli ki sürekli elini sıkacak birini arıyor adam. kaç oldu bu?
    alın asgari ücretle birini işe, bidenle el sıkışmak olsun görevi. bari adam rezil olmaz.

    koca amerikasın bunu da mı biz söyleyelim amk?

  • bir arkdaşın yorumuyla : " eskiden kolanya versem içerdi,şimdi gel iki kadeh rakı içelim hesaplar benden diyorum hanımla bir yere gitmemiz lazım diyor."

  • geçen gün iki sevgili kendi aralarında tartışıyorlar;

    -hah işte şimdi tam türk kızı tribi yaptın başak.
    +bana bak, bana ekşi sözlük ağızları yapma, o türk kızı başlığında anlatılan tripler var ya, işte onların her biri bende var. ona göre.

    çok da güzel "yerse" diyor türk kızı.

  • hemencecik ilk izlenim yazayım, kısa kısa.

    ilk cümlem şu olsun: muhteşem bir atmosfer var, muhteşem! aşık oldum oyunun dünyasına. safkan bir cyberpunk dünyasındasınız. hiçbir şey sırıtmıyor. benim için bu oyunun en kusursuz tarafı bu: atmosfer.

    teknik kısım bende söylendiği gibi çıkmadı. bug dolu, performansı kötü filan değil. intel i5 8600k işlemci ve nvidia geforce rtx 2080 super ekran kartıyla 1080pde ultra ayarlarda 75-90 fps alıyorum ve oyundaki buglar olabildiğince küçük, minor buglar. 3 saat oynadım ve şu ana kadar canımı sıkacak tek bir bug bile yok. fps drop yaşadığım yerler genelde bir mekana ilk girişlerdeki yükleme sahneleri. ssd kullandığım için bu drop süresi çok kısa oluyor. onun dışında sıkıntı yok.

    corporate guy olarak başladım ve şimdiye kadar hikaye gerçekten çok iyi, oyunun her yanı ayrıntı ve lore dolu. havaya girmek için çok uğraşmanıza gerek yok, sizi içine alıyor. spoiler vermeden şunu diyeyim, deus ex filan bunun yanında çocuk oyunu gibi kalıyor.

    grafiklerde bariz bir downgrade söz konusu. bu tartışmaya kapalı bir tespit. daha iyisi olabilirdi, olmamış. ek olarak: dlss ve ray tracing olmadan bu oyun performansından ve atmosferinden biraz kaybeder gibime geliyor. amd bunlara acilen alternatiif çözümler sunmalı.

    son olarak: wake up samurai. we have a city to burn!