hesabın var mı? giriş yap

  • söğüşleyip sömürecek yiyici bir hatunu haketmiştir, o paranın piyasaya geçip ekonomiye renk katması için hadi ablalar....

  • bakın buraya yazıyorum, yakında batacak bu site! batmalı! batmasını istiyorum!

    çünkü 10 ilandan 8 i boş. o yüzden insanlar ben bu site üzerinden “iş bulamıyorum” diyor. bu sizin özgeçmişiniz ile ilgili değil bu durum, kariyer.netin satış politikası ile ilgili.

    bu hafta x inşaat şirketinin üst düzey yönetici ilanını gördüm. elimde bir arkadaşımın çok iyi bir özgeçmiş var diye, insan kaynaklarını aradım. ik camiasında genel olarak herkes birbirini tanıdığından nazımız geçer diye düşündüm. kariyer.net de başvurmuş bir de ben göndermek istedim diye rica ettim. uzun yıllardır tanıdığım ik yöneticisi "öyle bir arayışımız yok, sanırım bir yanlışlık olmuş" dedi. peki dedim, herkes hata yapabilir.

    sadece iki gün sonra yine aynı pozisyon için başka bir firmayı aradım. "marsha iflas açıklıyoruz bu hafta, bir yanlış anlaşılma olmasın sakın" dedi.

    bu sitede iş bulma umuduyla her gün insanlar çok fazla zaman geçiriyor. sizde bu sitedeki kullanıcının kullanım süresine göre "reklam satıyorsunuz." onu da biliyorum. ama bu boş ilanlarınız yüzünden insanlarda "insan kaynakları geri dönmedi" imajı oluyor. cv görüntülenme sayısının düşmesinden bahsetmiyorum bile.

    eğer alım yapmayacaksanız ve şirket “istihdam yaratıyor gibi” göstermek adına boş ilan çıkıyorsanız insan kaynakları “allah sizin de belanızı versin.” işsiz kalın, kalın ki aynı durumu sizde yaşayın! hatta cvniz benim elime düşsün, bütün stresimi sizden çıkarayım.

    özetle batmanı istiyorum kariyer.net! insanlara daha fazla hayal kırıklığı yaşatmaman için batmanı istiyorum!

  • bu takımlardan biri de leeds united'tır. galatasaray leeds united'ı eledikten 5 ay sonra, beşiktaş şampiyonlar ligi'nde leeds united'tan tam 6 gol yemiştir.

  • sonuçta bir meslek lisesi değildir.

    meslek lisesinden mezun olunca en azından kolunda altın bilezik oluyor. iş öğreniyorsun. mezun olduğun an gidip çalışabilecek kapasiten oluyor. ama bu okuldan mezun olduğunuzda sadece bütçeniz eksiliyor.

    benim meslek lisesi tercihim tamamen bu yüzden.

  • başbakan'ı eleştirenin işinden atıldığı, hapislerde çürüdüğü, başbakanın konvoyuna uzaktan metalci işareti yapanın iki gün nezarete atıldığı, parasız eğitim istiyoruz diye pankart açanların yıllarca hapiste kaldığı bir ileri demokrasi ülkesinde hala başbakan protesto edebiliyorlar. gerçekten aşk olsun.

  • acun firarda programında, acun'un yurtdışında bir barda önüne gelen kıza sarkıntılık yapıp yılışan bir tipi gösterip, "görüyorsunuz sayın seyirciler magandalık sadece türklere özgü degil, avrupa'da da magandalar var" demesi, ardından o kişinin gelip, "abi nasılsın? ben de türküm" demesi.

  • zenginin rezaleti de bir başka oluyor dedirten rezalettir. adam kusursuz bir yazı dili ve imlayla, kanıtlarla ve büyük bir araştırmacılık örneğiyle rezaletini sunmuş. fakirin rezaleti de hamburger ekmeğinin ısırılmış gelmesi gibi olaylardan ibaret, fotoğraf bile koymuyorlar anlayamıyoruz ne olduğunu.

  • hayatınızda olan gelişmeleri dramatize etmemeyi öğrenin,

    iç huzuru dışa bağımlı hale getirmeyin adı üstünde iç huzur,

    yeteri kadar değer verin , alamadığınız değeri çok sorgulamayın değer vermeyi siz seçtiniz alamamak size bağlı birşey değil,

    insanların sizi iyi yönde şaşırtmasına izin verin,
    kolay aldanmazsanız kötü yönde şaşırmazsınız,

    duygularınızı kontrol etmeyi öğrenin ve onlara kolay aldanmayın ,akıl her zaman ön planda olsun,
    fazla duygusallık iyi birşey değil.her girdiğin duygu durumuda gerçek değil.

    çevrenizdeki insanlar sizle aynı şartlarda büyümedi sizinle aynı düşünmesini beklemeyin,

    kolayca yargılamayın,
    iyi niyetli olun polyana olmayın,

    talep edilen kadar yardım edin,
    kullanıldığınızı hissederseniz o yardımdan ayrılır,

    itibarınız bir başkaşının elinde değil bunun farkına varırsanız herşeye sinirlenmemeyi öğrenirsiniz,

    zihni kontrol etmeyi öğrenirseniz hayatıda kontrol altına alabilirsiniz,

    hayat sorunlar yumağı ve seni geliştiren şey de bunları çözebilme yeteneğin,

    olmak istediğin kişi göründüğün kişi ve güdülerin arasında kaliteli bir mekanizmanız olsun,

    olaylara bakış açınız hayat kalitenizle doğru orantıda. ( ben böyle baktığım için böyle oluyor ;) )

    fiziksel olarak aktif olun mental gelişime doğrudan etkili,

    profesyonel destek almaktan çekinmeyin kendine yatırımdır,

    iyi hissetmek büyük velinimet !

  • +siri seni seviyorum.
    -öyle mi, teşekkür ederim.
    +sen de beni seviyor musun?
    -rehberinde askim var aramamı ister misin???