hesabın var mı? giriş yap

  • aman allahım!'dan sonrasını okumadım. 0/10 rezillik

    edit: siyasal islamcı olduğunu anlamak için metni okumaya gerek yok. gündemi sarsan videoda malum ceo'nun yanındaki iki kişiyi merak edenler için bildiriyorum, biri bu olaya dahil olan şahıs ( merak eden baksın ), diğeri de sözlükte yazarmış, en azından attığı mesajdan anladığım o.

  • "her ailede aileyi mahveden, iflas ettiren, kavga çıkaran, haksızlık yapan, ortalığı birbirine katan, huzur vermeyen, hak ettiğinden fazla malı üstüne alan en az bir amca veya bir dayı vardır. bizde yok diyosanız bu kişi babanızdır!"

  • türkiyedeki suriyelileri göçmen kabul edip bir de almanya'ya giden türklerle kıyaslama yapması gerçekten akıllara ziyan. türkiyedeki suriyelilerin hepsi (bkz: sığınmacı) statüsündedir ve türkiye bu suriyelileri göçmen statüsüne alıp ülkeye adapte etmek zorunda değildir. bunu akplilerin de bu tuzu kuru liboşların da iyi anlaması gerekiyor.

    (bkz: ülkemde suriyeli istemiyorum)

  • hayran olduğum bakteri.
    gram pozitif,anaerob,basil morfolojisinde bir bakteri.hareketli hem de.
    salgıladığı toksin kendisine hayran bıraktıran türden.dünyada bilinen en güçlü zehirmiş.oha be yok artık...mikrogramdan daha düşük dozlarda insan için,pikogramdan daha düşük dozlarda ise fare için öldürücü.neyseki toksin ısıya duyarlı,ama bakterinin sporlu hali aman aman direniyor...
    asetilkolin salınımını engelliyor klostridyal nörotoksinimizin a ünitesi.clostridium tetani'ye benziyor biraz bu bakımdan,tetanoz etkeni bakteriye yani.
    hatta strabismus,spazmodik tortikollis,blefarospazm gibi miyotonik hastalıklarda tip a toksini tutulan kas içine enjekte edilerek tedavide kullanılabiliyor.
    konserveler,ev yapımı konserveler-evde otoklav gibi sterilize edebileceğimiz koşullar olmadığı için daha önemli-,tütsülenmiş balık ve evet yanlış duymadınız bal...
    bal yahu bildiğimiz bal.1 yaşından küçük bebeklerde sindirim kanalında kolonize olup in vivo toksin oluşturmasına bağlı gelişebiliyor.aman dikkat o yüzden bal asla...
    akut,bilateral kraniyal nöropatilerle başlayan,kaslarda yukarıdan aşağıya doğru inen güçsüzlük ve flask paralizilerle belirgin bir hastalık yapıyor.
    ve evet en etkileyici kısmı kadınlar güzellik için hakkaten şaka değil her şeyi yapıyor lan.bu anlattığım zehirlinin de zehirlisi toksini yüzümüze enjekte ettiriyoruz.maksat mimikler yüzünden gerilmeyelim e mi canım..
    not:bu kadar güçlü zehir dedim dedim,sherlock 1.sezon 3.bölümde adından bolca bahsedilmiş.

  • üşümeyi de cinsiyet ayrımına tabi tuttuğumuza göre, artık biri atom bonbası falan salabilir üstümüze, zira memlekette akıl kalmadı.

  • merak ediyorum kokpit'e girip kuleyle mi haberleşecekti?

    -alo kule merhaba. piste doğru gideyim mi yoksa kenarıyada bekleyeyim mi?

  • 2018 yılındaki seçimlerde yüzde 53.7 oy alan cumhur ittifakını yüzde 40 olarak, aynı seçimlerde yüzde 33.9 oy alan millet ittifakı partilerinin oy toplamını ise yüzde 41.2 olarak gösteren anket. yani ankete göre, seçimlerden sonra geçen üç buçuk yıllık sürede iki ittifak arasındaki yüzde 20'lik oy farkı kapanmış ve dahası millet ittifakı öne geçmiş durumda. bu sonuçlardan yola çıkarak mevcut muhalefet partileri adına umutsuzluk yayanları anlayamıyorum.

  • azerbaycan tv de pokemon izledim, ash pikaçuya, "seni seçtim aybalam ceryan şoku atasan" dedi, hayattan soğudum.