hesabın var mı? giriş yap

  • herkesin kendi sağlık koşulları, bünyesi ve fazla kilosu doğrultusunda belki bir hafta boyunca uygulayabileceği, ancak sürenin arttırılması istendiğinde mutlaka doktor kontrolünde uygulanması gerektiğini düşündüğüm, tabiri caizse radikal bir diyet yöntemini içeren belgesel. sadece taze sıkılmış sebze ve meyve suyu ile bir süre reboot diyeti yaparak, vücudu işlenmiş gıdalardan veya kötü kolestrolden arındırmayı amaçlar, kısa sürede kilo verdirerek de güçlü bir motivasyon sağlar. beni en çok düşündüren, vücudun lif ihtiyacının ne kadarını karşıladığı oldu. belgeselin güzel tarafı ise bu orucu uygulayanların uzun vadede beslenme ve yaşam alışkanlıklarını kalıcı bir şekilde değiştirmeyi başarıp, ulaştıkları kiloları koruyabilmeleri oldu.
    bunu seven, şunu da ilgiyle izler derim: (bkz: forks over knives)

  • tabldotu bile farklı diğerlerinden. ulan hayatınızda bir kere dürüst olun yahu. komik bile değilsiniz.

    edit: sevgili siyasal islamcılar, baktığınızı görmekten acizseniz bana mesaj yollamayın. hepinize tek tek cevap verecek değilim.

    ilk ve son kez yazıyorum, kuvvetle muhtemel elindeki tabldot porselen. ilk bakışta plastik ya da köpük sandım ama parlıyordu. diğer fotoğrafta görüldüğü üzere öteki tabldotlar askeriye usulü, tenekeden. hiç yoksa yine ayrıcalık geçilmiş. gereksiz bir pr çalışmasından ibaret!

  • neyse herkes esprisini kasmış madem, açıklayalım.

    ingilizcede to bear ya da bearing edinme, barındırma ya da daha çok taşıma anlamında kullanılır. bearing a load yük taşımak demektir. how do you bear all this diye soran da buna nasıl katlanıyorsun diye sorar.

    pull and bear de çek ve taşı ya da daha doğrusu al ve giy demektir. kalıplarınız o denli güzel yani mesajı içerir ki yanlış değildir.

  • depremden günler önce, iklim krizi nedeniyle artan doğal afetler dolayısıyla bir ar-ge çalışması yaptıklarını ve özel afet bisküvisi ürettiklerini duyurmuşlar. üzerine de para ile satılmaz yazmışlar ve depremin olduğu gün ve sonraki süreçte bu bisküvileri deprem bölgesine göndermişler. zamanında fetönün kara propagandasına göstermiş olduğu direnç ve vermiş olduğu mücadele de bir başka sevgi sebebidir. sen böyle bir marka olmaya devam et, biz senin bu ülkeye yaptığın tüm güzel şeyleri torunlarımıza kadar anlatırız, söz!