hesabın var mı? giriş yap

  • ilk entrysini geçen ay yazmış bir çömeze iki yıldır aşık olan bir kızın beyanı.

    olum ne sandın lan sen burayı alayımız şerlok holms, alayımız dedektif gecıt.

  • milletin yine 1-2 yerinden kendiyle özdeşleştirdiği kız. bende hiçbiri tutmadı aga iyi mi. amorti bile yok.
    başlı başına "kız" bile tutmuyor sen düşün.

    gelen mesajlar üzerine edit: nefes alıyorum evet, ayrıca kadın da değilim.
    olm seçim sandığına sokarsınız az sabredin amk.

  • bir ortadoğu uzmanına göre, başına gelen en basit musibet de bile "ben/biz nerede hata yaptım/yaptık" diyerek ders almak yerine "bunu bana/bize kim yaptı" paranoyası ile komplo teorileri üretmesidir. bu nedenle "bir musibet bin nasihatten iyidir" atasözü de, olan bitenden ders almamakta ısrarlı, bildiğini okuyan ortadoğu insanı için geçerli değildir.

  • daha önce de söyleyenler olmuştur, ben de söyleyeyim...
    o bırakılan hava bölümlerinin iki ana amacı var.
    1- nakliye, istifleme ve hatta bakkaldan eve taşırken, hem kendileri hem başka şeylerle temas ettiklerinde maruz kaldıkları hafif basınçlar yüzünden kırılıp kırıntı haline gelmelerini (mümkün mertebe) engellemek ; yani bir nevi hava yastığı görevi,
    2- paketin delik patlak olup olmadığını ve dolayısıyla ürünün bayat olup olmadığını anlamak için. bastırırsın paketi hafifçe, baktın bi yerinden hava kaçmıyor, şiş şiş halen, demek ki paket delik değil ve de içindeki ürün bayatlamış değil; bunu anlarsın.
    öte yandan kimsenin de zaten "bu paket ağzına kadar dolu" iddiası yok. içinde şu kadar gram cips vardır yazar üzerinde ve evet, o kadar gram cips vardır. buradaki taahhüt, içinde kaç gram cips olduğudur. paketin boyu değildir.
    sen öyle her gördüğün şeyin boyuna göre karar verip onu ölçü alırsan, işin iş yani.

  • allah rahmet eylesin. merak ettiğim şeyler var ayrıca. ben rahmetliyi izleyerek youtube'da oha diyorum ile yapyap kanalını tanıdım. şimdiki üçlüyü o kadar tanımıyordum bile. açıkçası rahmetli gittikten sonra hiç izlememeye başladım.

    merak ettiğim ise şimdi o üçlünün filmi çıkıyor ve adamlar instagram'dan cem için "eski çalışma arkadaşım" diye bahsediyor. lan sen bu noktadaysan "eski çalışma arkadaşım" dediğin çocuk sayesindedir. ne oldu ne bitti bilemem ama hiç mi hukuğunuz yok aranızda? youtube kanalını bu çocuk büyüttü resmen. kendi emekleriyle bu günlere geldi. bu çocuk olmasa sizin kıllı, kel suratınıza bakmazdı millet. melek gibi, sempatik çocuk var diye izliyorduk.

    allah ailesine sabır versin. bir de "eski çalışma arkadaşlarına" akıl versin. bu çocuk sempatik olduğu için izleniyordu. en çok güvendiği, en çok yakın olduğu o insanlar kendisini tanımıyormuş gibi "eski çalışma arkadaşım" diye bahsedecek kadar umursamazlar. eminim adını bile anmadan gala yapıp, videolar çekmeye devam edeceklerdir. şimdiden facebook sayfası rahmet diledikten sonra komikli paylaşım yapmaya başlamış.

    bu çocuğun hakkını veremediklerini düşünüyorum.

  • bu sabah işe giderken gördüm bu zibidileri. dükkan sahibi laptopu açık bırakmış. ısınan laptop üzerine dördü birden çullanmış kış kıyamet ortasında. helal valla.

    hede

    edit: dün bir ara merak edip mola vakti uğradım dükkana. dükkan sahibi duvar köşesine birde halı dikmiş. bu zibidiler halının üstüne tutunarak çıkıp duruyorlardı. yerlerde topaklanmış kağıtlar, dergiler, etraf batmış. abimiz ise işini yapıyordu menteşeleri kırılmak üzere olan laptopta. ne onlar var gibiydi. ne de kediler dükkan sahibi var gibiydi. komikti lan. ama iyi insanlar var yeryüzünde onu gördüm.

    video varmı diyen olursa : video

    limited edition : debe listesine 42.sıradan girmişiz. ilginiz için teşekkürler.