hesabın var mı? giriş yap

  • fatih terim'in, bu maçta taktik değişikliğine gideceği konuşuluyor kulislerde. "haydi aslanlarım" yerine "haydi kaplanlarım" taktiği ile oynayacakmışız.

    edit: bu taktik de tutmadı. çek cumhuriyeti maçında allah ve kitap içeren bir taktik bekliyorum.

  • + bak babacım bi sumuklubocek bide salyangoz cizdim.
    - aferin kızıma, cok guzel olmus.. sumuklubocekle salyangoz arasında ne fark var peki kızım?
    + sumukleri akana sumuklubocek, salyaları akana salyangoz denir.

  • "kucaklayıcı devlet" oyununa sarıldıklarına göre demek ki saray'da işler hiç iyi gitmiyor.

    edit : klasik "17 senedir senin yaşantında ne değişti bir söylesene , alkolün gece gezmelerin vs. neyine engel oldu bu iktidar ?" söylemli aymazlığı granitleşmiş vatandaşlarımızın da dikkatini çektiğine göre doğru mesajı veren entry olmuş, elinize sağlık.

  • --- spoiler ---
    severus snape'in karanlık yola sapmasının sebebi sirius black ve james potter mı ?

    severus snape - another love..

    "iyi" ve "kötü" kavramları gerçekten çok göreceli. birçok kişinin "iyi" ve "masum" olarak gördüğü ve ölümüne üzüldüğü james potter ve sirius black, aslında severus snape'in "karanlık yola" sapmasının ve dolaylı yoldan lord voldemort'un hizmetkarı olarak ölüme gitmesinin sebebidir.

    james, sirius, lily ve severus, hogwarts'ta aynı dönemde öğrencilik yapmışlardır. james ve sirius, slytherin binasının öğrencisi olan severus snape'e karşı sürekli zorbalık yaparak onunla alay etmişlerdir ve aşağılamışlardır. bu zorbalıklar öyle bir seviyeye ulaşmıştır ki, elinden hiçbir şey gelmeyen severus snape intikam almak için tek çarenin karanlık sanatlarla ilgilenmek olduğunu düşünmeye başlamıştır.

    peki severus snape neden ölüm yiyenlere ve lord voldemort'a katıldı ?

    lily'e karşılıksız bir aşk besleyen, sürekli zorbalıklara maruz kalan ve alay edilen severus snape, "intikam almak için güçlü olmalıyım" diye düşünür ve karanlık lord voldemort'un yani ölüm yiyenlerin ordusuna katılır. lord voldemort'un yanında yer almaya başladıktan sonra, kehanete kulak misafiri olur ve bunu lorduna aktarır. severus snape'in lord voldemort'tan tek isteği, aşık olduğu lily'e zarar vermemesidir ve bu isteği kabul edilir.

    lord voldemort, kehanetin gerçekleşmemesi için harry potter'ı öldürmeye gittiğinde james potter'i direkt öldürür ve harry'i öldüreceği sırada lily'den geri çekilmesini ister, fakat lily hiçbir şekilde kenara çekilmez ve lord voldemort tarafından öldürülmek zorunda kalır. aslında lily ölmeden önce bile severus snape, lord voldemort'un tarafında olmasının yanlış olduğunun farkındadır ve taraf değiştirerek zümrüdüanka yoldaşlığı'na katılmıştır ve ajanlık yapmaya başlamıştır, fakat lily'in ölmesi severus snape için sonun başlangıcı olmuştur.

    severus snape, tüm yaşananlardan sonra lily'in emaneti olan harry potter'ı, lord voldemort'tan korumak için çaba gösterirken hayatını kaybetmiştir. neden-sonuç ilişkisi kuracak olursak; harry potter'ın hayatını korumak için bile severus'dan karşılık isteyen(harry'i korurum ama sen ne vereceksin ?) diyen korkak dumbledore'a rağmen, lily ve severus'un ve kendi ölümlerine sebep olanlar, aslında james ve sirius'dur! severus'a zorbalık yaparak onu intikam arzusuna itmeselerdi ve severus lord voldemort'un yanında bir süre yer almasaydı, kehanet olayında rolü olmayacaktı ve lord voldemort'un yanında yer almayan severus snape, belki öldürülmeyecekti aynı şekilde belki de lily, james ve sirius da öldürülmeyecekti çünkü severus'un gizliden değil de direkt olarak yanlarında olmaları ve iyi bir ilişkileri olsaydı sır tutucu olarak severus'un seçilmesi her şeyi değiştirebilirdi..
    --- spoiler ---

  • 16 dakikanın hepsini izledim, lan insanlar ne kadar ciddi, hiç gülmek akıllarına gelmiyor, bir tanesi elemanı dövecekti neredeyse.

    saygı saygı saygı. herkesin dilinde. kime göre saygı? herkes istiyor ki saygı duyulacak birisi olsun ortamda. yaşça büyük olur, mevkice büyük olur, bir şey olmazsa cinsiyet olur.

    bırakın isteyen istediği şaapsın.

  • - kde'de programlar kötü bir arayüzle geliyorlar (gnome kullanıcısı)
    - gnome'da programlar kötü bir arayüzle geliyorlar (kde kullanıcısı)
    - linux'ta programlar kötü bir arayüzle geliyorlar (windows kullanıcısı)
    - windows'ta programlar kötü bir arayüzlerle geliyorlar (mac kullanıcısı)
    - türkiye'de hatunlar kötü bir arayüzle geliyorlar (author)
    - davos'a bu adamlar ne yüzle geliyorlar (tayyip)

  • babamı da kaybettiğimiz oyun. koskoca beyin cerrahı adam. arabaya biniyoruz "pokestop varsa söyle sağa çekicem" diyo. geçen gün yazlığa gittiler, gece on bir gibi "napıyosunuz?" diye aradım "iyi altı kişi çıktık sahilde pokemon topluyoruz" diyo. bak altı kişi. yaş ortalaması 50 falan bu arada. sözde biz oynuyoruz diye ne olduğunu anlamak için indirdi benim levelı falan geçmiş şu an. dışarı bi çıkıyo bi daha görebilene aşkolsun. akşam yiyecek bi şeyler almaya diye çıktı bir saatten fazla bekledik. pokemon iyi pokemon güzel de evde çocuklar aç.

  • istanbul'da kahvaltı servisi veren bir çok mekanda menüde köy kahvaltısı yazmış olmasına rağmen ürünlerin bir çoğu market malıdır.

    eski kaşar der ama bim'den alınan 3'lü peynirdir.
    köy yumurtası der ama muhtemelen o da bili bili
    verilen çay seylan

    gelen hesap gerçek köyün yarı ederi.

    şehir kahvaltısı yazamıyorlar tabi.

    debe editi: senin anıtkabirin olmayacak.. sen sadece öleceksin. yaşasın mustafa kemal atatürk ilke ve inkılapları!

  • yarışmacıları arasında bir tane bile beyaz tenli olan yoktur. sözlükten kimse katılmamış herhalde.