hesabın var mı? giriş yap

  • 170 bin için ben bir bölüm değil bir ömür oynuyorum lan. rol yapmıyorum hem de her şey gerçek.

  • ulan amina koduklarim ne demek bize ne, ne demek 'bize etkisi ne olacak'.

    burada fenerbahce - asagi poturge macina binlerce entry giriliyor. gs - fb maci oldugunda sozlukte yer yerinden oynuyor her saniyesi icin 2500 ayri baslik aciliyor. sahadaki 20 kusur milyonerin ne yaptiginin, kime pas verdiginin asil sana etkisi ne olacak, onu dusunsene man kafali?

    survivor'in sana etkisi ne amina kodugum?

    valla yok boyle bir kafa abi.

  • açılın beyler, yeni yıl hediyesi getirdim size;

    hiç aboneliği olmayanlar, ya da az süresi kalıp kalan süreyi iptal ettiğine üzülmeyecekler için ayda 79 tl'ye (30 tl ?!! azzz sonra!) ultimate alma yöntemi;

    ea play 12 aylıktan 3 kere alıyoruz; https://www.xbox.com/…ore/ea-play/cfq7ttc0k5dh/0004 : 3x249tl= 750tl

    bir kere game pass ultimate alıyoruz; https://www.xbox.com/…me-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0 209tl

    en başta ea play alınmalı. hesapta abonelik olmamalı. game pass ultimate aldıktan ve dönüşüm için onay verdikten sonra 13 aylık game pass ultimate elde etmiş oluyoruz. toplamda 950tl / 13 ay= 73tl

    ayrıca 1 konsol 1 pc olmak üzere 2 kişi ortak alınırsa yarıya geliyor 36,5 tl. nays kart ile de %20 iade oluyormuş. onu da hesaba katarsanız toplamda ayda 29 tl ediyor.

    ayda 29 tl beyler. 3 ekmek parası bile etmiyor. bill gates babanız olsa yapmaz size bu güzelliği.

    kaynak: ölücülerin membağı, "dünya ölücüler konfederasyonu ezeli ve ebedi onursal başkanı" dh forum.

    edit 1: nays kart çoğu kişide ödeme sorunu çıkarıyormuş. alabilenler varmış, ama alamayanlar da varmış. o nedenle nays kart'a çok güvenmemek lazım. yine de nays kart olmaksızın 2 kişi alınırsa 36,5 tl oluyor. yine 3 ekmek yahu, 4 ekmek bile alınamıyor. nasıl şahlandıysak artık.

    edit 2: sadece 1 yıllık alınabiliyor. eskisi gibi 3 yıl yaslama işi bitmiş.

    debe editi: yeni yılda hepimize avrupada, amerikada yaşıtlarımızın 2. kez düşünmeye bike gerek görmeyecek paralara aldıkları oyunlara/konsollara küçük çaplı servetler dökmeyeceğimiz günler gelmesi temennisiyle yeni yılınızı kutlarım.

    edit 3: sağolsun @eksi was here şöyle bir çözüm önerdi nays kart için;

    nays kartla hiç sorun yaşamadım. çoğu kişide sorun çıkardığını sanmıyorum da, sorun çıkanlar ayarlardan yurt dışı alışverişinde kullanma kısmını açık hale getirebilirler. arada bir bu konuyla ilgili koruyucu yasa çıkmıştı, şimdiki debit kartları yurt dışı alışverişi kapalı diye geliyor biliyorum. sorun değil tek tıkla açılıyor zaten.

    haaa bir de şu var, nays kart, kartın 3 haneli cvv numarasını (güvenlik gereği) siz uygulamaya her login olduğunuzda değiştiriyor. kart bilgileri çaldırılırsa ayrı bir güvenlik katmanı olsun diye. kart bilgilerini girerken nays'a login olup, yeni güncel cvv numarasına baksınlar.

    özetle:
    1) kartı yurt dışı alışverişine kartı açsınlar (tek tıkla yapılıyor ayarlardan).
    2) alışverişi yaparken kart bilgilerini girerken nays uygulamasını açıp en yeni 3 haneli cvv numarasına baksınlar.

  • bulaşık makinasıyla mekanik bi ilişkisi vardır.

    debe editi: daha önceki debelerimde bu olay yoktu ama bi konuda dikkat çekmek istiyorum. doğal güzellik iztuzu yandaşa peşkeş çekiliyor.direnelim.saygılar.

  • valla bi ekmek kasasının altına bi bilgisayar koyun. sonra bi sopayla kasanın ucunu kaldırın. sopaya ince bi ip bağlayın ve uzakta bi yerde gizlenip beklemeye başlayın. açıkta bilgisayar gördüğünü sanan redhack hayvanı hemen gelecektir. kasanın altına girdiğinde ipi hızla çekin. tebrikler redhacki yakaladınız. emin olun benim yöntemim bazılarınınkinden daha güvenilir.

  • aslinda acaip teknik, acaip eglenceli bir spor. ama o paspas işi biraz sayginligi, ciddiyeti azaltiyor. sen bu kadar teknik bir spor yap, bu kadar zeka ve yetenek istesin ama insanlar senin sporundan "ehehe paspasliolar demi eheh" diye bahsetsinler. acik konusuyorum, federasyon baskani olsam 3. günü adam bicaklamaktan iceriye girerdim.. böyle rezalet olmaz..

    sen paspasi hangi spora soksan o siporun ciddiyeti kalmaz ki arkadas. daha niye bunda israr ediyorsunuz ki..

    bence dünya curling federasyonu derhal kural degisikligine gitmeli. oyle yer falan paspaslanmamali. yapilacaksa da oyle fiti fiti yapilmamali. bir usturup bir adap, bir agirligi olmali sporun.. anasini satiim balikesirli kapicilar derneginin yil basi balosuna ceviriorsunuz güzelim oyunu.

  • ben hiç karışmam hasta yakınlarına. hayvan gibi doluşurlar mesela. enfeksiyon olacakmış, işimizi yapmamız engellenecekmiş filan bunlar tırt sebepler. aradan sıyrılır bakarım, bakamazsam az bekler diğer tarafa geçerim. ama asla ses etmem. çıkın ya da güvenliğe çıkartın hasta yakinlarini asla demem. banane amk. şartlar suriye iken ben neden isviçre kalitesinde hizmet vermeye calisayim ki?