hesabın var mı? giriş yap

  • gel de medeniyetsizlere telefon numarasının kişisel verilerden biri olduğunu anlat. konu whatsapp değil anlat. telefonla taciz edebileceğini anlat. vasıfsız bir memur aracılığıyla telefondan adrese kadar elde edilebileceği, tacizin fiili duruma dönüşebileceğini anlat.

    bir insan görünmek, ulaşılmak, bilinmek istemiyorsa; istemiyordur. nokta. bitti.

    esprilerinizi ailenizdeki kadınlarla paylaşıp kahkaha atabilir, onların numaralarını umumi tuvaletlere yazabilirsiniz. diğer insanlara karışmayın yeter.

  • bir dolu tanimadiginiz adamla ( ben diyim 20 siz diyin 50) bir kogu$a sokulursunuz, ustunuze giymeniz icin bir pijama vermi$lerdir ki eger minyon bir tipseniz 2 beden buyuk, car$aflar temiz gibi gorunsede ya $ilte... bir de ustune ustluk kogu$un pencereden uzak bir ko$esinde alt ranzaya du$tuyseniz...saat daha 8.30 ya da 9.00 dur. "ulan bu saatte yatilir mi" diye du$unmeyin, sabah erken kalkacaksinizdir. kogu$ta sigara icmek yasak. osuruk seslerine, ayak ve ter kokularina daha ali$mami$siniz.
    sevgilinizi du$unursunuz. onun $efkat, sevgi dolu kucagini. beyoglu' nu, kadikoy'u du$unursunuz, insanlar geceye hazirlik yapiyordur $u saatlerde, diye. cevrenize bakarsiniz, "insanlar her yerde, her yerde, her yerde, yalnizlik her yerde". burnunuzun diregi sizlar, "napiyosun lan burda aglanir mi?" diye kendinize gelirsiniz. "korkuyorum anne, al beni icine" diye telefon edesiniz gelir ama telefon yasak. her turlu bete sokan $arki, $iir, ani film $eridi gibi gozunuzden gecer, bir ara sizar kalirsiniz, gozlugunuzu bile cikaramadan.

  • saçma sapan karşılaştırma.. mesela rus kızları mı, türk kızları mı diye sorsalar; ben, düşünmeden türk kızları derim.. çünkü düşünsem, rus kızları derim.

  • örnek okuma:
    danışan benden çok genel olarak aşk hayatı hakkında yorumlarda bulunmamı istedi. kendisiyle konu hakkında tek konuşmamız bundan ibarettir.

    üç kart açtım danışan için. savaş arabası, imparatoriçe ve dünya kartları açıldı. alttaki yorumlarım doğrudan alıntıdır.

    ---
    bu kartların hepsi majör arkana kartları olduğu için şu an hayatınızın inanılmaz önemli bir döneminde, belki de bir dönüm noktasında olduğunuzu düşünüyorum. yüksek ihtimalle bunun farkında değilsiniz.

    kartlar, öncelikle şu anki durumunuzu, bunun sebeplerini ve durumun devamı halinde neler olacağını gösteriyor. şunu aklımızda tutmakta fayda var ki, tarot kaderci değildir, sonuçları değiştirilebilir. bunun daha iyi yönde mi yoksa kötü yönde mi değişebileceğini sizin davranışlarınız belirler.

    savaş arabası (anlık durum)
    savaş arabası bir irade, kararlılık ve güç kartıdır. değerleriniz doğrultusunda nasıl karar vereceğinizi keşfettiniz veya keşfetmek üzeresiniz. şimdi bu kararlar için harekete geçmeye hazırsınız. hedeflerinizi belirliyorsunuz ve şimdi içsel gücünüzü amacınıza ulaşmak için getirmek için sert bir özveriyle kanalize ediyorsunuz. hedeflerinize ulaşmak için disiplin, taahhüt ve irade uyguladığınızda, başaracağınız bir dönemdesiniz.

    şimdi işler lehinize sonuçlanır umuduyla pasif olma zamanı değil. odaklanmış harekete geçin ve ne tür zorluklar ortaya çıkarsa çıksın yolunuza sadık kalın - çünkü inanın bana zorluklar olacak. ters yönlere çekilebilir, gücünüzü ve inancınızın test edildiğini hissedebilirsiniz. başkaları sizi engellemeye, dikkatinizi dağıtmaya veya hedefinizin peşinden koşturmamaya çalışabilir. ancak savaş arabası, sizin için neyin gerekli olduğuna karar vermek için bir davettir, böylece engelleri aşmak için kendi yolunuzu kullanabilirsiniz.

    amacınıza ulaşmak için gerekenlere sahip olup olmadığınızı merak ediyorsanız, odak noktanızı koruduğunuzda ve yeteneklerinize güvendiğiniz sürece başarılı olacağınızın bir işaretidir bu kart.

    savaş arabası sizi kendinize karşı savunmaya ve cesaretli olmaya çağırıyor. arzularınızı ifade etme ve sınırlarınızı koyma konusunda cesur olun. aksi takdirde, işler yolunda gitmeyecek. kendinize güvenmeniz ve temelde kim olduğunuzu ve neyi temsil ettiğinizi bilmeniz gerekir, bu her ne kadar alışılmadık olursa olsun.

    ayrıca yakın zamanda karayolu ile bir seyahat yapabilirsiniz.

    imparatoriçe (sebepler)
    imparatoriçe kadınlığımızla güçlü bir bağlantıya işaret ediyor. kadınlık birçok yönden - zarafet, duygusallık, doğurganlık, yaratıcı ifade, besleyici - anlamına gelir ve hem erkek hem de kadınlarda denge oluşturmak için gereklidir. imparatoriçe sizi dişil enerjinizle bağlantı kurmaya çağırır. hayatınızdaki güzelliği yaratır. tat, dokunma, ses, koku ve görme ile duyularınıza nispeten daha çok zaman ayırdığınız, zevk ve derin bir tatmin sağlamak için bu duyulardan yararlandığınız bir dönem. belli ki bir süre kendi kendinize kalıp, kendinizi beslemişsiniz. bu, az önceki kartta bahsedilen irade ve gücü bulmanız konusunda size yardımcı olmuş olabilir. bu kart, şu anki durumun sebebi, yani aslında geçmişi gösterdiği için henüz doğmamış bir venüs benzetmesini kullanacağım. ama tüm potansiyeli orada. bu dönemde her ne yaptıysanız, hem aşk hayatınız hem de kendiniz için epey hayırlı olacak.

    dünya (sonuçlar)
    dünya kartı bütünlük, başarı, yerine getirme ve tamamlanma duygusuyla ilişkilidir. uzun vadeli bir proje, eğitim süresi, ilişki veya kariyer tam bir döngüye girdi ve şimdi kapanma ve başarı hissi uyandırıyorsunuz. bu kart uzun süredir hayalini veya özlemini kurduğunuz bir ilişkinin gerçekleşeceğini temsil ediyor. her şey bir araya geliyor ve doğru yerdesiniz, doğru olanı yapıyorsunuz, düşündüğünüzü başarıyorsunuz. bütün ve eksiksiz hissediyorsunuz.

    şimdi, dünya kartı sizi yolculuğunuza yansıtmaya, başarılarınızı onurlandırmaya ve manevi derslerinize uymaya davet ediyor. yolunuzdaki tüm zafer ve övgüler sizi şu an olduğunuz güçlü, bilge, daha deneyimli bir insan yapacak. son olarak, bir sonraki büyük projeye girmediğinizden emin olun; yolculuğunuzu kutlamak, bir sonraki mücadeleniz için hazır olduğunuzda sizi başarıya hazırlayacaktır. kendinize ve elde ettiğinize zaman tanıyın. “elde etmek” burada çirkin bir tabir olarak gözükebilir ama durum bu; her ne istiyorsanız, elde edeceksiniz. ve bu sandığınızdan çok daha kısa bir zaman içerisinde olacak.

    biraz daha detaya girmeye çalışırsak, bu kart evrensel anlayışı ve küresel farkındalığı pekiştirmeyi de ifade ediyor. savaş arabası gibi bu kart da ayrıca seyahatle bağlantılı. bu sebeple, aşk hayatınıza katacağınız kişinin yakın çevrenizden değil, bambaşka bir yerden, olma olasılığı çok yüksek. bu uzun mesafeli bir ilişki gibi görünse de, bu kadar çok seyahat vurgusu, o mesafelerin aşılacağını da belirtiyor.

  • hepinizin ne boklar yediğini görüyoruz artık sosyal medya sağolsun. din üzerinden geçinmeyi bırakın örümcek kafalılar