hesabın var mı? giriş yap

  • ben önce gri tshirt giyeni kanzuk sandım. "adam iyi kilo vermiş, baya iyi olmuş. helal olsun. hareketli de valla" diye düşündüm.

    meğerse kırmızı tshirt giyenmiş.

  • 99 depreminde gölcükte yüzlerce gördüm.. ama en zoru ablam ve kardeşimin öldüğünü görmekti. diğer hepsini unuttum da onların soğumuş bedenlerini unutamadım.. minicik bedeni upuzun yatırmışlar.. sapsarı ipek saçlarını okşadım kardeşimin, ablamın elini tuttum buz gibi.. morlukları vardı başını çarpmış miniğim.. ablam ezilmiş yaralanmış ağlamış yanaklarında izi.. bir ömre yetecek acıyı bir gecede yaşadım, yaşadık... ruhumun ateşi söndü bir daha da ısınmadı yüreğim...

    debe editi: (bkz: 23 nisan 2016 devrim yilmaz'a yardim kampanyasi)

  • karen kimdir, kime denir? https://www.youtube.com/watch?v=ssxobtmtypg

    özetle, chp'li teyze gibi bir şey ama akp'nin palazlanmasıyla jeep'li türbanlı bacıya doğru evrildi.

    işin özü, kendisini ayrıcalıklı hisseden bir kadının üstüne vazife olmadığı bir meselede veya çok ufak bir konuyu abartarak abd başkanı dahil herkesi devreye sokun tribine girmesine karen'lık yapmak denir.

    abd'de karen'ların orta yaşlı olmasının sebebi kendileri ile ezmeye çalıştıkları kişi arasında genellikle o yaşta bir güç farkı oluşmasından kaynaklı, linda veya başka bir isim değil de karen denmesinin sebebi de bu zira karen artık modası geçmiş bir isim ve genelde orta yaşlı kadınların taşıdığı bir isim. yani gençler karen olamaz diye bir şey yok ama karakteristik değil.

    mesela yakın zamanda bir avm'de bir dişçilik öğrencisi suriye asıllı bir kadının diş temizliği standını basmıştı, ortalığı bir birine katmıştı ve suriyeli kıza çalışma izni soracak kadar kendisini yetkili hissetmişti. işte o bir yerli ve milli karen'dı.

  • kötürüm anneannesini tekmeleyen, çocuğuna fuhuş yaptırarak kazandığı parayla kumar oynayan, namaz kılanların üzerine napalm bombası atan, oruç tutanların midesine tulumbayla rakı basan, karısını nançaku ile döven bir ergenekoncudur.

  • sinif farkini bundan daha guzel, zenginle fakiri bundan daha net ayiran bir tepki gormemistim simdiye kadar.

    ben de "champ" ile ayni siniftayim tabii ki.

  • zorunlu edit: ustayı ayağına çağırdın diyenler olmuş. yok efendim eve gelmedi, vatsaptan foto ve video yolladık. eve gelemezmiş önce işi görmeliymiş. ayrıca işin uzunluğundan ve emeğinden bahsedilmiş. parçayı eve getirip takmamız 30 sn sürdü. (sıcak-soğuk ayarı yapılan kolun içinde bir parça idi) indirim yapabilir miyiz diye konuştuğumuzda akşam saatinde - ki saat 6 civarıydı- bu fiyatın normal olduğu, yarın ölü bir saatte çağırırsak ücreti 170 liraya düşüreceğini söyledi. 30 liralık farkı saate göre belirledi.

    az önce tecrübe ettiğim durum. duşa kabin su akıtınca tesisatçıyı aradım. baktı, 200 liraya olur anca dedi. biz de hırdavatçıdan 10 liraya parçayı aldık. kendimiz uğraşıp yaptık.

    el işçiliğine 190 lira alınır mı?!

    evinizde bozulan bir şey olduğunda siz yapın, uğraşın en azından. bu hırsızlara para kaptırmayın.

  • bu adamın ünlü olması gerçekten bu ülkeden bir bok olmayacağının kanıtıdır.