hesabın var mı? giriş yap

  • annem marketten gelince bir heyecanla poşetleri karıştırıyorum benlik bişey var mı diye. akranlarım çoluk çoçuğa karıştı.

  • mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin grup konuşmasında sarf ettiği sözlerdir.

    ülkenin parasının nerede olduğunu sormak da ihanet oldu.

    biz komple gidelim abi, yakında nefes alarak da ihanet edeceğiz bu ülkeye.

    tayyip ve devlet beyler biz olmadan daha da rahat ederler bu ülkede. halka gerek yok, 15-20 yönetici yeter bu memlekete. halk olduğu zaman hesap vermek zorunda oluyorsun.

    70 küsur yaşındaki adamları hesap vermeye zorlamamış oluruz böylece. babalarının çiftliği gibi kullansınlar ülkeyi, biz başlarını ağrıtmayalım.

    edit: tashih

  • işyerindeki merve'nin benim haricimdeki bütün arkadaşlarıma asılması. bana bu kadar mesafeli durduğuna göre kesin hoşlanıyo amk. geçen gün beni görünce kafasını çevirdi yönünü değiştirdi. yüzünde iğrenç bir ifade ile uzaklaşınca tam emin oldum.

  • valla o kadar bisikletten düştüm bileği yardım gözü yardım ele bacağa cam parçası soktum yüksekten çene üstü düştüm ama yok arkadaş bi yerimi kıramadım. büyük eksiklik.

  • aynı zamanda kupadaki en ruhsuz ve zevk vermeyen takımdır.

    kuzey makedonya, macaristan, finlandiya gibi nispeten zayıf takımlar bile çok güzel mücadele veriyor.

    edit: yalnız bizimkilerin de hakkını vermek lâzım, reklâmlarda hepsi süper oynuyor.

    ulan her şey para mı bee!

    debe editi: babalar gününde debeye girdik madem,adet yerini bulsun. babam başta olmak üzere tüm babaların günü kutlu olsun.**

  • güneşli havada çalışan çiftçiler oldukları için amerikan toplumunda “redneck” ismine nail olmuş olan kesimdir. kendi içinde bir subculture ihtiva eder.
    amerika birleşik devletleri’nin güneyinde kendilerine has aksanları ile cumhuriyetçilerin oy deposu olan bu kitle abd’nin geri kalanına nazaran çok daha dindar olup, içlerindeki katolik azınlıkla birlikte çoğunlukla protestandır.

    amerikan iç savaşında güney’in, yani confederate states of america’nın kullandığı bayrak olan, bir nevi ırkçılığın ve kölelik sempatizanlığının sembolü, konfederasyon bayrağını pek severler.

    bu bayrağı hâlâ bahçelerine asan da vardır.
    en rahatsız oldukları meselelerden biri de amerika birleşik devletleri’nin dünden bugüne uyguladığı göçmen politikasıyla bu abilerin amerikalı olarak görmediği insanları ülkeye doldurmasıdır. bu nedenle bu eli tüfekli, ayağı botlu abiler trump’ın göçmenlere yönelik sert söylemlerini zevk çığlıkları ile izlerler.

    tennessee, oklahoma,alabama, kansas, texas gibi eyaletlerde merkezden birkaç mil uzaklaşarak kendilerine ulaşabilirsiniz.

    edit:imla

  • + okan abi kikboks yapıyomuşsun?
    - hee başladık işte öyle..
    + abim aikido daha iyi bence, onu yapardım ben olsam, düşünmedin mi hiç?
    - yok lan onun felsefesi var, uğraşamam!
    + hahaha

  • onunla yemeğe gidin ve bütün yemek boyunca garsonlara olan davranışlarını izleyin. eğer garsonlara bir insan olarak değilde hizmetçileri gözüyle bakıp, biraz sakin olmasını söylediğinizde "ne demek canım onların görevi bu" cevabını alıyorsanız o zaman o erkek insan olarak çiğdir işe yaramaz hem de kalitesizdir. direkt çöp.