hesabın var mı? giriş yap

  • girenin sağ çıkamadığı, kazara sağ çıkanın akıl sağlığını koruyamadığı işkence kampları.

    bunlardan "aleni olanları" genellikle sibirya'dadır. ancak sovyet devletinin varlığını gizlediği bir takım kamplar vardır ki yerleri hala bilinmemektedir.

    bu gizli kamplarda mahkumların karın tokluğuna, köle olarak çalıştırılması bir yana, tıp deneylerinde kullanıldıkları da iddia ediliyor. ancak kamplar bulunamadığı için, iddiaların ispatlanması da çok mümkün değil şimdilik.

    gizli kamplarda genellikle, sovyetler bünyesindeki yetmişiki milletin özgürlükçü isimleri yer alırmış. halkları isyana teşvik etmesi, bağımsızlık mücadelesi yürütmesi muhtemel kişiler buralara gönderilirmiş.

    sovyetlerde gulag'a gitmek için çok bir bahane de gerekmiyordu aslında. tipinizi beğenmeyen hükümet görevlilerinin lütfu olarak da gidebilirdiniz gulag'a...

  • über-salak zihniyetin savunduğu hede.
    devlet vergiyi neden alıyor ulan, kamu hizmeti vermek için değil mi? yurttaşlarına, o devletin yurttaşı olduğunu gösteren biricik kimlik belgesini bedava vermeyip 18 liraya satacaksa sikmişim öyle devleti.

  • - doktorla aramızda bu sigara muhabbeti med cezir halinde sürmekte, doktor bana diyor ki "içkiyi sigarayı tamamen bırakırsan ömrün uzar" , peki doktorcum , içkiyi sigarayı bırakırsam siz bana ömrümün uzuycaanı garantiiii edebilir misiniz? "tabi sen içkiyi sigarayı bıraktıktan sonra günler sana o kadarrrr uzun o kadar uzuunnnn gelir ki..."

    kasetlerini dinlerdim.

  • evet. ben deniz'den 4 yaş büyüğüm. akrabamız olur.

    edit : yaşlılıktan olacak ; bir mesajı cevaplarken nasıl oldu bilmiyorum entry olarak çıktı.