hesabın var mı? giriş yap

  • şimdi aldıranların işi kolay. internet diye bir şey var. ben 1993 senesinde aldırdım bir bok yoktu. ortaokuldaydım. yalandan pw programıyla cezaevi demirleri gibi bir şey çizerdim çünkü başka bir şey çizemiyordum, sonra gösterirdim nasıl olmuş diye aferin falan derlerdi. onu anıtkabir sanıyorlardı. ben öyle lanse etmiştim. günü kurtarırdık yani. giderdim sonra volfied, cm 93-94 akşama kadar oynardım. belli bir süre cm 93-94 ü ders sandılar. mal gibi monitöre baktığım için oyun oynamadıgımı düşünüyorlardı. benimki yine kolaydı, arkadaşım aynı dönem amiga aldırmıştı bu sebepten. onun ailesi daha sıkıydı, o da yalandan bir program bulmuş, dersin bir bölümünü mal gibi oraya yazıp ordan deftere geçiyordu. o günü daha zor kurtarıyordu çünkü program yazılan şeyi kaydetmiyordu. adam her gün aynı şeyi gösterecekti kaydetse, okuyacak halleri yok ya. save diye bi yer yoktu ne programıysa artık... her gün yazıyordu bu paso. bir de sonradan ben bir program bulmuştum. yani program değil de adamın biri disketin içine ankara misket koymuş. kısacık. disketi c: ye kopyalamıştım ve bunu ben yaptım müzik dersi için demiştim. paso misket çalıyodum odamda yalandan. ses kartı da yoktu, çok pahalıydı almamışlardı bızzt- dızzt efektleri içinde pc speaker modundan ankara misket. nınının nınının nınınını nın... çok aradım ama başka şarkı bulamadım öyle. bulsam iyice imparatordum. evdekiler de beni deha sanıyordu. napalım mecburiyet. cafe vardı da biz mi gitmedik? dersler iyiydi ama.

  • -hımm gövdeli bir tadı var.
    -tam ağzınıza layık.
    -meşe mi bu?
    -evet efendim hem de budaklısından.
    -fazla ıslatmışsınız sanıyorum.

  • 1942 yılında, mississippi'nin jackson şehrinin bir kasabası olan pascagoula'da gerçekleşen bir dizi garip ve ürkütücü suçun kahramanıdır. "pascagoula'nın hayalet berberi" hiçbir kurbanını soymadı, öldürmedi ya da onlara saldırmadı... onların sadece saçlarını kesti... görsel

    hayalet berber'in ilk saldırısı, mary evelyn briggs ve edna marie hydel adlı iki genç kızın, yatak odasının penceresinden sürünen bir adamın sesiyle uyandığı 'our lady of victory' manastırında gerçekleşti. saldırıda iki kız da yaralanmadı, ancak sadece birkaç gün sonra altı yaşındaki carol peattie uyandığında saçının çoğunun eksik olduğunu fark etti. ailesi ve polis soruşturma yaptığında, carol'ın yatak odası penceresinin çerçevesinin kesilmiş olduğunu gördüler. görsel - görsel

    bir sonraki saldırı daha da tuhaftı. terrell heidelberg ve karısı, davetsiz bir misafir tarafından uyandırıldı. terrell heidelberg, saldırgan ile boğuşmaya başladı ancak saldırgan çifte demir boru ile vurarak onları etkisiz hale getirdi ve kaçtı. saldırı, hayalet berberin saldırıları ile uyumlu olmasa da onunla ilişkilendirdi. hayalet berberin bir diğer kurbanı r.e taylor, saldırganın kurbanlarının uyanmasını önlemek için kloroform kullandığını iddia etti. görsel

    haftalarca süren saşdırıların ardından polis, almanya doğumlu bir kimyager olan william dolan'ı incelemeye karar verdi. raporlara göre dolan, heidelberg'lerle yakın zamanda bir tartışma yaşamıştı. bu tartışma onlara saldırmasının nedeni olabilirdi.

    polis ayrıca dolan'ın evinin yakınlarında insan saçları buldu ancak 1940'larda bu saçları kişilerle eşleştirecek dna teknolojisi mevcut değildi. yine de bu saçlar, ondan şüphelenmek ve tutuklamak için yeterli görüldü. saldırı ve cinayete reşebbüs ile suçlansa da suçlu bulunmadı. bir almanya sempatizanı olduğu ve siyasi görüşleri nedeniyle hedef alındığını iddia etti. görsel - görsel

    pascagoula'daki birçok kişinin onun nazi ajanı olduğundan şüphelendiği doğruydu ancak küçük kızların saçlarını kesmenin savaşa herhangi bir etkisi olmayacağı da ortadaydı. dolan sadece heidelberg olayıyla bağlantılıydı ve tutuklandığında saldırılar son buldu. ancak gerçek hayalet berber'in onun tutuklanması sonrasında korkup saldırılarını sonlandırmış olma ihtimali de bulunuyor.

    kaynak: 1, 2

  • en basit şekilde ifade etmek gerekirse tolkienin orta dünyasında ancak bir cümle olur game of thrones.

    debe editi: ortalama iki yılda bir okuduğum yüzüklerin efendisi serisinin, hobbitin ve silmarillion'un yazarı tolkien'e bunaldığım zamanlarda kitaplarıyla yanımda bulunduğu ve bugün beni debe'ye sokarak onurlandırdığı için teşekkür ederim, bu debe'yi tolkien'in ruhuna bağışlıyorum.

  • haklı olarak yapilan bir eyleme konu olan klip.

    lan berber benim saçımı oyle traş etse bombalardim dükkanı. ne yapsa az. apaci kardesimiz hakli yani.

  • babaların hepsi komik. hepsi.

    football manager'ın championship manager olduğu zamanlar, 15-16 yaşlarımda olmam lazım, hafta sonu, sabaha karşı 5 olsa gerek saat, kaptırmışım kendimi, aghahowa, robben, okoronkwo falan yardırıyorum. ışığı kapatmışım, inceden tezahürat bile yapıyorum. babam helaya kalktı sanıyorum. koridordan geçerken beni gördü, durdu, kapıdan içeri baktı. beyaz slip donla yattığına göre mevsimlerden yaz, aylardan temmuz olmalı.

    -ne yapıyorsun oğlum?
    +eoo. internetten araştırmalar, detaylı bilgiler.
    -oyun mu oynuyorsun?
    +ee arada bakıyorum falan. ama araştırma da yapıyorum yani.
    -yine mi şu yazıların oyunu lan?
    +şimdi o tam öyle değil. taktik, hızlı karar vermek.
    -şu oyunu oynayacağıma lambayı açar kaparım, inan dünyaya daha faydalı olurum.

    sonra oyunu bıraktım, nükleer reaktör falan yaptım. soğuk füzyon. öyle. şimdi tantuniciyim. imkanlar güzel.

  • en az 10 yillik satranc tecrubesine sahip profesyonel oyuncularin uyguladigi, siradan oyuncular tarafindan uygulamasi tehlikeli olabilen teknikler butunu.. bilinenleri $unlardir:

    sadece sah'iniz kalmi$sa kuytu bir ko$eye saklanin.. vezir ve filleriyle ortalikta fink atan rakip sizi goremeyince "bu yone gitmi$ olmalilar!" deyip tahtanin yanindan gecip gidecektir.. karanlik bastirinca atiniza atlayip kacin..

  • başlık: dünya kupası için şiir yazdım

    entry:
    vuvuzelam gümüşten,
    maça geldim varoştan.
    ben afrika çocuğuyum,
    30 santim doğuştan.

  • harbi efsane olabilir bunlar.

    ben eskiden mc donaldsta hamburger menu yiyebilmek icin 1 hafta para biriktirirdim lan.

    öyle boyle pahali degildi. nusret gibi bir seydi eskiden. yani bendeki algi oyleydi en azindan.

    lc waikikiden alisveris yapmak icin tukedici kredisine basvurulan yillardi o yillar.

    kinder surprizi 2-3 arkadas birlesip alabiliyorduk. 2500 tl idi hic unutmam.

    çok zengindir bu neslin ebeveynleri çooook.