hesabın var mı? giriş yap

  • mamak komple ilce olarak dugun salonudur. sezon acildiginda evinizin bir balkonundan kasap havasi bir balkonundan cifte telli diger bir balkonundan ise damat halayıni görebilirsiniz. dugun yapacak yer yokmuş. peh. at iki masa sandelye sokaga kim bilecek mk. bir de seçim şarkısının hoparlörleri yirtarcasina fırladıgi sikindirik seçim arabaları. vallaha tam şenlik alani.

    (bkz: sene 2015)

    debe editi: (bkz: minik gülce için yardım kampanyası)

  • bi donem tum ford sahiplerini hirsiz yapmisti.

    ya arkadas resmen zincirleme hirsizlik dalgasiydi bu. ipnenin biri zamaninda nasi kaybettiyse anteni kaybetmis. sonra gidip baska bi forddan calmis. o anteni calinan da baska forddan caliyor. o oburunden o oburunden çala çala bitmeyen bi döngü oluyor. arada biri gidip yedek parcacidan alsa zincir kirilcak ama olmuyor. tum turkiyeyi ebe misali dönen toplu ve sirali bi hirsizlik akimi.

    neyseki yeni modellerde kaldirdi ford da sanirim bu sacmaligi.

  • "ben bir şey yaptım, hatasını çekiyorum. bedelini de ödeyeceğim. ne kadar özür dilesem de affı yok. anlık bir şeydi, olabilir. her erkeğin başına gelebilir. hiç tanımazsın birini, yarım saat sonra teknende olur, bir şey yaparsın onunla, sonra da iner gidersin, o arada bu olur. ancak yorumlar çok can acıtıcı. midemin ağrısından duramıyorum, kesin kanser oldum. öyle üzülüyorum ki" demiş.

    de abi sen bu gevşeklikle grip bile olmazsın.

  • diyanetten allah razı olsun, bütçeden çok büyük pay alıyorlar ama hakkını veriyorlar. hatta bu paraya bu bilgiyi elde etmek gerçekten mucize. başka ülkeler salak gibi teknolojiye falan yatırım yapıyor. onların hepsi kuran'da yazıyor. inanmayanlar android debug suresine bakabilir.

  • tek soruluk muhteşem test.

    faşist misiniz?
    a-) hayır
    b-) evet

    b'ler çoğunluktaysa faşistsiniz.

  • 77 sene önce oğluna duygun ismini veren ebeveynlerini takdir ettiğim gs başkan adayı. olm duygun nedir len 77 sene önce? zor çocukluk geçirmiştir bu amcamız.

    edit: arkadaşlar hala favoriye alıyorsunuz görüyorum :)) 10 yıl önce yazmışım. 77 seneyi 87 sene olarak okuyalım lütfen. hala aynı yerdeyim duygun ne yaw 87 sene önce? çocuğun etrafına bakın ahmet, mehmet, ayşe, fatma dolu.

    “yavrum senin adın ne?”
    “duygun efendim.”

    soran kişinin anladığını da sanmıyorum, tekrar sorduğunu da…

  • botw’da gıcık olduğum çoğu şey bu oyunda çözülmüş:

    - shrinelar: botw’daki shrineların çoğu anlamsız derecede zordu. youtube’dan bakmadan çözmek imkansızdı. totk’ta ise shrineların %70-80’i sorunsuz çözülebiliyor.

    - silah dayanıklılığı: fuse mekaniğiyle bunu biraz iyileştirmişler ancak hala yetersiz. özellikle master sword’un şarjı yine çok az gidiyor. yine de botw’a göre baya gelişme var.

    - harita: botw’daki çabuk sıkan haritaya kıyasla, gökyüzündeki adalar ve labirentlerle on numara olmuş. yer altı haritası da güzel, ancak çabuk sıkıyor.

    hikaye kısmı epey kısa bu arada, o sebeple oynayabildiğiniz kadar oynayıp sıkıldıktan sonra hikayeye başlamak en mantıklısı. özellikle yer altındaki bosslardan öldürebildiğiniz kadarını öldürün, sakladıkları sandıklardan inanılmaz itemlar çıkabiliyor.

    oyun botw’un görsel açıdan aynısı. fakat switch gibi bir konsola böyle bir açık dünya yaratılmışken farklı bir grafik kalitesi beklemek de anlamsız olurdu.

    sonuç olarak, botw’u oynayıp beğenmiş herkesi başından saatlerce kaldırtmayacak mükemmel bir zelda oyunu.

  • uçağa, kalkışa yarım saat kala binmek ve hemen uykuya dalmak. on beş dakika sonra uyanıp, uçağın indiğini sanmak ve el bagajını alıp uçağı terk etmek.