hesabın var mı? giriş yap

  • bence en büyük sebebi 80 darbesidir. o günden sonra sağcısı da solcusu da sadece çıkarı için çalışılmıştır. ülke kimsenin umurunda olmamıştır. çıkar imparatorluğunun zirvesi de akp dir. hiç bir akpli sadece dindar diye akpli değildir. hepsinin bir çıkarı vardır. bu da ülkeyi batırma noktasına getirmiştir.

  • futbolculugunda vasat bir defans oyuncusu olarak alt ve orta sinif takimlarda debelenip duran klopp, 2001 senesinde teknik direktörlük kariyerine basladigi fsv mainz 05´te özellikle takimi birinci lige cikardiktan sonra alman futbol kamuoyunun gündemine iyice yerlesti.

    2008 yilinda mainz´den ayrilirken bayern münih ile de ismi aniliyordu, ancak bayern o sezon klinsmann´da karar kilinca klopp´un yolu dortmund´a düstü.
    dortmund´u cok kisa bi süre icinde yeni bir kimlige kavusturdu, bugün almanya´da mücadeleci futbol denince son iki sezonun sampiyonu geliyor akillara.

    gelecek yillarda (henüz gectigimiz aylarda bvb´deki kontratini 2016 yilina kadar uzatti) alman milli takiminin basina gecmesi kesin gözüyle bakiliyor. o gün gelene kadar dortmund ile avrupa arenasinda da ses getirecegi kuvvetle ihtimaldir.

  • kesinlikle ömer seyfettin

    kendisi ileri seviyede diyabet (şeker) hastası iken teşhisinin bir türlü konulamamış olmasında dolayı bol bol üzüm hoşafı ve şekerli gıdalarla beslenmesi tavsiye edilmiş ve neticesinde acılı bir ölüm ile yüzleşmiştir.

    öldükten sonra da talihsizlikler yakasını bırakmamış, usta edebiyatçıyı bir tanıyan olmadığı için kimsesiz zannedilerek kadavra olarak tıp fakültesine nakledilmiştir.

    ahan da buradan devam edebilirsiniz;
    https://seyler.eksisozluk.com/…len-talihsiz-olaylar

  • dunning kruger effect denilen hadiseyi sık sık gördüğümüz olay.

    internetten flight radar izleyip, "pegasus'a sivil havacılık otoritelerince ceza verilmelidir" yazan adamın özgüveni bende olsa amerikanya başkanı olurum kuran evliya çarpsın.

  • dünya' nın benzinli araçlarını yasaklayan ilk ülkesi olmayı planlayan norveç'in, oylama sonucunda 2025' den itibaren dizel ve benzinli araçların satışını yasaklaması.

    tüm "sıfır" model arabaların elektrikli olmasına ek olarak 1 milyar euro da bisiklet otobanlarının yapımına sermaye olucak.

    almanca kaynak

  • hamaset nedir?
    işte tam olarak budur.
    plajlarımıza cesetleriniz vurduğu için özür dilemene gerek yok yavrum.

    o plajlarda, çakal sürüsü gibi toplanıp, nargile çeke çeke, bağıra çağıra, gözlerinizle ve fotoğraf çektiğiniz kameralarınızla kadınlarımızı rahatsız etmeyin yeter.

    bir de bu mağdur ayaklarını bırakın. kimse salak değil. mağdur ile yüzsüzü birbirinden ayırabiliyoruz.

  • hangi 5 kıtada at sürdüklerini merak ediyordur. asya, avrupa, afrika 3 etti.

    edit: evvel zaman içinde pireler berber develer tellal iken osmanlı'nın 5 kıtada at koşturduğunu iddia eden bir entry vardı. iş bu entry o entrye ithafen girilmiştir.

  • benim kedim kendi başına dört kat aşağıya iniyor, apartman kapısı açıksa dışarı çıkıyor, mahallenin kedileriyle oynayıp esnafı ziyaret edip geri yukarı çıkıyor. kapı kapalıysa birinin açmasını bekleyip o kişi daha ne olduğunu anlamadan jet hızıyla aradan sıvışıyor.

    kedimi hem bana hem de kapıcımıza şikayet ettiler. tırsıyorlarmış.
    tamam anlıyorum, korkabilirsin ve ben artık kedimi kendim indirip kendim çıkartacağım ama ben geçen gün 41 numara ayakkabı büyüklüğünde fare gördüm merdivenlerde. ondan niye kimse tırsmıyor? onu niye kimse şikayet etmiyor?