hesabın var mı? giriş yap

  • o değil de, bu underground rap'teki "mücadeleye devam" kafasındaki mücadele nedir? mesela killa hakan ne için mücadele vermektedir? çeşitli hakların kazanılması mı? daha iyi yaşam koşulları mı? birileri bunu ezmek istiyor da o mu izin vermiyor? asgari ücretle yaşam mücadelesini mi kastediyor? o da anlaşılmıyor. neyin mücadelesini verdikleri, neye sinirli oldukları anlaşılmayan bir underground çöpü daha. neye delirdiniz belli değil. demet akalın daha anlaşılır. en azından ibrahim kutluay mevzusuna çok bozulmuştu, belliydi kime laf soktuğu. bunların neyi patiledikleri de anlaşılmıyor.

  • bu pozla verilmek istenen mesaj ne olabilir merak ettim. gerçi mali'nin verdiği mesajı az çok tahmin edebiliyorum. buradan özgürlük çıkarımları yapmak anlamsız, aradığımız özgürlüğün şunla yakından uzaktan alakası yok. bu işgüzarlık.

  • dut pisliğinden şikayet etmek yerine dutları yemeyi deneyin. böylece hem yere düşmemiş olur hem ağzınızdan tatlı bir şeyler geçtiğinden belki ota boka laf atmamaya başlarsınız

  • böyle bir şey başiniza geldiyse en az 10 kişi arabayi sat diyecektir. en az diyorum bak. araç içi ozonlama yaptirdim, zerre koku kalmadi öyle mutluydum ki verdiğim 100 tl bile içime batmiyordu. yani batiyordu da azcik. neyse üstünden 2-3 gün geçti koku yine geri geldi. artik uykularim kaçiyodu resmen. böyle ismi belirsiz garip bi kimyasal bile döktüm cağnim arabama ama yine olmadi. en son 180 tl ye arabanin döşemeyi kaldirip, alttaki keçeyi yikayip, kurutup geri koydular, bu keçe denilen bok kaç paraysa artik yenisini almayip bu kadar uğraştilar yani. neyse şu an arabada çok azcik bi koku var, o da içine sinmiş olan koku galiba. firsat sitelerinden almiş oldugum 90tl yerine 9 tl'ye araç içi ozonlama kampanyasini da uygulattiktan sonra tamamen kurtulacağim bu illetten inşallah. siz siz olun arabanizda süt, kahve, sicak çikolata vs içmeyin, içirmeyin.

  • eğer cüzdanınız, çantanız, vs. çalınır da polise giderseniz, resmi işlem yapılmasını sağlamak için yapmanız gereken şey. keza polis, param çalındı dediğinizde seri numarası var mı diye size soracaktır. zaten para öyle sık el değiştiren bir şey olmadığı için herkes devamlı cebindeki paranın seri numarasını bilir. hem de ezbere.

  • random gulme efektine yeni bir anlam getirir.

    -ahahasdflkshfjksadfsadkfashjsfkdhjfsdkfsadhfsadkjfsfdklfjfkhsjalhjfa shfsadhfasaklhjdjfda;jfdsaklhsafjhwesdbjedg
    +neye guluyosun olm?
    -laptopun sarji azaldi ya

  • tam bir azınlık düşmanı, egemenlerin istediği tipte bir düzen çocuğu. herhangi bir azınlığa mensup biri veya kendini azınlıkların yerine azıcık koyabilen insanları ciddi bir şekilde rahatsız edecek, mide bulandırıcı bir zihniyete sahip yazdıklarından bir demet:

    "hımm bunu mu giysem ayy bu da travesti bekir'in iş kıyafeti gibi duruyor".

    "taksidi ile bile bir rus kızını kiralayabileceğim fondötenimi ayy rengi ne iyiymiş dur süreyimdiye atladıkları zaman suratlarını cırmıklayasım geliyor".

    "yaz sıcağında omzuna koyduğun ince kazakla da kendine zengin süsü vermeye çalışmışsın ama buram buram kırıkkalede kuaförlük yapıyorum diye bağırıyorsun".

    "bronz tenin güzel bir şey olduğunu kim çıkartmışsa aklına sıçayım ben onun. arabaların önüne atlayıp silim mi abi diyen bebelerden bir farkı yok. bok rengi saç, kara sarı ten".

    çok öfkelendirici, çok zavallıca.. kendisinin beyniyle ilgili hiçbir halt söylemeyip, dış görünüşünü eleştirenlerin ("dış görünüş eleştirmek"? bir insan sabah kalkar ve saçını sağa veya sola doğru tarar, kimisinin dişi yamuktur, kimisinin saçı yeşildir.. 'eleştirmek' ne demek? nasıl sığ bir beyin, ne kadar da meşru durumda.. 2011 yılında..) bu 'eleştiri'leri de ayrıca mide bulandırıcı.