hesabın var mı? giriş yap

  • tam tadında bırakılan eylemdir. metroda da, burada da araya girenler, tadında dayak yemesini sağlamakt hep. demek ki ne kadar duyarlılar. tam tersi olsa, bir akp antipatizanı, akp'liler içerisinde kalsa ve sizin kafanıza sıkacağım diye tehdit etse, muhtemelen hastanelik olur, ya da ölür. gerçek bu.

    helal olsun diyorum.

  • korkulmaması gereken sınav. çalıştıktan sonra yapılamayacak şey yok. örneğin benim 3 ay önceki tarih netim 12'ydi. üç ay boyunca her gün tekrar yaptım, bütün padişahları ezberledim, haritalarla çalıştım, duvarlara kağıtlar yapıştırdım, belgeseller izledim. bugünkü girdiğim denemede 13 net yaptım.

  • "kankamı atamayıp kimi atayacaktım? ilkokulda saçımı çeken hüseyin'i mi?"

    böyle deseydi çocukluğuna verirdim en azından.

  • kendisinin türkiye'nin en iyi oyuncusu olduğunu iddia eden kişinin şaka yaptığını düşünmek istiyorum. şaka maka güzel bir şaka.

  • grup icerisinde tamamen saka amacli turklerle dalga gecme muhabbeti..

    yunan - hehe olm siz eu ya anca 2350 de girersiniz bu gidisle..
    ben - valla oyle gozukuyo da, istanbul guzel bi sehrimiz hakikaten.. neydi hakkaten onceden oranin adi? soole 1400 lerin basinda?
    grup - ehahahahohoh
    italyan - ahaha siz 3. dunya ulkesisiniz olm..
    ben - olabilir, ama zamanin da agliyodunuz anacim kacin turkler geliyo diye..
    grup - muhhahaah
    venezuellali - 3. dunya ulkesi.. ahahhaha.. ehahahha.. ohohoho
    (butun grup bir anda donup soyle bi bakar)
    venezuellali - tamam lan biz de oyleyiz ne var..

  • dans etme videolarını nedensizce izleyip eğlendiğim abimiz ama kendisi henüz tam keşfedilmemiş gibi geldi zaten ben de kendisini keşfet köşelerinde buldum... adamın enerjsine hayran kalmakla birlikte kendi enerjimi başka bir bedende izlemiş gibi oluyorum.

    özet olarak; "dan bilzerian out gianluca vacchi in" diyoruz.

  • top toplayıcıya daha kontrollü ve %99 yerden sektirilerek atılır top.

    kasıt yok tabii ki ancak kontrollü olmak zorundasın. ki bu hareketin temelinde de djokovic için çok gergin geçen maç var.
    hem 8. oyunda hem 10. oyunda servis kırma puanlarını değerlendiremedi ki bu puanların 3ü set puanıydı. bunlar yetmedi üzerine de servisini kırdırdı.

    2016 us open finalinde wawrinka karşısında yaptığı gibi yine sağlık molası aldı ve carreno nun oyunun soğumasını sağlamaya çalıştı. carreno da wawrinka gibi mental olarak sağlam çıkıp djokovic in "sözde" sağlık molasından sonra aynı şekilde oyununu sürdürdü.

    hakemin boğazına gelen top kasti bir hareket olmasa da tüm bu olanlar nedeniyle gerginliği zirve yapan djokovic in kontrolsüz bir hareketinden kaynaklandı. sonuç olarak karar doğru.

    djokovic in grand slam sayısı konusunda saplantılı bir şekilde federer ve nadal ı geçme hırsı maalesef böyle agresif maçlar çıkarmasına neden oluyor ...