hesabın var mı? giriş yap

  • "@mutewwit: osmanlı zamanında, metrobüs duraklarındaki iade makineleri akbil basılınca ötmezmş. öyle ki fakirler mahcup hissetmesin. inceliğe bakar mısn?"

  • abartılı bulduğum tespit. ne var yani bir cumartesi sabahı 07.30' da çekiştirile çekiştirile yataktan kaldırılıp lego yapmak çok mu zor ?

    ühühühühühü uyumak istiyorum sözlük uyumak.

  • pahalı ürünleri almanın pek de bir mantığı yok. bir çoğumuz avm de kullanıyoruz. bu nedenle kolay katlanıp bagajda az yer kaplayanı seçmek daha doğru olur. baston tipi tercih edilebilir. bebemle sokakta ,parkta çok dolaşırım diyorsanız konforu düşünmek gerekir. fren mekanizması, kemeri iyi olsun kafi. sürerken konforlu olsun diyorsanız dolgu lastikli olanları tercih edebilirsiniz.

    bebek arabasını pahalı olanından seçeceğinize o bütçeyle araç içinde kullanacağınız bebek koltuklarında güvenliği yüksek olanları, isofix bağlantılı olanları seçin. ilk 2 yaşa kadar seçeceğiniz bebek koltuklarının sürüş istikametinin tersi yönde konumlandırılanlarını tercih edin. kazalarda boyun yaralanmalarında daha güvenlidir bu tip koltuklar.

    bir yakınınızdan eski bir bebek arabasını alabilme imkanınız varsa bunu mutlaka değerlendirin. böyle elden ele geçip gitsin.