hesabın var mı? giriş yap

  • bugün 4 yediğinde takımını terkeden yarın 4 kilo aldığında seni de terkeder. unutma, en güzel beşiktaş'ın çocukları sever.

  • diyelim ki siyasi mesaj iceriyor, ne var bunda?
    ulan konusmak suc, twit atmak suc, sokakta hak aramak suc, insanca derdi dile getirmek suc..birakin da sarkilar serbest olsun..
    yeter aq..
    üstüne alinan alinsin, bir bok yapamazsiniz!

  • her yarim saatte bir bir insanin olduruldugu, ulkeye gelecek turistin birakacagi paraya ac guney amerika ulkeleri bile turkiye cumhuriyeti vatandaslarini ulkesine istemiyor.

    sebep, amerika'ya kacak giren turkler. peki amerika'ya kacak girmeye calisan turkler'e sebep kim?

  • somme savaşı, 1. dünya savaşının en kanlı çarpışmalarından biri, ingiliz ve fransızların önceden alman hatlarını yarmak için inceden inceye planladıkları, lakin taktik olarak hücumun hazırlanmasında ve hücum öncesinde yapılan akılalmaz hataların sonucunda sonuçsuz, gereksiz bir kıyıma dönüşen bu muharebe, somme'nin serre (ancre'nin kuzeyi) ve curlu (somme'nin kuzeyi) arasındaki 24 millik bir cephede başlatıldı. açık açık yapılan taarruz azırlıkları ve tarruzdan önce bir hafta boyunca süren bombardıman (ki bu bombardımanda atılan mermilerin pek çoğu infilak bile etmemişlerdir, oysa bu bombardımanın alman ön hatlarını, dikanli tel engellerini ve makineli tüfek pozisyonlarını ezmesi planlanmakta idi) almanları yeterince alarma geçirmişti. alman askerleri, bombardıman boyunca sadece yer altında, top mermilerinin delemediği beton istihkamlarına indiler ve saklandılar. bombardıman sonlanıp, canavar düdükleri saldırıyı haber verince de dışarı çıkıp makineli tüfeklerini kurdular. sonuç, ilk günde 58000 ingiliz askerinin kaybı idi. savaş kasım ayında, general çamur savaş meydanını ele geçirinceye kadar devam etti. bu savaşın bir özelliği de tankların ilk defa kullanılması idi, lakin sık sık bozulan hafif silahlı bu araçlar fazla bir fark yaratmadı almanlar karşısında.

  • 2. sayfa magazin programında yaptığı açıklamalardır.

    şu şekildedir:

    “terbiyesizlik yapmadım. dönüp bana ‘sus mu diyorsun’ dedi. ben de hayır ödülünüzü alın onunla konuşun dedim. çünkü zafer konuşmaları ödülle yapılır. ben bu kadar ciddiye almadım olanları. ben hiçbir şey söylemedim, linç yemeye başladım. sonra ona sahip çıkmaya başladılar. demek ki ona sahip çıkanlar başka insanlar. oyunculuğuma laf edenleri ciddiye almıyorum. orada konuşma uzadığı için sıkılmış olabilirim. kendi meslektaşlarını aşağılaması benim hoşuma gitmedi. organize bir şekilde linç girişimi var.”

    “ben nihal yalçın’ı sadece oyuncu kimliğiyle değerlendiriyorum. benim sevdiğim bir oyuncu. ‘kadınların konuşması bastırılıyor’ denildiğinde olayın içeriğine bakmaya başladım. yalçın’ın paylaşımlarına bakmaya başladım. ‘selahattin demirtaş’a özgürlük’ falan demiş. demirtaş ‘öcalan’ın heykelini dikeceğiz’ dedi hanımefendi bunu mu savunuyor? pelvin buldan falan da ona sahip çıkıyor. türk ordusuna silah doğrultan, ateş eden, polisini, öğretmenini öldüren terörist örgütün tümüyle karşısındayım. ben pkk’nın terör örgütü olduğuna inanan bir insanım. şimdi gidip onlara sormak lazım. siz pkk’nın terör örgütü olduğuna inanıyor musunuz? abdullah öcalan’ın bebek katili, terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz? lanetliyor musunuz?’ diye.”

    https://www.sozcu.com.tr/…i-gittigime-pisman-oldum/