hesabın var mı? giriş yap

  • cok sacma bi durum olur, sayin gokcek siz cumhurbaskani tarafindan gorevden alinan birisiniz, neden ankara buyuksehir belediye baskani mansur yavas sizinle canli yayina ciksin, sifatiniz ne olacak ki?

  • zevk alınan ufak sapıklıklar kıvamında, hardest veya multiplayer modda düşmanı zar zor yenmeye ramak kala son köylü ile acaba ne tür şeyler yaparak toparlanmaya çalışıcak diye kendi haline bırakılan son köylüdür, özellikle bilgisayara karşı oynayıp saatlerce hile ile odun, altın toplayan bilgisayarın aciz bir şekilde neler yapabileceği izlenir. insan o son köylüyü izlemeye doyamaz , zavallım bir maden ocağı açar, bir odun keser, bir kuzu güder, uğraşır durur gariban..

  • olayla ilgili duyduğum en realist yorum;

    "eşin korkuyorsa eşinden ayrıl amk beşiktaş'tan niye ayrılıyon?"

    ahdhfjsnfjgnddgagfjf

  • çalışanları, bu dil ve edebiyatı o kadar kabullenmişler ki, bir adet kurabiye alabilir miyim dediğimde "cookie mi?" diye şaşkınlıkla soruyorlar. he evet kuki, ananım evinde kuki yerim hep ben çünkü. güzeldir, lezzetlidir, ya da bazıları için çok ucuzdur, tabii ki ülkemizde böyle küresel açılımlar/kuruluşlar/yenilikler/mekanlar olmalı. ama zank diye, olduğu gibi kabullenmek neden? çalışanları da mı ithal ettiniz de bir saatte kurabiye, küçük, beyaz çikolata demeyi unuttular. saçma saçma ergen özentiliği. hiç.

  • hükümetin "dumansız hava sahası" esprisi yaparak geçiştirebileceği üzücü olay.

    olur mu olur amk.

  • sayın mahfi eğilmez der ki: "stagflasyonda enflasyon ve sıfır büyüme vardır. resesyonda küçülme vardır ama enflasyon çok yüksek değildir. slumpflasyon çok yüksek enflasyonda ekonominin küçülmesi demektir."

  • 20-30 dk da biraktim diyenler var. bu arkadaslara bir haberim var. film sizin gibilerden de bahsediyor. bence bir daha bakin derim :)

    tek kelimeyle mukemmel bir film olmus. sadece amerikanin degil dunyanin gelmis oldugu icler acisi hali yuzumuze vuruyor. hem de bunu cok iyi yapiyor.

    soluksuz izledim.

  • bira, birkaç nedenden dolayı uykulu hissetmenize neden olabilir:

    - biradaki etanol dahil olmak üzere alkol, merkezi sinir sistemi depresanıdır. beyin aktivitesini yavaşlatır, gevşeme ve uyuşukluk duygularına yol açar.

    - alkol, beyin üzerinde inhibitör etkileri olan gama-aminobütirik asit (gaba) adı verilen bir nörotransmiterin etkilerini artırır. bu, kaygı ve stresin azalmasına yol açar, ancak aynı zamanda uyuşukluğa ve sakinleşmeye de katkıda bulunabilir.

    - bira idrar söktürücüdür, yani idrar üretimini artırır ve dehidrasyona neden olabilir. dehidrasyon da yorgunluk ve uyku hali hislerine katkıda bulunabilir.

    - alkol, kan şekeri düzeylerini etkileyerek potansiyel olarak enerji düzeylerinizi etkileyen ve sizi uykulu hissettiren dalgalanmalara yol açabilir.

    - farklı insanlar, tolerans, genetik, vücut ağırlığı ve genel sağlık gibi faktörlere bağlı olarak alkole çeşitli şekillerde tepki verebilir. bazı kişiler, aynı miktarda alkol tükettikten sonra diğerlerinden daha uykulu hissedebilir.

    uyarı: uykuya yardımcı olmak için düzenli olarak alkol kullanmak bağımlılığa, uyku düzenlerinin bozulmasına ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir.

    medicalnewstoday

  • kayserili ve tokatlı sohbet etmektedirler.söz dolaşır tokatlıya gelir;

    -bizim bir tarlamız var, o kadar buyuk ki, arabayla gezelim dedik gundoğumundan gunbatımına kadar tarlayı bir uçtan bir uca bitiremedik.

    kayserilinin cevabı gecikmez tabi;

    -bizimde öyle eski, kötü bir arabamız vardı da sattık.

  • kuralın, takımlar en iyi kadrosuyla sahaya çıkar kısmını anlamadım .

    neye göre kime göre, teknik direktör en iyi kadrom bu amk derse kim itiraz edecek, teknik direktörler niye var.
    kadroyu uefa yapsın o zaman,.

    uefa, ceza verip hükmen mağlup mu ilan edecek. adamlar zaten yenildi, iyice mi yenilecekler.

    kural saçma cezası daha saçma, iyice yenilmek.