hesabın var mı? giriş yap

  • hayatında yurt dışı görmemiş, denize girmemiş, kocası tarafından tecavüze uğramış her gün fiziksel ve psikolojik şiddet görmüş kadından anne oluyor ise...sosyalleşip içinden geleni yaparak mutlu olan ve mutluluğu ileride çocuğuna aktaracak kızdan da tabiki de anne olur

  • cengiz inşaat denen firmanın bir paravan olduğunu düşünmekteyim. o paraları ona yedirmezler. kime gemicik, kime isviçre'de hesap oluyor acaba bu paralar?

  • izmir'in güzide kulüplerinden olan göztepe'nin 14 yıllık aranın ardından süper lig'e yükseldiği ve yılmaz vural'ın yıllar sonra yüzünün güldüğü maçtır.

    ligimizde ankara'dan takım var, istanbul'dan takım var. ama izmir'in takımının olmaması büyük eksiklikti. 7 sene önce buca gelmişti, ama onlar göztepe, altay ve karşıyaka gibi değildi.
    göz-göz taraftarıyla, kültürüyle süper lig'i hak ediyordu ve nihayetinde ait olduğu yere geri döndü.

    süper lig'de osmanlıspor, kayserispor, başakşehir gibi takımlar olacağına göztepe, altay, karşıyaka, sakarya, kocaeli, ankaragücü gibi takımlar olsun. futbol ateşli taraftarlarla, doluluk oranı yüksek stadlarla güzel.

    en büyük temennimiz göztepe'nin süper lig'de kalıcı olması. yeni sezonda umarım başarılı olurlar.

    not: aykut kocaman

  • polis memuru shawn currie, bir feribot iskelesinin park yasağı bulunan bölümüne motosikletini bırakan declan’a ceza kesti. neyse ki küçük declan’ı üzen ceza babasının tertiplediği bir şakadan ibaretti.

    okumayı öğrenirsek, muz cumhuriyeti olmaktan kurtulabiliriz belki

  • yarım saatte okuyup bitirdiğim kitabın unutulmayacak ölümsüz küçük kahramanı. bundan 60 yıl önce yaşansa da sonuç aynı sonuç: bir yanda sonunda üzerinden herkesin çekip gideceği dünyayı paylaşamamalar, silahlar, bombalar bir yanda da solan giden masumlar... onun bin taneyi bitirdiğinde iyileşeceğine inandığı ama tamamlayamadığı origami turna kuşlarını o uçup gittiğinde arkadaşları tamamlayıp hastanesine göndermiş. ve anıtının üzerine
    "bu bizim yalvarışımız
    bu bizim duamız
    dünyada barış istiyoruz" yazmışlar. kitabın sonunda origami turna kuşunun nasıl yapıldığı fotoğraflarla anlatılıyor. çünkü kitap bitince salya sümük "bir tane de ben yapayım" diyorsunuz. bu anlatım yetersiz gelirse benim gibi şuraya da bakabilirsiniz [[http://www.youtube.com/watch?v=fogp1jvsune link http://www.youtube.com/watch?v=fogp1jvsune link]]

  • bu ev yanma hikayeleri de hiç böyle eğitimli, bürokrat, üst sınıf bir ailenin başına gelmez. ne hikmetse hep böyle hocalardan yardım isteyecek modellerin başına gelir.

    hocalara ihtiyacımız var adlı pr çalışması. sıkılmadınız yüz yıllardır masal hikaye peşinde gezmeye.