hesabın var mı? giriş yap

  • inanılmaz bir olay: https://twitter.com/…_tr/status/1546251220720943119

    açamayanlar için: https://streamable.com/78bawg

    30 sene önce çoktan yeryüzünden silinmesi gereken bu çağ dışı sistemlerin aldığı bir can daha. akan trafikte kapıyı açık bırakmak ne demek? klima açmamak için kapı açık gidiyorlar. ayrıca aynı anda hem bekleyen yolcu takibi yapıyor, hem araba kullanıyor, hem para üstü veriyor, hem telefonla konuşuyor, hem de inmek isteyen varsa indirmeye çalışıyor. işine geldiği gibi süratli gidip terör estirmek veya çok yavaş gidip trafiği tıkamak da cabası. 2022'ye geldik halen bu ipsiz sapsız at hırsızı mafyalarla uğraşıyoruz.

    ve daha kötüsü ne iktidarın ne de muhalefetin bunları ortadan kaldırmaya yönelik tek bir projesi var. hepsi halinden memnun.

  • aziz sancar gittigi icin aziz sancar oldu.

    gidenler garson degil aziz sancar, ugur sahin olmaya baksin. insanliga sunduklari katkilardan illa ki nasibimizi aliriz.

  • aşağıdaki gibidir:

    "alçı’ya göre ben abartıyorum, biz abartıyoruz. biz yalan söylüyoruz, o doğru.fakat ilginçtir. aynı hanımefendi, bundan birkaç sene öncesine kadar bizim “bunların amacı başka, bunlar tehlikeli, inanç özgürlüğü başka devlette örgütlenmek, yapılanmak başka” diyerek tehlikeye dikkat çektiğimiz zamanlarda fetullah gülen ve cemaatine övgüler düzüyor, bizi yalan söylemekle, bizi abartmakla suçluyorlardı. yani tehlikeyi öngörmekte kimin daha yetkin, kimin ise sınıfta kaldığı malum. bu yüzden yarın öbür gün herkesten çok suriyeli ve göçmen düşmanı olurlarsa hiç şaşırmayın

    ne de olsa “aldatılanların” güçlü olduğu bir ülke burası. bu arada beni yemeğe de davet etmiş nagehan hanım. böyle bir daveti geri çevirmek çok ayıba girer. odakule’nin hemen yanında, kallavi sokakta, hala felafelci olmadıysa fıccın diye şahane bir lokanta vardır. oraya gideriz. merak etmesin, boşnak lokantası değil, çerkes lokantasıdır."

    yazının tamamı:

    https://m.haberturk.com/…yli-1001/3397784-monopolit

  • erman toroğlu:

    -(muzu sallar) salladıkça yumuşar bu muz gökmen.

    gökmen özdanak:

    -salladıkça sertleşmesi gerekmez mi?

    iyice zıvanadan çıkmış program..

  • bazıları güldürürken düşündürür:

    "ateistlerin dindarlara, doğanın, ağacın önemini kuran ayetleriyle anlatmaya çalıştığı paranormal bir ülke burası"

  • kendi başına evindeki 3’lü koltuğun yerini değiştiremez ağır olduğu için ama koskoca olimpiyatlarda alınan bronz madalyayı küçük görür. hey allahım.

  • kurabiye.

    şimdi size vereceğim tarif 3 malzeme ile yapılan, hemen bayatlamayan, tamı tamına 5 dakikanızı alacak ve kıyır kıyır ağızda dağılan bir kurabiye tarifidir.

    malzemeler:
    1 su bardağı sıvı yağ
    1 poşet krem şanti (toz)
    2, 5 su bardağına yakın un

    sıvı yağ ve krem şantiyi iyice karıştırıp ununu ekliyorsunuz, hamur haline getirdikten sonra şekil verip ve 180 derece önceden ısıttığınız fırına renginin değişmesine çok fırsat vermeden pişirin(20 dakika kadar; fırına göre değişebilir süre) ve hemen çıkarın. şeker çok sevenler kurabiyeler soğuduktan sonra pudra şekeri serpiştirebilir.

    görsel

    şekli görselde mevcuttur.

    edit 1: çok önemli hususu eklemeliyim; son 5 dakika fırının başında durmanızı öneririm bir anda hızla rengi değişebilir çünkü fırından fırına değişiyor pişme süresi. yani çok az rengi dönse yeter. çok pişerse sert olabilir.

    edit 2: yarınki baş döndüren, akşam eve gelenlerin “zalımın kızı yine ne yaptın da bu koku tüm binayı sardı” dedirtecek tarifim maraş ekşili çorbası olacak. sevgili yazarlar, beni takipte kalın.