hesabın var mı? giriş yap

  • herife bak chp'yi kötüleyip chp seçmeninden oy koparmaya çalışıyor, yahu git akepeye oy verenleri ikna et, muhalefet ile ne uğraşıyorsun be adam!

  • denizden çıktıktan sonra şezlonga uzanınca sıcağın etkisiyle az evvel kulağa kaçmış suyun ılık ılık akması.

  • - şantiyeyi keçi sürüsünün basması

    - işçilerden birinin elinde bıçakla keçilerden birini yakalayıp " keseyim mi şefim? şurda bi ateş yakar çeviririz. " diye bir öneride bulunması ve bu konuda oldukça ciddi olması ( çok açtı galiba )

    - keçilerin çobanının atıyla bi hışım çıkıp gelmesi

    - çobanın zenci olması, işçinin korkup keçiyi salması

    gibi bir dizi egzantrik olaylardır...

  • insanları bırakın binlerce günahsız canlının, ağaçların yok olduğu bir afette bile birkaç fosil beyinli ırkçı çıkıp yunanistan yıkılsın, hepsi gebersin yazabiliyor.

    sizin gibi herkesi düşman gören zihniyet yüzünden bugün türkiye'nin imajı yerlerde. (bkz: yurtta sulh cihanda sulh) diyen bir önderin adını ağzınıza almayı dahi haketmiyorsunuz siz.

    inandığınız allah gerçekten varsa sizi ıslah etsin ne diyeyim.

  • kendisini cani gonulden tebrik ediyorum turkiye gibi bir ulkede rezil olmayi basardi kendileri.

  • komik bir anımı hatırlatan olay.
    bir yaz vakti tren ile seyahat ederken vagon arasında bira sigara haylazlık yapıyorduk. bir tinerci de gelip muhabbetimize katıldı. gır gır şamata derken bizim bi arkadaş açık kapıdan aşağıya doğru sarktı.
    tinerci: ''olm böyle gündüz vakti kafanız güzel salak salak hareketler yapıyorsunuz, allah muhafaza aşağı düşsen, ya da ne biliyim hızlı giderken kafanı şu tabelalardan birine vursan geberip gitsen hiç biriniz ailenize biz trende içip salak salak işler yapıyorduk demeyeceksiniz, sonra tinerci trenden aşağı adam attı diye gene biz haber olacağız..''

  • geçmiş ve gelecek kargaşasıyla ilgili insanları aydınlatmak istediğim film.

    --- spoiler ---

    geçmiş ve gelecek arasındaki etkileşimi anlamamız için elimizde 2-3 tane anahtar diyalog var.

    1- hulk ve the ancient one arasındaki diyalog. burada ancient one ablamız açıkça diyor ki "eğer zaman taşını sana veririsem senin timeline'ını kurtarmış oluruz ama benimkini koruyacak durumda olamam.

    bakın burada yeni bir timeline'dan bahsediyor yani geçmişi değiştirirseniz kendi zaman çizginizde değişiklik olmaz, farklı bir paralel evren yaratmış olursunuz.

    2- catpain america'ların kapışması. burada aynı kurala bağlı olarak iki captain america görüyoruz ve eğer günümüzdeki cap, eski cap'i öldürse bile kendisine bişey olmayacak, geçmişe giderek yaratmış olduğu farklı paralel evrendeki cap ölmüş olacaktı.

    3- eski nebula'nın ölümü. burada da paralel evrendeki nebula ölüyor ve doğal olarak günümüzdeki nebula'ya bir şey olmuyor.

    o zaman yukarıda söylendiği gibi cap, geçmişten bir tony bulup getirebilir miydi? evet ama bu sefer de tony'siz kalan paralel evren koruyucusunu kaybetmiş olacaktı.

    zaten taşları iade etmenin mantığı da bu, diğer paralel evrenler zarar görmesin. kendimizi kurtardık ama onları yakmayalım bu sefer diyorlar.

    --- spoiler ---