hesabın var mı? giriş yap

  • sting'in büyük ayıbıdır.

    inanmayanlar olabilir ama maalesef var böyle bir klip... inanılmaz ama gerçek...

    sting'in çektiği desert rose isimli klip, serdar ortaç'ın klibinden çalıntı çıktı.

    bu orijinali:

    http://www.youtube.com/watch?v=yhvkuawxvpq

    bu da sting'in yaptığı fikir hırsızlığının belgesi:

    http://www.youtube.com/watch?v=c3lwwbslwqg

    neyse ki sting efendi, deli gibi uğraşmasına, klibi birebir şekilde taklit etmesine rağmen serdar ortaç'ın karizmasını ve yakışıklılığını taklit etmeyi başaramamış. ee kolay mı arka koltukta oturan serdar olmak... önüne kadın şoför oturtup, eline bi de kamera falan almış ya, özenti sting!

    yalnız serdar abimiz... karizma tamam ama şarkının ismi biraz garip olmuş sanki? bazı insanlarda farklı çağrışımlar yapabilir.

  • "çevrem kalabalık olsun, çeşitlilik olsun, hem bakarsın bir gün zorda kalırsam sevgilim olur" diye değil, gerçekten ilgilendiği, değer verdiği için hal hatır sorması, bir kuru "nasılsın"ını eksik etmemesi. evet çekici yapar, çekici olan birinin sevgili olma zorunluluğu da yok di mi kukişler?

  • inşallah cnm ya

    davutoğlu'nun, almanya ile ticaret hacminin 100 milyar dolara çıkartılacağını söyledikten sonra merkel'in verdiği tepkidir. aslında 50 den 100 e çıkartmak çok ütopik bir hedef olmasa da, merkel'in buna pek inanası yok anlaşıldığı üzere... inşallah cnm yaa der gibi bir tepki göstermiş.

    ps: bu başlık açılmış mı diye aradım ancak muvaffak olamadım, o sebeple eğer açıldıysa daha önce, şimdiden özür...

  • 1729'da bir alman prensinin kizi olarak sophie ismiyle dünyaya gelmis, carice elisabeth'in yegeni peter icin yaptigi cöpcatanlik sonucu rusya'ya gelerek hayati degismistir. daha 16 yasinda iken tahtin varisi petro ile evlenen sophie ortodoksluga gecerek adini da katharina olarak degistirir. bu göstermelik evlilik haliyle fazla yürümememis, cevresiyle entrika düzenleyebilecek kadar rusca ögrenen katharina 1762'de ücüncü petro saniyla tahta gecen ve ayni genc osman gibi orduyu islah etmek istediginden ve de asiri alman hayranligindan dolayi cok düsman edinen cari daha ayni yil devirip öldürterek kendi egemenligini kurmustur. köklerini unutmadigini 1764'de alman köylülerine volga boyunda toprak dagitarak gösteren katharina daha sonra, üzerine dünyanin en iyi filmlerinden biri sayilacak bir film de cekilen bir rus firkateynine ismini verecek olan prens potemkin ile ihtirasli bir ask iliskisi yasamis, o cephede iken de ihtiras derecesi daha düsük sevgililerle idare etmistir. voltaire ve diderot ile mektuplasarak aydinlanma düsüncesiyle de icli disli olan, fakat arkasini saglama almak istediginden rus köylülerinin köle olma durumuna hic dokunmayan ve rusya'nin topraklarini hemen hemen bugünkü düzeyine getirdiginden ruslarca büyük sifatiyla sereflendirilmis bu alman kökenli rus carinin kuzu postuna bürünmüs kurt mu, yoksa tam tersi mi oldugu tartismasi rusya'da tüm hararetiyle sürerken, almanlar da rusya'ya bir kizimizi gönderdik, ruslari adam etti diye böbürlenmektedir. kirim'i osmanlilardan alan ve hasta adam terimini dünya siyasi terminolojisine kazandiran katharina 1796 yilinda ölmüstür.

  • klasik baba filan değildir. klasik babanın gömleğinin ya da tişörtünün cebinde her daim bir paket maltepe bulunur, elleri de sigara kokardı. nerede klasik amk bu jagler kokan babalar anlamıyorum. ben babamın bir defa diş fırçaladığını gördüm ömrümde, onda da 9 ay sonra kardeşim oldu amk.

  • yapılmış en aptalca dalgınlık demeyeceğim, en aptalca aptallık ablamın kocasından geliyor;
    üst komşu bir gece karısını dövüyor, ablamla eniştem duruma müdahele edemeyip polisi arıyorlar, eniştem adresi veriyor. sirenler, polisler derken ablamın kapısı yumruklanıyor "aç, polis" deniliyor. bizimkiler şaşırıyor, ihbar eden kendileri, kapıyı açıyorlar, polis "şikayet var sen içeri git" diyor enişteme, sonra ablama "bu adam size şiddet mi uyguladı?" gibi sorular soruyorlar, anlaşılıyor ki bizim zeka küpü enişte adresi verirken kendi daire numarasını vermiş polise. bu sırada polisin gürültüsüne karısını döven adam da geliyor, bizimkiler diyemiyorlar polise "biz değiliz, onlar" diye çünkü adam merdivenlerden izliyor olayı. allahtan bizim enişte tekar arıyor karakoldan bir arkadaşını da, durum açıklığa kavuşuyor. yine de polis evden ayrılmadan önce enişteme "gözümüz üzerinde, dikkatli ol" mesajı vererek gidiyor.

  • selin sayek böke'nin açıkladığı korkunç veri.

    "geçtiğimiz haftalarda devlet borçlanmak üzere piyasaya gitti. kendi kağıtlarına türkiye cumhuriyeti devleti müşteri bulamadı. geçen hafta yapılan hazine ihalesinde, hazinenin kapısını çalan olmadı. sonunda hazine borcunu kamu bankalarına sattı. üstelik son zamanlarda ödemediği kadar yüksek faizden."

    konuşmanın başlıkları:

    • bu ne 1994 krizine ne 2001 krizine ne de 2009 krizine benzemiyor.

    • geçtiğimiz hafta açıklanan işsizlik verileri türkiye'de yeni bir rekora işaret ediyor, işsizlik yüzde 11, 3'e ulaşmış. 3 milyon 493 bin kişi, çalışmak istiyor, iş arıyor ama bulamıyor. 2 milyon 514 bin kişi, iş dahi aramıyor.türkiye'de 6 milyon 7 bin kişi çalışmaya hazır. türkiye bununla son 6 yıllık işsizlik rekorunu kırıyor. sadece yarım milyon kişi bu yıl işsiz kalmış.

    • türkiye'nin kısa vadede ödemesi gereken, 167. 8 milyar dolarlık bir borcu var. bu borç hepimizin. şirketler borçlu, dolayısıyla o şirkette çalışan işçiler de o şirketin borcuna ortaklar. bu borç türkiye'nin . bu borç türk lirası değer kaybettikçe çok daha pahalı. 2016'nın başında ödememiz gereken toplam borcun tl değeri, 493 milyar liraydı. tl'nin değer kaybıyla bugün ödememiz gereken borcun değeri, 570 milyar tl.

    • ya tedarikçim fetö'cü diye yaftalanırsa, ya bayime yarın birden el konulursa endişesi bütün iş dünyasını sarmış vaziyette. bakkalından türkiye'deki en büyük şirketine kadar. kimse birbirine güvenemiyor. sorun hepimizin sorunu. bu deprem dalgası büyük. kimse kurumlara güvenmiyor, birbirleriyle iş yapmıyor. memur, müdüründen, müdür müsteşarından, müsteşar bakanından şüpheleniyor. hepsinin şüphesi ortak ya yarın fetö'cü listesinde bu isimler çıkarsa diye düşünüyor. kimse hiç bir karara imza atmak istemiyor. böyle bir ekonomi işleyemez.

  • mülteciler şehrin göbeğinde dilencilik yapıyor.
    kırmızı ışıklarda arabanın camını silmelerini engelleyemediğin gibi sildikten sonra para vermezsen tamponuna tekme atıyorlar.

    önce izmirli'nin gündelik hayatını kolaylaştır tunç bey.