hesabın var mı? giriş yap

  • buradan izlenebilecek 3 ocak tarihli ehlisünnet tv yayını. hanım kardeşimizin tek başına mücadelesi gerçekten takdire şayan doğrusu.

    --- spoiler ---

    ortalarda "ateist kız"ımızın kadın-erkek eşitliğinden, insanların birbirlerini günahkar/günahkar değil şeklinde kategorize etmesinden bahsetmesinin akabinde arkadaki kıvırcık saçlı mücahit kardeşimiz "ablam hz. havva nerden yaratılmış biliyor musun? adem aleyhisselam'ın sol kaburga kemiğinden yaratılmış" diyerek kadın-erkek eşitliğinin islam'da olduğunu örneklendirerek açıklayıp gönüllere su serpmiştir.

    --- spoiler ---

    edit: benzer tartışmanın level 2 hard versiyonu ise buradan izlelenebilir. bu sefer dozaj kaçmış gene her zamanki loop'a girilmiş. sarıklı arkadaş provokatör konuşsaydı muhtemelen iki grup birbirine girerdi. keşke hep ilk videodaki gibi tartışılsa ama memleketin mayasında yok ki bağıran haklı olduğunu sanıyor.

  • çalışanın hakkını çalışmayanlar yediği için, çalışana eşek muamelesi yapılıp daha fazla iş yüklendiği için, çalışanı kendi malı sanan amirler insanlıktan çıktığı için doğru olan tespittir.

  • --- spoiler ---

    neymiş? gençler yaşlılara yer vermiyormuş... öyle dediler mi hemen el frenini çekip yaşlıları tutup atıyorum arabadan. sen de öğrenciye ev vermiyorsun, tecrübesiz diye iş vermiyorsun, parası yok diye kız vermiyorsun
    --- spoiler ---

    sen nasıl bir kralsın şahin dedirtmiştir. *

  • "fenerbahce kulubunun her tarafta mazhar-i takdir olmus bulunan aseri mesaisini isitmis ve bu kulubu ziyaret ve erbab-i himmeti tebrik etmeyi vazife edinmistim. bu vazifenin ifadesi ancak bugun muyesser olabilmistir. takdirat ve tabrikatimi buraya kayd ile mubahiyim."
    m.k. ataturk

  • cihan kolivar: kimse korkmasın söyleyeceğini söylesin silivri soğuk değil. benim evde kalorifer yanmıyor burada yanıyor” demiş.

    'türk milletini alenen aşağılama’ suçlamasıyla gözaltına alınan ancak ‘cumhurbaşkanına hakaret’ten tutuklanıp silivri cezaevi’ne konan ekmek üreticileri sendikası başkanı cihan kolivar, “neye göre yargılanıyorum, anayasaya göre mi, cumhurbaşkanının anayasasına göre mi?” dedi. kolivar, insanların cesaretli olması gerektiğini belirterek, “silivri soğuk diyorlar, ama hiç soğuk değil. benim evde kalorifer yanmıyor burada yanıyor” demiş.

    link

  • kuga: güçsüz motor, kalitesiz iç mekan ve multimedya ekranı. pahalı fiyat.
    qashqai: cvt,fazla yakıt, zayıf yalıtım. başarılı 1.3 dig-t motor.
    tiguan: fazla yakıt, kötü ama kaliteli iç mekan, iyi pazar payı, büyük bagaj, başarılı 1.5 tsi 150 hp motor, yüksek fiyat.
    tucson: en iyi fiyat performans, dct, başarılı konfor, donanım olarak en iyisi, 1.6 crdi ile tatminkar yakit değeri ve performans. elite plus ile gelen koltuk soğutma ve 4 çeker sistemi.
    karoq: tiguan'dan ucuz, fazla donanımlı, bir tık daha küçük. zaten diğerleri aynı
    1. tucson
    2.karoq
    3. tiguan
    4.qashqai
    5.kuga
    diğer önerilerim: sportage, ateca, yeni austral de beklenebilir.
    tavsiye etmediklerim kuga, qashqai, 3008 (3008'de autohold (bkz: autohold) bulunmamakta, ekran ve kameralar hoş değil, çip krizinden dolayı kablosuz şarj ve elektrikli bagaj kapağı bu ay gelen araçlarda bulunmamakta)
    peki kuga'yı neden önermiyorum?
    kuga alırsanız düzde 175 km/s'lerde tükenen bir araca, kalas gibi iç gibi mekana, çirkin mi çirkin direksiyona hazır olun. ne kadar içi tiguan kadar kötü olmasa da yine de kötüdür.
    not: italyan spor.

  • normalde ortaya çıkan yolsuzluklarından dolayı kodeste olması gereken adam twitter'da trolluk yapıp canlı yayınlara çıkıyor.

    ülkeden nefret etmek için daha iyi bı sebep olamaz.

  • (bkz: dayak nedir neden atılır)

    mekandan ziyade alkollü müşteri rezaleti olması gereken başlık

    hakkını vereyim ama kendi haksızlığını bu kadar açık açık yazan rezalet başlığı görmemiştim. genelinde başlık sahipleri melek gibi insanlar olur, durduk yere dayak yerler hep.