hesabın var mı? giriş yap

  • dünya bu adamla dalga geçenlerden sistematik olarak temizlense inanın çok daha güzel bir yer olur.
    ha yoldaşını kaybetmiş, ha ekmek teknesini, iki durumda da -ki muhtemelen bu iki durum bir aradaydı-, çok sızlattı içimi. siz hiç süt satarak bir aile geçindirmeyi denediniz mi? ben denemedim, lakin bir hayvana, bir bitkiye saygı duymak, onunla gönül bağı kurmak için illa ki etiler'de yaşamak, hayvanın da kedi olması gerekmiyor, bu adamla dalga geçecek kadar haysiyet yoksunu bir yer ve yaşam israfıysanız bile cengiz aytmatov'un elveda gülsarı'sını okuyup insan olmaya bir adım atabilirsiniz.

  • (bkz: sen kaç beni tanıdılar)

    sizin bizden haberiniz var mıydı ya? ben hayalet ucak gibi kronik saplıgımızla ortamlarda dolanıyoruz sanıyordum. bizim tur hakkında biraz bilgi vereyim bari;

    1) usengectir. iliski durumu "yoh yaa simdi ne gerek var" ile "simdi baslican sonra bir suru ohooo amaaan" arasinda degiskenlik gosterir.

    2) saskındır. etrafindaki insanların ask ugruna bu kadar efor sarfetmesini, acı cekmesini bir turlu anlamlandıramaz. ama bak gercekten samimi olarak anlayamaz. basmaz yani. onu cılgın evlenme teklifi vidyolarını izlerken fark edersiniz zaten. olu balik gibi bakar ve "eee ne oldu simdi?" der.

    3) seri bahane uretir, kesinlikle bu konuda onu yıldiramazsınız, onunla yarısamazsınız. cık! kesin iliskisizligine mantıklı bir acıklaması vardır.

    4) kendi kendine kalmayı ve kendine yetiyor olmayı laf olsun diye degil gercekten sever. hatta bazen bunu bir basarı, zafer olarak gorur.

    5) siz onun icin once potansiyel tanıdık/arkadassınızdır sonra belki sevgili potansiyeliniz olur. sosyal iliskileri ask ekseninde, eleme sitemi ile yurumez.

    6) kendi hicbir sey yapmadigi icin karsidan da dogal olarak bir sey gormez. "beni zaten kimse istemiyor" der kulaginin ustune yatar. tam tavuk yumurta iliskisi.

    7) baskalarının iliskileri umrunda degildir, ne kıskanır ne sevinir ne uzulur. "bana mı sevisiyorlar" ya da "bana mı ayrildilar" der baska birsey demez. facebook'ta en fazla 1.5 dakika falan kalır.

    8) yanlıs anlasılır, kimseyi begenmedigi dusunulur. dogru degildir. ideal sevgili profili soruldugunda system error vermesinden anlarsınız zaten. kafasında bir profil yoktur, oyle de kalsın ister. onun icin olursa olurdur olmazsa ne yapalımdır.

    edit: imla

  • biz onlarin 1400 yil onceki halini goruyorsak onlar da bizim 1400 yil onceki halimizi goruyorlar. tam da hz muhammed donemine denk geliyor. cekip gondersinler bize hd bi video. ogrenelim gercekleri. kurtulalim su dertten amk.

  • ya konuya tam hakim olamadım ama sanırım entry girmek yoluyla reklam yaptığına dair söylentiler var, hatta salçalı falan bir tanesini gördüm, okudum.

    bak sevgili ssg buradan sana sesleniyorum; sözlükten reklam yoluyla dünyanın parasını kazanıyorsun, başka yan gelirler de vardır tam olarak bilemiyorum. hayatın güzel, hayatın şekerli, hakkındır lafım yok kazan, ye, iç.

    ama arkadaşım bir şeyi de bize bırak, zaten şurada sıfır kazanç ile yazıp çiziyoruz bari bunlardan para kazanma imkanı varsa onu da bize bırak, bize pasla. teklif sana gelmiş olabilir, "hacım bir iki entry'de adımızı geçir, parası neyse verelim" denmiş olabilir ama güzel arkadaşım "ben yapmıyorum ama şu şu arkadaşlara ileteyim parayı da onlara verin siz" deme büyüklüğünü göster. 10 bin lira kazanırken bırak 500 lira da biz ekmek yiyelim, her şeye sen yetişme. senden çok rica ediyorum. hadi bize para falan verdiğin yok onu geçiyorum da bari böyle ufak reklam işlerini bize pasla hacım valla ayıp ediyorsun.

    sözlerimi nat nat nat çokonat diyerek bitiriyorum. selamlar, sevgiler.