hesabın var mı? giriş yap

  • youtube canlı yayın sohbeti türkler tarafından işgal edilmiş konserdir. sohbette ki bazı cümleler;

    kim kardashıan has a bıgger ass than all armenıan lands
    ccc enver paşa ccc
    ccc erivan ocakları ccc
    soykıran çıksın beyler kasıyor
    şarkının güzelliğinden gözlerimden yaşlar soykırıyor

  • pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?

    toplamda iki kilo fular içerir.

  • bunu diyen arkadaş yurt dışında bir süre yaşayıp kahvaltı anlayışımızın ne kadar kuvvetli olduğunu anlaması lazım. bu kadar geniş ve güzel kahvaltı sofrasına sahip başka bir ülke yok. (bkz: çakırlar köy kahvaltısı)

  • kız değil erkektir haber kaynaklarında sorumsuzca 2 adı açıkça belirtilip soyadı kısaltılmaktadır. saçları ve tırnakları bakımsızlıktan uzamıştır. teyzesi olacak kamuran isimli bir psikopat tarafından çöp evin kilitli bir odasına hapsedilmiştir. yaşadıklarının amerikan true crime hikayelerinden farkı yoktur.

    edit:başlık düzeltilmiş kız ibaresi çocuk ile değiştirilmiştir.

  • giovanni giustiniani longo olarak da bilinir.

    29 ocak 1453’te 700 paralı latin askeri ile konstantinopolis’e gelmiş ve kuşatma boyunca şiddetli çarpışmaların yaşandığı, kritik öneme sahip romanos kapısı (topkapı)’nın savunmasını üstlenmiştir. aldığı yara nedeniyle savaş alanını terk etmesi, yalnızca surların savunmasını yaptığı kesimini etkilemekle kalmamış, bizans savunmasının genel direncini de kırarak kentin düşmesinde bir dönüm noktası olmuştur.

    son saldırıdan bir gece önce hararetli bir tartışma yaşadığı loukas notaras’a vatan haini ithamında bulunmuş ve “kılıcıyla paramparça etmekle” tehdit etmiştir. gerekçesi; notaras’ın, kendisinin kapının savunması için istediği ek topları sağlamamasıdır.