hesabın var mı? giriş yap

  • baslik: uefanin email adresini bilen var mi

    1. ulan protesto etcem uefayi ama adamlarin contact us kisminda email adresi yok amk. yardim edin plz.

    2. uefa@hotmail.com

    3. dj_uefa@hotmail.com

    6. gecelerinyargiciuefa@hotmail.uk

    8. uefa_22cm@hotmail.com

    15. mc_uefa@hotmail.com

    26. platiniuefa@mynet.com

  • ben yaklaşık 7 yıllık birikimim olan 37.000$'ımı, bankalara güvenmediğim için evdeki çalışma masamın tablasının altına özel olarak yaptırdığım gizli çekmecede saklıyorum.

    güldere mahallesi, zindanlı caddesi, kaman sokak, numara 17, daire 5, zeytinburnu adresinde ikamet ediyorum. yalnız yaşıyorum ve haftaiçi saat 07:30-19:00 arası evde olmuyorum.

  • chris cornell abimizin sesinden çokça dinlediğimiz bir (bkz: audioslave) parçası olan like a stone bu defa shawn james tarafından yorumlanmış. belki chris abimiz kadar etkili olmayabilir. fakat gece versiyonu için shawn james şiddetle tavsiye olunur.
    buyrunuz: link

  • türkiye şartlarında motor kullanmaktan nefret etmiş bir elemanın söylemi.

    tamam uyardın bas git. belki herif gerçekten görmedi, dalgındı. seni döverim falan gibi maganda ağızlarına ne gerek var. gel döv lan deyip meşru müdafaada bulunursa ne olacak? kafandaki gopro'yu bir levye darbesiyle beynine yerleştirse ne yapacaksın?

    bazen farkındalık yaratalım derken bariz şekilde daha itici oluyoruz. karşıdakinin vurdumduymazlığını hödüklüğümüzle bastırmaya çalışıyoruz. bu bize yarar sağlamaz.

  • 2000'lerin başında kaldığımız köyde imamın kuran kursundaki tecrübeli çocuklara ezan okutması, çocuklardan birinin akşam ezanını okuduktan sonra bitirirken ''seni seviyorum gamze'' diyerek bütün köye aşkını ilan etmesi.

  • lise zamanı annenin odanın kapısını dışardan kilitleyip odanı süpürene kadar açmam demesi üstüne laptopı hoparlöre bağlayıp internetten süpürge sesi açmak.