hesabın var mı? giriş yap

  • pisliği, dağınıklığıyla övünen şapşalların öve öve bitiremediği geyikler bütünü..

    - abi bizim evin dolabındaki muzu sucuk sanıyolardı yeaa.. makarnanın içinde başka canlılar vardı hahah..

    tamam amk en pis senin evin.

  • tadilat halindeki bir binaya giriş için yöneldiğim sırada telefonuma tanımadığım bir numaradan boş mesaj gelmesi. mesajı okumak için telefonu elime almam bu arada bir kaç saniye kaybetmem ve hemen akabinde tepeden dikey uzun bir inşaat demirinin düşmesi.
    sonra defalarca kez mesajı gönderen numarayı aramam ama hattın kapalı olması.

  • aradım, vallahi de billahi de aradım.

    stocholm'de yolda yürüyen elemanın biri açtı ve "merhaba ben sweden" dedi :) vallahi de billahi de böyle dedi lan. nereden arıyorsun, adın ne filan klasik tanışma muhabbetleri.

    şahsen kıskandım. sadece bu kıskandım!

    gidip bi' yerlerde ölmek filan istiyorum..

  • birisi sanatçı değil yazmış.

    ortaokulda piyanist şantörlüğe başlamış gece kulüplerinde, istanbul üniversitesi devlet konservatuvarı türk müziği bölümünü bitirmiş. her türlü enstrümana hakim, profesyonel bir şekilde piyano, gitar, klarnet çalabiliyor. söz yazarı, bülent ersoy, ferdi özbeğen, müslüm gürses ve emrah gibi geniş bir ses aralığında daha birçok sanatçının sesini muazzam bir şekilde taklit edip şarkı söyleyebildiği gibi kendi sesiyle de başarılı bir şekilde birçok şarkı seslendirmiş. italyanca opera söyleyebiliyor. tiyatro ve senaryo yazarı. aynı zamanda tek kişilik gösterilerden tutun da tiyatro, dizi ve birçok sinema filmi oyunculuğu yapmış. yönetmenlik yapıyor.

    ama bizim sivilceli ergen ekşici dedi ki sanatçı değil. ama döve döve sorucan böylelerine. he yarrağım he anlat bakalım sanatçı nasıl oluyor.

  • aralarında başka bir konu vardır bunların, benim bildiğim polis anca şikayet olursa onda da yarım ağız müdahale eder böyle şeyler, bana kalsa karışmazdım da emir geldi mecburen geldik izlenimini beden diliyle karşı tarafa vermeye uğraşır. eğer gerçekten huzuru sağlamak için müdahale etmişlerse helal olsun.

    edit: polisler terörle mücadeledenmiş, muhtemelen kendileri de düğün konvoyunun yolu kesmesinin oluşturduğu trafiğe takıldıkları için bunlara bilenmişler (iyi de olmuş) ama yolun karşı şeridinden geçiyor olsalar, trafiğe takılmasalar, yani kendileri rahatsız olmasa bu şekilde bir müdahale edeceklerini de sanmıyorum. yolunda giden bir polisin durup da bir suça müdahale ettiğini ben bugüne kadar görmedim. en fazla ekiplere söyler ilgilenin şunlarla der ama kendileri de yolu kesilenler arasında olunca orada zurnanın zırt dediği yer denk gelmiş düğün konvoycularına. ne yani devletin koca yolu defalarca kesildi hiç mi polis denk gelmedi? ama bu sefer hem de terörle mücadele ekipleri mağdur edilince yol kesenler yaş tahtaya basmışlar.

  • arkadasima eslik etmek icin gecen haftasonu londra merkez de original dating organizasyonun yaptigi speed dating e katilmis biri olarak etkinligin nasil gerceklestigini anlatayim.
    web sitesi uzerinden katilmak istediginiz etkinlige kayit yaptiriyorsunuz. katilmak istediginiz bolgeye gore farkli tarih secenekleri var. ıngiltere de yaygin bir etkinlik oldugu icin bircok sehirde ve farkli gun secenekleri mevcut. yasiniza gore etkinlige kayit yaptiriyorsunuz. 23-35 yas / 30-45 yas / 40-55 yas araliklari mevcut. etkinlik ucreti £15-22 araliginda. kayit yaptirip ucreti odedikten sonar web sitesinde hesap olusturup resim yuklemeniz gerekiyor.
    etkinlik gunu mekanda organizatorler tarafindan size bir a5 buyuklugunde bir kagit veriliyor. herkesin bir ıd numarasi oluyor. iki kisilik masalara rastgele oturuyorsunuz. organizator baslangicta kurallari anlatiyor ve sonrasinda masanizda bulunan kisi ile konusmak icin 4dk zamaniniz oluyor. ıd numarasini ve adini size verilen kagida not aliyorsunuz, sonradan hatirlamak istediginiz bir bilgi var ise not aliyorsunuz. 4dk sonunda date yaptiginiz kisiye yes/no/friend diye degerlendirme yapiyorsunuz.
    ve bir sonraki kisi masaniza geliyor ve 4dk lik surec tekrar basliyor. 4dk yi elinde mikrofon olan organizator baslatiyor/bitiriyor. toplam 18 erkek vardi ve 9 kisi tamamlandiginda 15dk lik bir mola veriliyor. sonra 2. devre basliyor.
    etkinlik bittiginde degerlendirmelerinizi web sitesindeki hesabiniza girmek icin 18saat gibi bir sure verildi. ıd numaralarina sonuclari giriyorsunuz. 18 saat sonra kac kisi size yes demis, sizin yes ve friend dediklerinlenizle eslesmismisiniz onu ogreniyorsunuz. eslesme var ise mesaj yazabilme ozelligi aktif hale geliyor. sonrasi size kalmis.

    gel gelelim katilimcilara, online dating uygulamalarini guvenilir bulmayan insanlar yada yeni insanlarla tanismak icin guzel bir firsat oldugunu dusunen insanlar katiliyor. londra da 18 katilimcinin sadece 4 tanesi ıngiliz idi. digerleri farkli ulkelerdendi. farkli insanlarla tanismak icin guzel bir firsat.
    rahat olursaniz gercekten bol bol gulebileceginiz bir etkinlik. iyi ki deneyimlemisiz dedik biz.
    katilmayi dusunenlere simdiden iyi eglenceler.