hesabın var mı? giriş yap

  • linç edecekler belki ama ben imamoğlu'nda mansur yavaş'taki azmi ve icraatleri göremiyorum. nerede görülmüş 2 ay çalışıp 2 hafta yıllık izin yapmak? adam istanbul'dan çok tatilde veya başka gezilerde. en azından bugün acil dönüş yapmasını beklerdim.

  • dumbledore, voldemort'u kendinin öldürmeyeceğini anlayana kadar (kehanet) voldemort büyü toplumunun ağzını burmuş, üstüne de 5 hortkuluk yapmıştı. dumbledore madem daha güçlüydü neden voldemort'u durdurmadı? ki bence grindelwald'ı yenmesi kişisel olarak tanıması sayesinde oldu zaten. büyüyü daha iyi bildiği için olmadı.

    voldemort dediğin adamın base gücü mürver asa ile yarışıyor. eğer harry olmadan, yani kendi hortkuluğu ile karşı karşıya gelmeden öldürülebilecek olsaydı dumbledore da boş durmazdı. durduysa illa ki sebebi var. her şeyi geçtim, adam yaşlanmış, psikolojik olarak yıpranmış ve güçlü olma motivasyonunu da kaybetmişti ve bunun farkındaydı. bu versusda tarafların büyü gücü eşitse bile -ki değil-, psikokültürel güç farkı ile voldemort dumbledore'u cortlatır.

  • 40 saate yakın oynama süresi ile zor modda bitirdiğim şaheser. bu oyunsa diğerleri nedir? adamlar çıtayı o kadar yukarı çekmiş ki, bu oyunu gördükten sonra artık hiç bir oyun tat vermez. bitince salonda ayağa kalkıp sessiz alkış yaptım. o derece emek verilmiş, muazzam detaylara sahip, dolu dolu bir oyundu. tesekkurler naughty dog ekibi.

  • bir tayyip erdoğan beyanatı. tam hali için:
    ''ne yaparsanız yapın. orası için karar verdik. yapacağız.''

    işte demokrasi, işte özgürlük. zaten tebaa olarak haddimize mi karşı çıkmak, haşa! ayrıca, bu çoğul eki de sizi yanıltmasın, nasıl ki papalar kendileri hakkında konuşurken 1. tekil şahıs kullanmaz, bu da aynı hesap.

    edit: link: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23390657.asp

  • reza zarrab'ın tahliye olduğu gün olması manidardır. hırsızın yatak odasına kadar girdiği söylentiler dahilinde.

    ayrıca ev demişim ama bildiğin yalı.