hesabın var mı? giriş yap

  • tartismaya acik ama bu islerden hic anlamayan biri olarak su kadar soyleyeyim: bu islerden hic anlamiyorum. tesekkurler.

  • devlet bu krediyi toki'nin yeni yapacağı ucuz konutlar için uygulamalı.

    hazırda bitmiş evler için değil.

    toki de maliyetine evleri halka satmalı.

    işte o zaman emlak piyasası biraz regüle olur.

  • - zor be anne çok zor...

    - neyi zor eşek sıpası... okulda yedinci senen bu.

    - ehehhe... finaller biraz şey oldu da...

  • eroin,kokain,alkol bağımlılığı tedavisinde kullanılan son derece etkili bir madde.bir dozu ile altı aylık eroin yoksunlugu ortadan kaldırılabilmekteymiş.neuromascular sistem ve enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde de kullanılmaktaymış.kullanan insanlarda ileri derecede kendine güven ve aşırı farkındalık hallerine yol açtığından depresyon tedavisinde de etkiliymiş.geçmiş hatalardan kaynaklı yıkımlardan arınma ve yeni bir kişilik inşası amacıyla tek bir seans uygulanan ibogain uzun yıllar icin etkisini sürdürmekteymiş.30 lu yıllarda fransada ticari ilaç versiyonu da çıkmış.lakin günümüzde yasal bir madde değildir.bu bağlamda tıbbi işlemlerin ötesinde meyledilmemelidir.

  • çekilin işin uzmanı geldi !
    kedi oğullarımla onlarca kez yolculuk (uçuş) yaptım. neredeyse tüm firmalarla.
    öncelikle kedi çocuğun karnesi mutlaka yanınızda olmalı . havaalanında çıkacak bir sorun için önlem olarak mutlaka veteriner hekimden 'uçmasında bir sorun yoktur.' gibi bir dilekçe istemelisiniz ve kaşesini basmalı. (şart değil ama hayat kurtarır, tecrübe ile sabit. )
    kediye müşteri hizmetlerini önceden arayıp rezervasyon yapmalısınız yoksa almazlar . çünkü bir uçağa en fazla 2 kedi alınıyor. (ben uçak biletini almadan önce arayıp kedimi alacak mısınız ona göre bilet alıcam haaa tarzında bir konuşma yapıyorum genelde.)
    kedi box ile beraber en fazla 8 kg olmalı. (kilo kontrol önemli sjsjsj )
    bakın çokomelli kısıma geldim . yer hostesleri aşıdan falan anlamıyor en önemlisi 6 ay icinde yapılmış kuduz aşısı. bu olmazsa olmaz. kuduz şart.
    benden 1 ucuşta iç dış parazit istediler .karneye işletmemiştim . veterinerimizi aradım ,o an bir yazı yazdı ve whatsapptan fotosunu gönderdi kabul ettiler. (aşıları tam gibisinden)
    bir kere de yıllardır yolculuk yaptığım box ı beğenmedi thy . yönetmelik değişmiş bez taşıma çantası şartı gelmiş . ben önceden rezervasyon yaptığımda böyle bir bilgi yoktu . havaalanında eşek yüküyle o paraya box ı aldım . thy ye twitter'dan bombalama yaptım . boxın parasını geri ödediler. box bedavaya geldi shsjsjsj
    ne olursa olsun kendinizden ve kedinizden emin olun. oradakiler hayvanlar hakkinda bir şey bilmiyor . hatta bir çoğu karneye bakmayı bile bilmiyor.
    ilk kez uctugunuzu belli etmeyin. çömez muamelesi yapmasınlar . bir sorun olursa çözüm odaklı olub ve mutlaka kuduz aşısı yaptırın (son 6 ay içinde olmuş olmalı )
    mutlaka ama mutlaka onceden kedinin biletini alın. biletin ödemesini havaalanında yapacaksınız.
    bu arada 1 insan 1 pet taşıyabiliyor . ben de iki kedi var , ikinci kediyi annemle falan taşıdım . yoksa mümkün değil . sürekli uçuş yapıyorsanız ikinci kediyi alırken düşünün çok zor ben bu sebepten tayin istedim hahahahah
    kedicik son 8 saat falan bişi yemesin, su içmesin
    hava alanında çişi gelirse (-ki benim bir keresinde 12 saat rötarim olmuştu ) hemen wc ye gidip peceteleri parçalayın ve patileriyle kazma hareketi yaptırın. çok sıkışmışsa yapar hayvanda rahatlar . ev kedisi toprağı tanımaz , tanısa da havaalanında toprak olmaz :)
    bu arada kedi rezervasyonunuz varsa online check in yapamazsınız , çünkü önce kedinin kaydı yapılacak havaalanında. sonra bu check in niye olmuyor diye kafayı yemeyin . ( ben yemiştim de. )
    kediniz kabinde box tan çıkamaz . kucakta gidemez . ayağınızın altına koymanızı isteyecekler . bu sebeple check in yapılırken yanında boş koltuk olan bir koltuk rica ederseniz yardımcı olabilirler. kediyi de koltuğa oturtursunuz.
    kediden rahatsız olan yolcu yanınızda oturabilir , hanım hanım onun da bileti var !!!! diye cemkirebilirsiniz.
    şimdilik aklıma gelenler bu kadar. ileri de tecrübelerime göre ekleme yapabilirim ...
    zaten farkettim de kedi uçuş ordinaryüsu olmuşum ...
    neyse ;
    kedinize ve sizlere iyi yolculuklar dilerim <3

  • ben samsung türkiye garantili samsung galaxy s3 satıyorum. tanesi 1200 liraya. (edit: işbu entry girildiği sıralarda samsung galaxy s3 1300-1400 lira civarına satılıyordu).

    almak isteyen varsa hesabıma 1200 lira göndersin, ben de ona telefonu göndereyim.

    1000 kişiden sipariş aldım, paralarını da aldım. elimde 1,2 milyon tl. param oldu. ama telefon falan yok. gidiyorum samsung türkiye'ye diyorum ki "hocam sizden iki hafta sonra trink parayla yüklü miktarda telefon alıcam tanesi 1000 liradan yaparsın di mi" diyorum. bana 1000 tane civarı s3 ayır, ama 100 adet falan oynayabilir diyorum. parası peşin diyorum. vermezler mi? eminim ki verirler. vade yok, taksit yok. trink nakit paraya.

    ben siparişlerden topladığım elimdeki 1,2 milyon lirayı bankaya faize koydum. ya da daha çok kazandıracak yatırım araçlarıyla değerlendiriyorum. 2 hafta sonra telefonları alana kadar para boşta durmuyor. insanlar parasını peşin peşin verdi ama telefonu bekleyecekler. ben onlara "yarın gönderirim" demiştim ama boşver, "en kısa zamanda hallediyom abi" der geçiştiriveririm.

    iki hafta geçti. ben iki hafta ha bugün yolluyom, ha yarın hallediyom diye müşterileri oyaladım. kimisi çileden çıktı "istemiyom telefonunuzu paramı verin" dedi. onu da iki hafta boyunca "bugün gönderiyorum aksilik oldu" falan diye şablon cevaplar ile oyalıyorum. iki hafta boyunca kimse ne telefonunu alabiliyor, ne parasını geri alabiliyor. iki haftanın sonunda ise parasını isteyene 1200 lirasını aynen iade ediyorum. sabırla telefonunu bekleyene de az önce trink para verip samsung türkiye'den aldığım telefonlardan bir tane gönderiyorum. parasını isteyene iade ettim, kalanıyla telefonları aldım. toplamda sattığım telefon başına 200 lira kar ettim mi? ettim.

    ee peki milleti oyalayıp oyalayıp o süre boyunca yatırım araçlarında değerlendirdiğim miktar? o da cukkaaa.

    işte budur hepsiburada.com.

    tabii burada samsung galaxy s3 güncel bir ürün diye, örnek olarak verilmiştir. aynı işlem, özellikle kar marjının çok yüksek olduğu farklı ürünlerde, örneğin tekstil/giyim ürünlerinde çok daha güzel işler.

    yaşanmış örnek: (bkz: hepsiburada.com/@kibritsuyu)

  • kanım dondu şerefsizim. nasıl bir cehalet nasıl bir ahlaksızlık bu? evladım olsa keserim, babam olsa öldürürüm... potansiyel katil çomar sürüsüyle yaşıyoruz, canımız pamuk ipliğine bağlı. normal bir hukuk devleti olsak, bu video kamu davası açılması için yeter sebeptir. toplayacaksın videodaki bu çomarları tek tek.