hesabın var mı? giriş yap

  • vatan'ın web sitesinde yer alan, esrarını çözemediğim bir fotoğraf galerisi.

    orijinali "facebook'daki utandıran plaj fotoğrafları". yani heyecandan onu bile yazamamış adamlar. bildiğin bikinili, bazıları üstsüz, her plajda bolca görülebilecek güneşlenen kadın fotoğrafları var. hepsi de hallerinden memnun gözüküyor. hatta çoğunun fotoğraflarının çekildiğinden haberi bile yok gibi. haliyle bişeyden utanmadıkları belli. peki o halde utanan kim? fotoğrafların facebook'tan alındığına dair hiçbir belirti yok. zaten facebook'a konulacak fotoğraflar da değiller. bazılarının köşesinde alakasız web sitelerinin adresleri yazıyor. peki o halde facebook nereden çıktı? diyelim ki bu fotoğraflar gerçekten de facebook'tan alındı. insanların habersiz çekilmiş özel fotoğraflarını yüzlerini gizlemeden günde onbinlerce kişinin girdiği bir sitede sergileyip zaten eli sikinde bekleyen kitleye malzeme yapmak hukuka aykırı değil mi? diyelim ki değil. haber sitesinde bu fotoğrafların işi ne? aynı şeyi anana bacına yapsalar hoşuna gider mi? benim babam neden pasta yapmayı bilmiyor?

    http://fotogaleri.gazetevatan.com/…ar/26338/7/guzel

  • mazhar'ın sürekli evlendirilmeye çalışılması nedeniyle dizinin kadrolu nikah memurunun olması. hatta adam artık nikaha başlamadan "eveeet... bakalım bu sefer nikahı kıyabilecek miyiz?" diye giriyordu...

  • "soğan, yağ ve salça üçlüsüne ne katarsan kat yemek oluyor. buna rağmen yemek yapamayan kız bırakın da evde kalsın."

  • yeni gümrük limiti her ne kadar olumsuz etkilemiş olsa da bitirmemiştir. amazon'u size yedirmeyiz.

    madde madde sayalım:

    1) gümrük sınırının üstünde bi ürün aldığınızda amazon gümrük bedelini depozito olarak alıyor sizden ve gümrüğe takıldığında ödeyip çekiyor. eğer gümrüğe takılmazsa da paranızı iade ediyor. yani siz uğraşmıyorsunuz.

    2) evet, gümrük sınırı kötü ancak unutmamak gerekir ki bundan 2 ay önce kur 3-3.10 seviyelerindeydi. yurtiçinde 3.50'den gelmiş mallar dolmaya başladığında oluşacak fiyatları daha tam hissetmedik. bu yüzden güncel kurla çevirince amazon hala daha ucuz olsa da çok büyük farklar yok. lakin bu yeni ürünler geldikçe fiyat uçurumu artacak bu %18'lik vergiye rağmen daha ucuz olacak ki zaten yurtiçinde de hiçbir şey ödemesen bu %18'i ödüyorsun.

    3) amazon bizim yerel siteler gibi esnaf kafasıyla yönetilmiyor. müşteriden ne koparsama bakmıyor. seninle polemiğe girmiyor direkt olarak tamam haklısın diyip neyse derdin çözüyor. çünkü gerçekten haklıysan maruz kalacağı repütasyonel risk daha fazla. yerel satıcılarsa öyle değil senden koparacağı 10 liranın peşinde. bu yüzden yurtiçinde bi ton uğraşacağına her alışverişinde ulan gene nolacak diyip rezalat başlıkları açacağına amazonla kafan rahat alışveriş yapabilirsin.

    4) bu hepsiburada, n11, vestel gibi dünya firmalarıyla rekabet anlayışları, gümrük vergilerinin kontrolüyle sınırlı olan dar zihniyetli firmalara para kazandırmıyorsun. bu biraz duygusal bir madde ama benim için böyle.

    bugün 4 ürün daha aldım, 2'sini aynı gün kargoladılar.
    seni seviyorum amazon.

  • 2 gündür benim çocuk isyanlarda. günde 1,5 saat youtube izleme hakkı vardı. prenses elif filan. baba, youtube niye açılmıyor diye başımın etini yedi. ben de tayyip amcan kısmış interneti diye anlatmaya çalıştım. 5 yaşındaki çocuğun bile daha şimdiden antipatisini kazandın reis.

  • "yaşayandan çok yaşamayan vardır burada.."

    esenler otogarını betimlemek isterken ülkenin özetini geçmiş.