hesabın var mı? giriş yap

  • arapları bu kadar seviyorsan arabistana git o zaman. burası türkiye burada türkçe konuşulur.

  • çocuğun çok şanssız bir ailede doğduğunu gösteren açıklamalar. babanın açıklamaları katilin yaptığını olumlar derecede kötü. tasavvuf her zaman anadolu halkını uyutmuştur, miskinleştirmiştir. işte bunun kanıtını bu açıklamalarda görüyoruz.

  • yıllarca posterleri odamın duvarlarını süsledi...

    yok yahu dinlediğimden falan değil. aklım sıra dalga geçmek için. ben ağır metalciydim. elimde gitarım, saçlar belime kadar, aman da ne karizmatiktim. ama o öyle miydi? bıyıklı bi kıronun tekiydi gözümde. beni ziyarete gelenler "bu posterler ne lan? hahahah" falan derdi. bakıp bakıp gülerdik o komik resimlere. aykırıydım ya ben, espiri anlayışım da aykırı olmalıydı... eh kendi çapımda çok ekmeğini yedim bu salaklıkların itiraf etmeliyim.

    şimdi şu adamın alçak gönüllülüğüne bakıyorum, belki de o zamanlar odamın halini görse en çok kendi güler, posterleri imzalardı. yorumculuğuna bakıyorum, ulan allahına kadar okuyor. hoşgörüsüne bakıyorum, evliya mübarek...

    kusura bakma müslüm baba. bir cahillik ettik. kusura bakma...

  • pahalı olmasının arkasında haklı nedenler olan suv:

    tasarım ve malzeme kalitesi: g-serisi, 1970'lerin sonundaki tanıtımından bu yana nispeten değişmeden kalan, ayırt edici ve ikonik bir tasarıma sahip. araç, konforlu ve lüks bir deneyim sunarken arazi koşullarına dayanacak şekilde üretilmiştir. gövde yapısı sağlamdır ve iç kısım birinci sınıf malzemelerle üretilmiştir, bu da maliyeti artıran yüksek kaliteli bir yapıya yol açar.

    mühendislik ve performans: mercedes-benz, araçları için güçlü motorlar, olağanüstü performans ve ileri teknolojiler yaratmak için araştırma ve geliştirmeye büyük yatırım yapıyor. g-serisi genellikle yüksek fiyatına katkıda bulunan yüksek performanslı motorlara, sofistike süspansiyon sistemlerine, gelişmiş aktarma organı seçeneklerine (4matıc dört çekiş gibi) ve arazi yeteneklerine sahiptir.

    özel marka imajı: mercedes-benz, prestij, zarafet ve statü ile ilişkilendirilen dünyanın önde gelen lüks otomobil markalarından biri olarak kabul edilir. özellikle g-serisi, yıllar içinde kült benzeri bir hayran kitlesi edindi ve genellikle lüks ve başarının sembolü olarak görülüyor. markanın bu albenisi haliyle fiyatları yukarı çekiyor.

    özelleştirme ve kişiselleştirme: mercedes, g-serisi için çok çeşitli isteğe bağlı özellikler, özelleştirme seçenekleri ve premium paketler sunar. müşteriler, aracı tercihlerine göre özelleştirmek için çeşitli iç kaplamalar, boya renkleri, jantlar, döşeme malzemeleri ve ek özellikler arasından seçim yapabilir. bu özelleştirme seçeneklerinin kullanılabilirliği, toplam maliyete katkıda bulunur.

    ileri teknoloji ve güvenlik özellikleri: mercedes-benz araçları en son teknoloji ve güvenlik özellikleri ile donatılmıştır. g-serisi, gelişmiş sürücü yardım sistemleri, son teknoloji bilgi-eğlence sistemleri, yüksek kaliteli ses sistemleri ve bir dizi başka teknolojik gelişme içerir. bu özelliklerin araştırılması, geliştirilmesi ve entegrasyonu, aracın toplam maliyetini artırır.

    üretim süreci: g-serisi, detaylara büyük özen gösterilerek üretilmiştir ve titiz bir üretim sürecinden geçer. belirli bileşenlerin el yapımı doğası, hassas mühendislik ve mercedes-benz'deki katı kalite kontrol standartları, daha yüksek üretim maliyetine katkıda bulunur.

    sınırlı üretim: g-serisi, diğer modellere kıyasla geleneksel olarak sınırlı sayıda üretilmiştir, bu da ayrıcalıklılığını artırır ve genellikle fiyatı yükseltir.

  • bizim oğlanla bir oyun icad ettik, bir süredir oynuyoruz. hayal gücü gelişsin diye evin içinde sözde çadır kurup kamp yapıyoruz. battaniyeyi üstümüze çekip güya gece oluyor, uyuyoruz. sonra oğlum beni uyandırıyor odanın lambasını gösterip " sabah olmuş " diyor. ben de " aa ne kadar güzel, güneşli bir gün " falan deyip karşıki dağlarda ne gördüğünü soruyorum falan. başlarda " inekleri görüyor musun? " dediğimde anlamıyordu olayı. artık kendisi neler gördüğünü söyleyebiliyor.

    dün akşam yine aynı oyunu oynarken sordum,

    -oğlum karşıki dağlarda ne görüyorsun?
    +inekler var orda.
    - başka?
    + köpek var?
    - peki başka?
    + koyunlar var.
    - ee oğlum ağaç yok mu?
    + yok.
    - neden? dağda biraz da ağaç olmaz mı?
    + o zaman koyunları göremezdim ki!

    apışıp kaldım yemin ederim. ben hiç öyle düşünmemiştim. 3 yaşında çocuğa hayal kurmasını öğretelim derken ayar yedik. korkarım inanmasam,

    + dümdüz duvarda ineği, köpeği gördüğüme inandın da ağaç göremediğime mi inanmadın? diyecek.

    maşallah deyin oğluma. (bkz: swh)

    debe: şöyle bir kampanya varmış, el atalım (bkz: #60102536)

  • her şey dalgınlıkla adamın birine fazladan iki ekmek satmamla başladı. *
    -bakkal osman efendi

  • ''siz yardım edilmiş yoksullar istiyorsunuz, biz ise ortadan kaldırılmış yoksulluk.''

    seçim olmasa dar gelirli akıllarına bile gelmeyecek kendilerini ve yandaşlarını beslemekten.

    işsizliğe çözüm bulun, enflasyonu düşürün, insanca yaşamaya yetecek ücretler verin. açlık sınırının altında değil! bunları yaparsanız zaten insanların dar bir geliri ve borcu olmayacak

    t: bir seçim yatırımı

  • + beyler bulaşık sırası kimdeydi??
    - oldukça anlamsız bir soru...
    + lan çöpü de dökmemişsiniz??!
    - çöpün özü aslında biziz...
    + yapacağınız işi sikiim ben gidiyom!!12

  • "çabuk ve sıcak getirirseniz memnun oluruz" yazdım.
    adam çabuk ve sıcak getirip "memnun oldunuz mu?" diye sordu.

    dumur oldum.

  • "hindistan m.ö. 3000'li yıllarda hijyene tepki olarak ortaya çıkmış kadim bir medeniyettir."