hesabın var mı? giriş yap

  • küçülme değildir fit olmadır o.
    dusunun kilolusunuz. doktora gidiyorsunuz ve kilo vermenizi söylüyor. siz de kilonuzun yüzde 1.8 ini kaybediyorsunuz. rahatliuorsunuz bir anlamda.

    oh be ak troll gibi yazmak çok kolaymış.

  • bir an önce faaliyete geçmesini istediğim uygulamadır. verilen haklı veya haksız cezalar bir yana böyle bir uygulama verilecek en güzel ceza olacaktır ceza almaya sebebiyet veren taraftara.

    alacaksın aynı 30.000 kişiyi işinden gücünden alıkoyacaksın yasaya uygun bir hale getireceksin. dikeceksin stadyumun önüne saat 3'te normal maça gider gibi. 5'te açacaksın kapıları. 19'da topu koyacaksın santraya. 90 dakika izlettireceksin yeşil sahayı. sonra stadyum çıkışı geniş geniş açmayacaksın çıkış kapılarını. dar olan taraflarını açacaksın öyle bırakacaksın herkesi evine. bak bi daha yapıyorlar mı ?

  • gururumuz mete'nin başarısıdır. istanbul okçuluk kulübü çıkışlıdır.
    okçular vakfı ile hiçbir ilgisi olmaması ayrı bir sevinç kaynağıdır. şimdiden başarısını üstüne çekeceklere önbilgidir.

    tebrikler!

  • fifa ile isim ortaklık anlaşması biten electronic arts'ın bu sene temmuz ayında duyuracağı, eylül ayında da çıkışını yapacağı yeni futbol simülasyonu oyunu. ilk gelen detaylara göre lisans sorunu gibi bir problem yaşanmayacak gibi gözüküyor. bütün büyük kulüplerin ve turnuvalarının lisanslarının devam edeceği de ea tarafından doğrulandı. aynı zamanda bu sene fifa 24 ün gelmeyeceği onun yerine fifanın yeni anlaşacağı oyun geliştiricisi ile fifa 25'i çıkaracağı da dolaşan söylentiler arasında. bazı sızıntılara göre de bu yeni ortaklığın imzalanacağı firmanın 2k games olacağı da bu söylentiler arasında epeyce konuşuluyor.

    resmi websitesi

    tanıtılan resmi logo

    electronic arts, logo tasarımının yıllardır süre gelen fifa serilerindeki oyuncu imlecindeki ikonik üçgen sembolünden ve oyunda kritik bir önem taşıyan ara paslarını simgeleyen üçgen koridoru şeklinden ilham alınarak tasarlandığını da bizzat açıkladı.

  • ahlaksızlığın tanımı konusunda kafa karıştıran bir açıklama.

    merak ettim gençler ne gibi ahlaksızlıklar yapmışlar? bayrak asanı mı tekmelemişler ? nefret suçu mu işlemişler? treni hızlandırıp 32 kişiyi mi öldürmüşler? 37 aydını mı yakmışlar ? toplanıp 12 yaşında kıza mı tecavüz etmişler?

    ne yapmış bunlar?

  • evet demelerine memnun olduğum ünlüler. bunlardan bir tanesi hayır dese şüpheye düşerdim. acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye.

  • eurovision'da puan vermeyen ülkelerin turistleri bana sormayacak mı sultanahmet nerede? diye, karaköy'e yollamazsam adam değilim!