hesabın var mı? giriş yap

  • + aşkım ezgilerle oturuyorduk büyük bir patlama
    sesi duyduk iki terörist içeri girdi bir tanesi
    canlı bomba olduğunu diğeri ise psikopat
    olduğunu söyledi kolumu kırdı yüzümde ve
    vücudumda çizikler var 5 yerimden bıçaklandım
    arkadaşım öldü , polis zor kurtardı bizi bu
    mesajı da bir başkasına yazdırdım.

    - ezgi kim?

  • bir konserinde neşet ertaş sıcaktan bunalır ve kendisini dinleyenlere aynen şunu söyler;
    "saygısızlık olmasın, ceketimi çıkarabilir miyim?"
    bir neşet ertaş'a bakıyorum bir de bunlara, beynimde depremler oluyor her ikisi de sanatçı olarak anılıyor diye.

  • insanlari anlamiyorum.

    bir futbol takimi dusunun, 50bin kisilik stadyum yaptirip, 400bin kisiye kombine bilet satsin. sonra bir de stadyum onunde 80bin bilet satsin. tepki gostermez misiniz? 'senin 480bin kisi icin yerin yoksa neden bu satisi yapiyorsun?' demez misiniz?

    peki internet servis saglayicilar, milyonlarca insana abonelik satip, aboneler bu hizmetten faydalanmaya calisinca 'yalniz hepiniz birden tam kapasite kullanamazsiniz, biz sistemi oyle kurduk' deyince neden tepki gostermiyorsunuz? neden 'aa evet adil kullanim olmali' diyerek kabulleniyorsunuz? mal misiniz la siz?

    milyonlarca insana 'saniyede 8mbit'e kadar' veya 'saniyede 8mbit' diyerek satilmis paketler icin uygun altyapi olup olmadigini denetlemeyen devlet, sirketin gotu sıkısınca caymasina neden goz yumuyor? utanmaz bakanlar cikip 'birileri somursun, digerlerine bant genisligi kalmasin, oh ne ala' dediginde cok mu normal. ulastirma bakaninin cikip 'hizmet satiyorsan, dayanagi olacak arkadasim' demesi gerekmiyor mu?

    adil kullanimmis, kicimin adilleri sizi...

  • allah günah yazma yarabbim tövbe... böyle acı bir hakikat olamaz. öz babalarımızdan, dayılarımızından, amcalarımızdan bizi soğuttunuz türk berberleri. allahınızı seviyorsanız 50 yaş üstü erkeğin saçına fönle şekil vermeyin. berberden saçına fön çekilerek şekil verilmiş her adam mahalledeki kedilerin düşmanı gibi geliyor bana. fönle kurutun ama şekil vermeyin n'olur psikolojim bozuldu. öz eniştem'i alf gibi gördüm karşımda (enişte'nin fotosunu koyamadığım için alf'in fotosunu koyuyorum. bir fark yok zaten aynı alf oldu o da):

    http://images.wikia.com/…lf/images/f/fc/alf-po3.jpg

  • aski memnu evreninin tartismasiz en muhtesem, en zeki iki karakterinden biri. digeri de zaten gelini peyker yoreoglu onal'dir.

    "aman tadimiz kacmasin ali riza bey" modunda takilan, kafasi kumda gotu acikta olan ne kadar salak karakter varsa hepsi dusman oldu kendisine. sirf bu nedenle adamin ustune "kotu adam" damgasi yapisti. ne yapmisti da kotu adam olmustu bu adam allah askina?

    oglu, paraya tapan ve kocasini aldatan histerik bir kadinin kiziyla evleniyor diye evlilik sozlesmesi istedi; ortalik ayaga kalkti. neticede kizini bir mal gibi 1 miyon tl'ye satti bahsi gecen kadin. bu adam haksiz mi?

    uzerine vazife olmayan islere karisan adnan ziyagil'e bir kotuluk yapmadan aldatildigini haber verdi, mahkemelik oldu. embesil adnan burnunun dibindeki olaylari gormezken bir de hilmi onal'i dusman belledi. bu sekilde hayatinda ne kadar kotu giden sey varsa acisini cikarabilecegi bir karakter olusturdu kendince.

    salak firdevs'in kumarbazliktan manset olmasini engelledi mesela. oysa firdevs denen histerik kadin, restoranlarda olay cikaran, gecirdigi kazalarda bile hilmi'ye belalar okuyan bir manyak.

    behlul denen irz dusmani s*ki beyninde lavuk tarafindan "lodosculuk" ile suclandi. o kadar argo tabire hakimim lodoscu diye bir seyi ilk defa behlul'den duydum anasini satayim. artik nasil igrenc bir tipse iste, suc bastirmak icin neler yapiyordu. ayrica seni mi bekleyecek aldattigin eski nisanlin hayati boyunca it herif.

    genc kizlarin sevgilisi, 5. gunun safaginda gelen ak gandalf gibi ovulen cetin ozder denen kasinti lavuk, neredeyse evlenecegi kadini kizinin cenzasinde terk etti. ayni cenazede "kotu adam" hilmi onal vardi ama.

    ne yapmis abi bu adam asiri saftirik bir cocuga ve sert bir mizaca sahip olmanin disinda. bir kez adnan'i bir ihalede gecmek icin bir hinlik denedi, o da bir tarafinda patladi zaten adamcagizin. kendisinden kac yas kucuk behlul pustundan yumruk yedi, pekmezi akti hastanelik oldu ama her gun bayilan nihal salaginin "dustugu icin mi bayilmis yoksa bayildigi icin mi dusmus" muhabbeti kadar konusulmadi adam.

    bana gore elestirilecek tek yani karisini aldatmasiydi. ancak o konuda da bihter'i kahraman olarak gorenlerin bu adama "kotu adam" muamelesi yapmasi tam bir iki yuzluluk olur.

  • mevzu bahis havuz bir yuzme havuzu degil, sus havuzudur. dekorasyon amaci ile yapilmistir. (icinde sandal sefasi yapmak da pek tabii mumkundur)
    yuzmek icin ideal olan asil havuz sarayin icindedir ve hemen basucunda sultan abdulaziz'in heykeli bulunmaktadir. (arkadas umarim ona da goz dikmez)

    ekleme: kopruden gecerken oyle bakip, derin dusuncelere daldiginiz yerleri ziyaret edin. beylerbeyi sarayi gercekten cok guzeldir. sonra belki iskeleye kadar yuruyup caminin yaninda bir bardak cay icersiniz. ama lutfen orda da 'simdi bu adam gunde bilmemkac bardak cay satsa' diye dusunmeyin, manzaranin keyfini cikarin.

  • adam hamur kizartmasi başlığına etik kaygi yazmis lan. asdkgh

    kıtır olanini daha çok sevdiğim yiyecek.

    debe editi: gençler bugun babam anjiyoya girecek. dua edin sag salim ciksin. uzaktayiz gidemiyoruz. dogum gunum babali bitsin.

    edit 2: dualar ise yaradi.

  • yapilmasi gereken is haricinde herseyle ugrasma durumu. mesela odev/tez/proje hazirlama zamanlarinda sozlukte asiri vakit gecirilmesi.

  • size hiç saygı duymadım çünkü beni sürekli arkadaşlarımın yanında küçük düşürdünüz. kilolarımla dalga geçerek onlara örnek oldunuz. başarılıydım fakat her türlü etkinliğin baş kahramanı olarak sırf daha güzel gözüktükleri için hep o sevimli, şirin kız ve erkek çocuklarını tercih erttiniz. bir kere 500bin liram vardı. okulun yanındaki marketten 250 bin lira vererek cips almıştım. haliyle para üstü olarak 250 bin almıştım. çılgın bir kalabalık vardı bakkalın önünde. bakkal benim ödeme yapmadığımı sandı cüzdanımı alıp baktı. 250bin lira var bunu bana vereceksin dedi. direndim. seni okuluna şikayet edeceğim dedi. et dedim ben de. ispiyoncu sınıf arkadaşlarım olayı sana anlatmışlardı. beni, tüm sınıfın karşısında tahtaya kaldırdınız ve azarlayıp aşağışadınız. tarafınızdan iftiraya uğruyordum. o gün ağlamamıştım çünkü iğrenmiştim sizden. tek hatırladığım deli gibi kalbimin çarptığı. bir daha o markete hiç gitmedim. sizi de hiç sevmedim. yıllar sonra karşılaştık. büyümüş, zayıflamış, çocukluk halinden çıkmış ve ergenliğimi atlatmıştım. başarılıydım. sen ise bir grup öğretmen arkadaşınla oturuyordun. beni gördün ve benimle övündün, işte benim öğrencim diyerek... ben sadece samimiyetsizce gülümsedim. keşke o gün söyleyebilseydim, beni sizin iyilikleriniz, zekanız, bilgi kaliteniz yetiştirmedi, beni sizin ikiyüzlülüğünüz, gaddarlığınız ve kötülüğünüz yetiştirdi.