hesabın var mı? giriş yap

  • 236 promil alkol direksiyon başına geçen arsız herif. allah'tan kimsenin canına mal olmamış.

    edit: direksiyon başına.

  • başlığın kısa bir özeti: para isteyin, eşyasına zarar verin, yarı yolda bırakın, en zayıf yerinden vurun, evini yakın, üzerinde zıplayın.

    paşalar/prensesler siz bu kadar "needy" olmayı, insanlardan çok şey beklemeyi nasıl başarıyorsunuz? hem insanın ayarlarıyla oynayın, zayıf yerinden vurun, sinirlendirin, sonra da karşılaştığınız şey o kişinin "gerçek yüzü" olsun.

    hayır, karşılaştığınız şey, yaptığınız davranışın karşılığı.

    ekstra kötü niyet taşımıyorsa, "arada" arada diyorum bak derdinizi dinleyip kendince yardımcı olmaya çalışıyorsa yeter, dünyaları beklemeyin insanlardan. kimsenin sabrını zorlamayın, hayatını zorlaştırmayın. sonra ayarı yeyip oturunca böyle başlıklarda ağlamayın.

    edit: darıltın diyen olmuş, hayret ediyorum.

  • evlenirken, benim birikmiş param vardı, damat bey de onun yarısı kadar kredi çekti öyle hallettik her işimizi. ailesi düğün üstü yok yere küslük çıkardı, gelmediler, tek kuruşluk katkı da sağlamadılar, düğüne tek akrabalarının gelmesine de izin vermediler. canları sağolsun dedik geçtik, mutluyduk.

    düğünün hemen ertesi günü tüm takıları bozup eşimin çektiği banka kredisini kapattım. hani diyorsunuz ya, "kendi" akrabalarımın taktıklarıyla.

    bir zaman sonra eşimin ailesi bizimle barışmaya karar verdi, öyle yaptık. söz merasiminde bana bir kolye ve küpe takmıştı, küsünce de geri almıştı annesi, onu tekrar verdi. kırmadım kalbini aldım.

    boşanma sırasında ilk o kıytırık iki takı geldi aklına. geri istedi.

    yine de hiç aklıma, bütün erkekleri şeytanlaştırmak gelmedi. tek iyi örnek görmedim çevremde bu konuda, tüm arkadaşlarımın boşanma davalarında altın savaşları yaşandı, iki taraflı, ben hep kendime baktım. elbette bunların lafını bile etmeyecek adamların varlığına da inandım.

    diyeceğim, iyiyi de kötüyü de cinsiyette aramayın hiç. kimseyi de boşanma dilekçesini görmeden tanıdım demeyin. iyi insan seçmeye bakın. becerebilirseniz.

  • -neden sizi işe alalım?
    +bunun cevabını size konuştuklarımızla açık ve net olarak verdiğimi düşünüyorum.
    -"açık ve net" aynı şey değil mi?
    +hayır
    -nasıl yani, açıklar mısınız?
    +televizyon bazen açıktır ama net değildir mesela...

  • on bin kisi buraya kolum agriyo yazdi, peki neden kolunuz agriyor merak ettiniz mi?

    gelin toplasin cevreme yavrularim anlatiyorum:

    oncelikle ince de olsa kasa bir igne yapiliyor haliyle o agri yapar ama asil sebep bu degil.

    aşının zerk edildigı bolge kolunuz, kolunuzu bir savas alani gibi dusunun. aşı vucuda girdigi an akyuvarlar bir anda "lannnnnnnn vucuda tuhaf bir sey girdi diye alarma geciyor ve allah allah allah nidalariyla kola hucum ediyorlar. haliyle orda bir savas basliyor. o savasin sonucu olarak da kolunuz baya baya bir agriyor.

    bu agriyi azaltmak icin neler yapabiliriz?

    1) asiyi oldugunuz kolunuzu yukari kaldirarak oynatin, ordaki kan akisi cogalsin.

    2) butun gun kolunuzu oynatmaya devam, asagi yukari kaldirin indirin vs.

    3) baktiniz sislik vs var hafif islak bir bezle kolunuza kompres yapin

    bu dediklerimi yaparsaniz sirtiniz yere gelmez :) hadi gecmis olsun! gidin asinizi olun hemen

    https://www.verywellhealth.com/…dical%20university.

    not: (mrna asilarinda, mrnalar vucuda girince hucrelere diken proteini olusturma talimati gonderiyor, protein olusunca akyuvarlar harekete geciyor, sinovac tarzi aktif olmayan asilarda kola inaktif virus zerk ediliyor ve akyuvarlar yine harekete geciyor mantik ayni)

  • bir sonraki boş metrobüs için bekleyen ön sıranın kurduğu barajı, real madridler barcelonalar kuramadı.