hesabın var mı? giriş yap

  • bir haftadan beri kullandığım ve cildimde adeta fondöten varmış gibi bi görüntü kazandıran asit. lekelerimin bile rengi açıldı ve cildim aşırı yumuşak, kadife gibi bi şey oldu.

    herkese tavsiye ederim. ben içeriğinde bu asitten bulunan tonik ve direkt bu asidi serum gibi cildime kullandım. normalde üstüne c vitamini serumu da tavsiye ediliyor. ama bilinçsizce kullandığım bi zaman c vitaminine alerjim olduğunu anladım çünkü yüzüm ve boynumun her yeri küçük küçük kırmızı sivilcelerle dolmuştu.

    hyaluronik asitte böyle bi şeyle karşılaşmadım ve bir de tedbir olarak önce küçük bi alanda denedim. hiç bir reaksiyon vermeyince cildim kullanmaya başladım. nemlendirici bile kullanmıyorum. kendisi hakkıyla nemlendiriyor.

    edit: her gün mesaj geliyor bu entry ile ilgili. şimdi, ben zamanında watsonstaki bir toniğin içinde bu asidi görüp öylesine almıştım. ama kullandığımda aşırı bi değişiklik gördüm.(o tonik şu anda satılmıyor watsonslarda daha yeni baktım reklam olmasın ama markası bielenda idi sanırım içeriğinde sadece 4 bileşen vardı biri de hyaluronik asitti.) cildim parladı, böyle baya bi güzelleşti. sonrasında da bu asidi merak edip doa kimya'nınkini kullandım. ama üşengeçliğimden bıraktım. buraya da marka vermek istemedim, "ben kullandım sivilce çıktı", "bana etki etmedi" vs. demesinler diye. bu saattan sonra mesuliyet kabul etmiyorum. *

  • okul yıllarının vazgeçilmez tadıdır. sevmeyenini görmedim. o nasıl bir tatsa artık.
    konya'da cips diyorlardı buna. kokusu ve tadı zihnimde canlandı yeminlen.

    debe notu: ekmek arası patates kızartması bir fakirlik belirtisi değil, öğrencilik belirtisidir. tatlı anıların kahramanıdır.

  • muhtemelen ıstırapların en büyüğünü çeken kızdır. sen o kadar süslen şıkır şıkır giyin bavul gibi çantanı da koluna tak, hatta elindeki o cep telefonuyla arkadaşınla kafa kafaya verip bir sürü fotoğraf çek, sonunda "ablacım ışığı geçene kadar bi çökebilir miyiz sana zahmet" diye şöförün talimatıyla "emmi oturuşu" yap. nerde o havaların? nerde o karizman? yakıştı mı a gül yüzlüm!! bmwli sevgiliden cam kenarında sıçar pozisyonda şöförün "tamam" demesini bekliyorsun. hayatın sümsüğü en şiddetli haliyle kafana kafana iniyor.... oh olsun!

  • bariz ironi amaçlı açılmış başlığı ciddiye alıp cevap yazan mı dersiniz, ironidir umarım diyen mi dersiniz, şu sözlüğe girişte bir iq testi şart artık.

    edit: herkes aynı dertten muzdaripmiş anlaşılan, gece yazmıştım şunu 666 fav almış an itibariyle. yönetimde okuyordur umarim :)
    666 bu arada, tırstım.

  • kalbimizde bir kez daha taht kurmasına sebep olan olay.
    sırtını ankara'ya vererek anıtkabir'e yüzü dönük fotoğraf çekilmesi de nezaketin alternatif bir tanımı olabilecek nitelikte eylem.

    instagram

    edit: ikinci fotoğrafı da paylaştı kendisi.
    instagram

    kısaca atatürk'ün attan düşerek 3 kaburgasını kırmasını ve ciğerine isabet eden şarapnele rağmen mücadelesi için savaşmaya devam ettiğini kastetmiş sanırım.

    elon bu hangi seviye atatürk düşmanları rokete atleti tıkarlar, bütün uzay programı yalan olur.