hesabın var mı? giriş yap

  • ben coğrafyaya o kadar meraklıyım ama yine de tutup haritaya bakmam gerekti. 48 bin nüfuslu, 1300 km2'lik bir ülkenin mahalle esnafından oluşan takımına nasıl yenilirsin arkadaş! hacı hüsrev'den 11 adam toplasan bu adamlarla berabere kalma şansın yüksektir. sen dünya üçüncüsü payesini taşıyan bir takımsın. bu ne rezillik?

  • halk düşmanlarının yaptığı açıklama. 30 yıldır sivillere saldıran mahluklarla müzakere yapmaya kalkarsanız sonuç böyle olur. bunların tek bildiği pusu atmak, orada burada bomba patlatmak.

  • yapilmasi gereken is haricinde herseyle ugrasma durumu. mesela odev/tez/proje hazirlama zamanlarinda sozlukte asiri vakit gecirilmesi.

  • "yunanistan dışişleri bakanı dendias, türk mevkidaşı çavuşoğlu'na depremle ilgili geçmiş olsun dileklerini ileterek yardıma hazır olduklarını bildirdi"
    yaa işte milliyetçi kardeş, düşmanlık başka, komşuluk başka bir şeydir. hani nerede o hayat tarzlarına hayranlık duyduğunuz arap ülkeleri, hani nerede o büyük ümmet?

    kaynak

  • helal olsun lan bize. 5 yıl önce piyasanın bu hale geleceğini kim bilebilirdi? adamlar şarkı sözleriyle devlet adamlarını korkutuyor daha ne olabilir ki? gurur duyuyorum gurur!

  • bu listeye katkıda bulunmayı borç bilirim:

    meyhane:
    1-nihat baba tulumbalı meyhane-tepecik(izmir'in en eskilerinden-kokoreç-badem-kağıtta pastırması ve ambiansı güzel)

    2-meyhane piero-alsancak -muzaffer izgü sokak-popüler bir mekan-kelle-pastırmalı humus-işkembe kızartması tavsiye ederim

    3-ara sokak meyhanesi-mezeler taze-günlük-ambiansı fena değil-kıbrıs şehitleri askeriye karşı sokağı

    4-köfteci hidayet:bu mekana dikkat.kemeraltı-hisarönü camiine yakın.gündüz köfteci , akşam kalabalık çekilince el altından kağıt bardakta rakı servisi ve değme lüks restoranlarda yiyemeyeceğiniz t-bone steak-dana pirzola-kuzu beyti.. aşırı iyi denebilir etlerine. bir iki çeşit meze de bulunuyor.

    kokoreç-söğüş v.s:
    1- asım usta-yeşilova.ülke sınırları dahilinde daha iyisi olmayabilir

    2-göz göz kokoreç-göztepe:badem ile karışık kokoreç yapıyor.başarılı

    3-söğüşçü cim bom-kemeraltı

    4-söğüşçü celal ve oğulları-ikiçeşmelik olu başı-katlı otopark karşısı

    balık:

    1-urla yengeç restoran:bilimum kabuklular-çok farklı mezeler-hızlı servis-her daim taze sunum.benim için izmir'de bu alanda en iyisi

    2-kordon yengeç:kordon'daki standart balıkçılardan daha lezzetli.ancak fiyatları yüksek.

    alternatif mekanlar:
    1-must - muzaffer izgü sokak.yemekleri-aperatifleri ve içki seçenekleri tatmin edici.

    2-mezzaluna-konak pier:pizza konusunda oldukça iyi.ancak aperatif anlamında da fena değil.

    aklıma geldikçe editi borç bilirim..

  • bundan yıllaar önce ilkokula giden iki velet arasında geçmiştir. şimdi koca eşek olduklarından isimleri gizlenmektedir.

    edi (8) büdü (8)

    edi erkektir. ders zili çalar ve sırasına oturur. büdü hanıkızımız öğretmen geldiğinde edi beye bir kağıt uzatır. üzerinde
    "beni sever misin" yazmaktadır

    ke duygulu edi bey daha o zamanlardan zerafetini ve centilmenliğini belli ederek kızcağızı geri çevirmez ve "evet" yazarak kağıdı geri verir.

    yazışma ders boyunca sürer. zilin çalmasına az kalmıştır. büdü kağıdı edi'ye uzatır.
    "ya şimdi öğretmen kızar bize, ayrılalım en iyisi"

    edi kağıda "olur" yazar ve geri verir.

    işte bir aşk daha böyle bitmiştir.