hesabın var mı? giriş yap

  • doğusunda midtown , kuzeyinde upper west side , güneyinde chelsea mahalleleri bulunan ve batısında da hudson nehri ardında union city bulunduran manhattan'ın bir mahallesi. tarihiyle ilgili pek bir bilgim olmasa da şehrin restoranlarıyla en güzel mahallelerinden biri.

    binalar manhattan ortalamasına göre daha kısa , biraz daha oksijen almaya musait bir yer gibi düşünülebilir en azından gökyüzü ile daha çok muhattap.

    36. sokak , 9 ve 10. cadde arasında çok güzel bir crossfit box'ı bulunuyor. sahibi ve baş antrenörü olan anthony en iyi crossfit eğitmenlerinden biri ve çok samimi bir ortam oluşması için de elinden geleni yapıyor , aile gibiler.(crossfit hells kitchen)

    turkish cuisine adlı bir türk restoranı var , 2 adet de kepab-esnaf lokantası var.

    la silhouette ve esca diye de "güzel" iki restoran var.

    benim için yürümesi en keyifli mahalleydi gidip 9. caddede bir tur atmanızı tavsiye edebilirm.

  • bugün gerçekleştirdiğim eylem.

    ülkemizde home office mantığı 7/24 çalışmak olarak anlaşılıyor sanırım.
    3 kişinin yapması gereken işi tek kişiye yaptır,
    asgari ücretin biraz üstünü üniversite mezunu bir insana öde.(50-100tl kadar) hem de 7/24 hafta içi/haftasonu çalışmasını bekle çünkü zaten evdesin. hazır yasaklarda var. ne yapıyor olabilirsin ki?
    üstün sana istediği saatte yazsın, senden dosya istesin cevap vermezsen arasın. yaptığın işi küçümsesin. bu kadar manyaklıkla uğraşmanın sağlığıma vereceği zararı düşünerek, bugün istifamı vermiş bulunmaktayım. mutluyum.

  • babamın hentbolu bırakmasıyla eşdeğer olay.

    şömineyi kale yapmışlardı az önce yeğenimle.

  • söylenene göre los angelesa gittiğinde , los angeles artık bir tanrı bir de krala sahip demiştir. bunu lebron james i kastederek söylemiş. lebron ise buna karşılık bir formasını zlatan’a göndermiş.
    normal insanlar formayı alıp instagrama filan koyar kendi formasının yanına, kendi formasını da karşı tarafa gönderir.
    lakin zlatan bildiğimiz gibi deli olduğu için , lebronun gönderdiği formayı imzalayıp kendisine geri göndermiş.

    edit: los angeles ,welcome to zlatan. afaghdhs…

  • influencer takip eden bos beles tayfanin protestosu... influencer derken kimi kastettiginizi bile bilmiyorum... onlari protesto edecek kadar itici buluyorsaniz muhtemelen takip ediyorsunuzdur...

  • bir cl finali oynattı diye her saçmalığa okey olalım, vefa gösterelim dedirten bir teknik direktördür.

    bu adam cl finali oynattı ama nasıl ? manchester city'i ezilerek ve şanslarının yardımıyla elediler, ajax'a ezilerek ve şanslarının yardımıyla elediler. futbolun adaleti olsaydı eğer bu maçlarda eleneceklerdi ama futbol şansları hep yanlarındaydı. bu şanslarını gören klopp finalde liverpool'a sadece tottenham'a en ufak bir şans verdirmeyen, sıkıcı ve tamamen rakibi bozmaya yönelik oyun oynattırarak, pozisyon bile vermeden tottenham'ı yenmiştir.

    bu sene ? bu sene o şans yok işte, takım dökülüyor. futbolcular altlarını oyuyormuş, olabilir belki de. çünkü bu futbolcular da farkında kendisinin td olmadığının ve şans ile geçen sene final oynadıklarının.

    aynı durum galatasaray'ın başındaki futbol şuurunu tamamen yitirmiş zat için de mevcuttur ve o da kovulmalıdır. o da 2 sene şampiyon yaptı ama takım zerre top oynamadı. ona buna saldırdı, düşman yarattı, bilmem ne yaptı. bu sene de erkenden bi denedi ama papaz hep pilavı yemiyor ve işe yaramadı. bizde de, yani galatasaray'da da o adam kovulmadan galatasaray'a huzur yoktur.